Tisdag

Ooo jag tycker om dig <3


vilket krångel


På jobbet har vi på datorn en sida där man kan gå in och kolla lönen, och landstinget har nordea, och jag har swebank, och tydligen så har min lön från förra månade blivit utbetald, men inte sitter den på mitt konto eller, och inte har jag fått hem en avi heller, så i dag har jag spenderat en massa onödig tid på att prata med chefen, ringa min bank, ringa nordea kundservice, ringa tillbaka till min bank, ringa lönekontoret, jaa hejjååhåå, och ingen visste vart min lön var i för hörn, men sen slog det juh mig att jag har en sjukt goo tjej i närhet som jobbar på nordea, världens bästa Tettis så jag ringer till nordeas kundservice igen och ber dom koppla mig till tettis, eftersom hon inte svarar i sin lur på jobbet, och herre gud tettirå hon fixade ju till det där åt mig, nordea hade skicka ut en avi till mig men dom såg att pengarna inte var uthämtade så dom skulle skicka mig en ny avi, jaa men gud vad bra det är att ha en vän som jobbar på bank när det ska tää och krångla till sig på detta vis, haha.. Tack skruttan. <3

Och nu sitter jag och dricker kaffe och väntar på att tettiråå ska höra av sig, så man kan få lite mat i magen, är hungrig som en gnu :D höhöhö.

Och nu är då nästan hela veckan späckad med saker att göra,, I dag ska ja juh vara med tettiråå, i morgon ska jag och tettiråå åka och handla lite presenter, onsdag förhoppningsvis lugnt, torsdag samma lika, fredag ska ja åka till Borlänge för att möta upp tettiråå och jonteråå för att sen handla present till en vän, och sen kolla kläder, lördag blire att jag och tettiråå ska träffa en gammal vän vi inte sett på skit länge, och sen på kvällen blire utgång, söndag blire lugnt som bara tusan, jag hoppas :D


Torsdag

Tosdag morgon jag sitter med mitt morgon kaffe, och har vart uppe och stökat i natt igen, hmm hatar att gå i sömnen och att dona runt, fan man blir helt slut av det, men jah skulle gifta mig i natt och mye bestyr vaa det, haha jaa herregud jaa.

Och nu sitter jag med mitt morgon kaffe och han sover så gott, fusk, jag vill oxå kunna vakna och sen bara somna om juh men nej nej bara att bege sig, och det är torsdag och det innebär att jag bara har två jobba dagar kvar sen är det fredag, weho, längtar ska bli skönt att få sova, ska nog vara chafför i morgon och sen på lördag ska jag vaa med dom bästa vännerna, myys. det ska bli så trevligt så.

Hoppas du hör av dig i morgon nu och säger, hejj emma kom och hämta en massa pengar, höhöhö, det skulle inte sitta fel eller, nej nej..

Nej nu dricka upp mitt kaffe och sen knata upp.

Du betyder så otroligt mye för mig så jag vet inte själv hur mye det är, du sätter fjärilar i magen på mig hela tiden, du är bäst.



sikken dag


Usch i morse va hä segt att komma upp vill jag lova, jag ville bara stänga av luren dra täcket över huvet och somna om, men int faan gick hää eller. Sen när jag kom till jobbet så vart det kaffe och lite rapport om vad som hänt under natten, sen gick jag in på ett rum kollade så alla var mer eller mindre vakna och sen gick jag iväg och vaa kanske bort i högst 20 minuter och sen när jag kom tillbaka och skulle hjälpa en patiten så upptäcker jag att en an patienterna är död :( hua det var inte alls någon rolig dag, usch jag visste int vad jag skulle göra, läskigt vaa det. hua konstig känsla vart det, inte alls kul. Och sen har dagen bara gått så snuskigt segt, vart trött som en gnu, har ont i svansen och nacken som tusan så hää va då bara skönt att få gå hem i dag, Och nu har jag duschat, mm varmt vaa det åå, så galet skönt så :D jaaavisst.. Och nu sitter jag och väntar på att tettis ska bli klar hemma med sitt så vi kan dra iväg på lite skojj innan hää är dax att borsta tänderna och sova igen, hm tröök att man inte får så mye ledigt, men snart är det bara 3 veckor kvar, sen ska jag tillbaka till skolan igen, weho, längar, jaaavisst.


Fredag


Och jag har precis duschat, hua villken jobbig dag det var på jobbet i dag, det första man får reda på när man kommer dit är att en söt sak dog i natt, :( Och sen va det varmt som tusan och sen har jag vart trötter. Usch det är drygt med fredagar vill jag lova, men nu äntligen helj jippie :D Och jag ska snart ta och få ihop lite saker för att sen bege mig mot nya mål med bästa Tettis, vi ska iväg till några söta galningar och grilla och bada, en mys fredag med fanta, haha, med andra ord blir vi nyktra :D fint hää =)

Ååå Äntligen är det lördag den 17/7 i morgon, som jag längtat, herrejösses så kul hää ska bli då, ojj ojj pappas och fruns årliga fest blir i mån, weho. Nice, hoppas bara pappa hittade mitt vin på bolaget nu då :D Nej nu blire en skvätt kaffe och sen dona innan tiden har gått ut. haha

