Söndag =)

Då är äntligen min tatuering på plats :D satans vad snyggt det blev, hel nöjd. Och sen är min piercing på plats oxå, super nöjd med den å. =) Jaha heljen har vart fin som tusan. I fredags vaa jag i Avesta en skvätt och hälsade på några vänner som jag inte träffat på ett halv år typ. Så det var super kul.

Sen i går va jag chafför i bussen =) Jösses vi va in till stan för att hämta en kille men det var bara det att vi va på 4 olika adresser innan vi hittade rätt, och det tog oss nästan två timmar innan vi va tillbaka på plats. haha. Så är det när två st får olika information av folket. haha men till slut hittade vi rätt. Sen va vi ut til Vhyttan och hämta resten av folket och drog in med dom till kingen och sen drog jag och den *magiska pojken* och Rasmus över skäveland för att lämna en kille och sen till Borlänge och ut i skogen på någon fest, satans det är ju kanon kalt ute nu på kvällarna, *usch*. Men fint blev det. Vilken kul kväll det vart. haha.

*Mysigt*

Borlänge med dom bästa

Skolan som vanligt i dag, slutade halv 12. =) Sen hem byta om dricka en skvätt kaffe med mamma och moster, och sen i väg till Lassbo :D Oo fy satans vad skönt hä vaa.. Sen hem igen duscha och göra sig i ordning för att åka till Borlänge med världens bästa Elina och Tetta :D Vi började med kaffe på donken =) Sen sprang vi runt i alla affärer. Sen kom den *magiska pojken* och han polare =) weho..fin pojke. Och sen när brorsan slutat jobbet så va han med oss in på HM och gjorde av med lite pengar. fint hä. Mycket nytt vart det  =) Sen när vi var klara med allt shoppande så drog vi till Max och käkade gött var det  =) Och sen kom den *magiska pojken* dit åå =) han har nått som ingen annan har. =)

Och nu är jag hemma igen skönt , och nu blire sängen och film :D Och sova. faaan kl ringer i morgon igen vid 7 usch vill sova.. men men bara att paddla sig upp.

2 dagar kvar nu tjejen sen är det torsdag :D weho,




Äntligen helg

Då är det äntligen fredag. *sova* Och vi började halv 10 i dag och det enda vi har gjort vaa att dricka en skvätt kaffe och sen har jag och några till från klassen 6 tjejer och 3 killar spelat *volleyboll*  satans vad kul det var, haha. Men jösses vad kallt hä va i sanden då, usch känns att hösten är på väg. Sen när jag slutade vi 12 så drog jag hem och duschade, fan kändes som om jag hade flera ton grus med mig hem  =) haha.

Sen vart det att plugga klart allt som ska vara klart tills på måndag. Och sen drog jag till världens bästa Elina för vi hade lite skrot att göra i dag på dagen :D haha *du vart skit snygg i håret vännen*. och så klart har vi fått i oss kaffe åå :D En dag utan kaffe, hur skulle hä se ut då tror. det skulle nog inte funka alls de tror jag :D haha. Jaha och nu sitter man och väntar på att Elina ska höra av sig igen =)

Jag tycker om dig
Jag tycker om dig 



Skolan,Elina och plugga

Jaha då har man vart i skolan i dag, jaa jag kan då int påstå att vi jobbat speciellt hårt i dag, men det kommer välle nästa vecka när allt börjar på *riktigt* eller vad man ska kalla det, haha. Det här är ju första veckan och den brukar ju alltid vara lugn. Men hä visar sig alltid.

Sen när vi hade slutat så vare bara att ta sig hem och få i sig en skvätt mat och sen i väg med Elina på massa äventyr hit och dit  =) Och sen så klart vart det kaffe på donken :D Hä satt fint det kan jag lova. Sen när vi hade härjaat klart så vare bara hem och slänga sig i duschen och tala en stund med bror och sen sätta sig med böckerna.

Och nu har jag äntligen plugga klart för i dag. I början gick det super bra, men nu när man är svin trött och ska försöka förstå vad som står i boken vaa då inte lätt, så där med att plugga sent på kvällarna, det va då inget för mig eller, haha. Och nu blire att sova en stund så man orkar upp i morgon när kl f*n ringer igen. men äntligen fredag i morgon, sova som en gris på lördag kan jag lova. =) haha

*magiska pojken*

Satans

I morse höll jag inte på att komma ur sängen, fick åla mig ur på nått konstigt sätt. fan vad ont jag har i ryggen svullen som en gris och ryggraden är som en racing bana, fan det låter fint det, så nu har ja tid till lassbo nästa vecka. *skönt* Så tills dess får man stå ut. Men man ska inte klaga så mycket, för det finns så mycket annat bra man har kan jag lova  =) Och jag trodde det där med att studera skulle bli dyrt och fattigt men inte för mig eller, mamma och pappa köper mina böcker och bror lånar ut sin bil, =) fan inte alla som har det lika bra som jag eller så jag är tacksam för all hjälp jag får, men tanke på att det inte är mycket pengar man får från csn.

Sen i dag har jag träffat malin en snabb skvätt medans hon va och handlade åt jobbet, det var ett tag sen man träffa henne så mycket fanns det att tala om  =)  Sen har jag träffat långben i dag åå, han va hit en sväng men jag låg bara halv dö hela tiden i soffan =) *sorry* men vad fan jag är trött nu när jag går upp asa tidigt.. haha.

Jaha nehe kolla en skvätt på film nu sen sova, så man orkar upp i morgon bitti igen. Sen när jag är klar i Säter i morgon så ska jag träffa Elina  *nice* det. =)

*magiska pojken* är ett  riktigt charmtroll, åhå vad jag tycker om honom. Galet mycket åå kan jag lova  =)

I dag började allvaret igen

Ja då har man gjort sin första dag i skolbänken igen då, herregud det kändes lite konstigt, många år sen sist :D Det kommer bli skit kul att få börja plugga