Åå tycker om dig söthög, men snart jag får träffa dig weho, jippie,


joodu


Och Emma hon är trött :D


Torsdag


Och jag sitter i soffan med datorn i knät och tettirå ligger i andra delen av soffan och halv sover,, så söt så :D haha. Ååå i dag har det då allt gått fort och jobba vill jag lova, hejjååhåå, men hää ä skönt när dagarna går,, D:

Nej nu då blire tv och tala med tettirå D:


Onsdag kväll

Och jag har spenderat min kväll med bästa Tettiråå,Brorsan, Jonte, Hasse, Kimsan, Jocke och Sandra, Ååå vi har vart och badat å det var kallt innan jag kom i, hua usch trodde int jag skulle ta mig i men hää gjorde jag =) och skönt som fan va det när jag väl fick vatten över huvudet :D hahaha. Sen drog vi hem till mig och drack en massa kaffe och käkade världens största glass,, mmgott, Jocke och Kim bjöd :D tack pojkar. Och nu sitter jag i sängen och ska snart ta och sova, kl ringer om bara några timmar igen, huaa ännu en ny dag i falun, men snart är det fredag och då blire fredags mys med hela gänget, vi ska hem till sandra och grilla och bada *nyktra* gud så myyys hää ska bli :D

Nej söva nu då,, natt natt

Åå du gör mig glad, du gör mig varm, satans vad jag tycker om dig min vän.


onsdag morgon

Jaa då har jag bara tre dagar kvar till ledigt igen då, jisses vad veckorna går fort, men hää är skönt det åå =)

Men en sån kul grej, jag var i väg och badade med 4 underabara varelser igår kväll, först donken så dom fick käka sen lappen glass sen bada, och två av dom är ju för söta, hihi, förlovning, gifta sig, ojj här hänger man då rakt inte med eller, men gud så kul D: jippi, så nu väntar jag på min inbjudan till ett vackert bröllop D: Sen drog vi hem till mig och drack en massa kaffe, och då dök bästa Tettiråå upp och ville vaa med, skojjs :D

Sen när dom åkt hem så vare bara att göra sig klar för att lägga sig och söva, och nu sitter jag här med mitt morgon kaffe och ska snart ta och bege mig mot falun..

Oo snart är det LÖRDAG åå så jag har längtat, kommer bli så sjukt kul, hela familjen på ett och samma lika ställe, och sen är det två nya pojkar med i skaran sen förra året :D Ååå så kul..


Torsdag


Och jag har bara en dag kvar att jobba sen ledig heljen, ojj så skönt hää ska bli =) Hmm Power meet är det dit jag ska i heljen, jaa antagligen det lutar väl åt det då iaf.. hmm. ska gå hem tidigare i mön ska nog gå redan vid halv 2 jag tror det blir men men vi får se.. Jaha om man skulle ta och kika en film då och sen söva så man orkar upp i morgon igen då, sunk trött på att gå upp sjukt tidigt, men hää går juh fint som tusan juh :D haha

Du min vän, varför ta man sig inte tid till att träffas, jag saknar dig jaa, vi hade ju alltid kul ihop, och mye kaffe gick hää åt ååå, måst bli en skärpning juh, saknar dig,


..


Hur ska jag vara för att du ska vara nöjd, för att jag inte ska få skit för att du är arg, rädd, ledsen, vilket ben ska jag stå på, vad ska jag säga, hur ska jag göra, vad ska jag göra, krafterna är slut, jag orkar inte stå och hålla emot, jag håller på att tappa gtrppet..



onsdag

O jag har jobbat, sunk, sen kom bror och hämtade upp mig i borlänge, hem duscha i väg hämta tettiråå, ut till min älskade pappa i skogen, dricka kaffe tala en massa kolla in hans nya dator, sno pappas bil, in till stan, käka kinan med tettirå, bort till sopis träffa både goa och galna vänner :D haha.. Hem ta en cigg på donken med tettiråå kolla läget om heljen och nu sitter jag här och ska sova, skitans trött. D:


Tisdag

Och jag sitter med mitt morgon kaffe,, mmgott är det då allt vill jag lova =) Och snart ska jag ta och bege mig mot bussen och Falun och ännu en ny dag på jobbet, spännanade :D jaaavisst =) beslutsångest 1 2 3, jaaavisst, jag vill göra så mye i heljen, hmm vill vara hemma och härjaa men jag vill även till västerås, hmm hmm ska ta och fundera sten hårt på det där jag, jaaavisst :D haha

Nej nu ska jag ta och slänga upp håret i svans och sen dra i mig mitt kaffe och sen knata iväg, för här kan jag då allt inte sitta hela morgonen eller.

Tycker om dig
tycker om dig




.


I'm so happy that I found it, the happiness that I always wanted, then came closer to me let me warm up, you tear the walls against the world, you, lit the sky where I go, you take my hand and show you where you stand in, front He feeds on me everything as it should, so come closer to me, in your eyes reflected me.



RSS 2.0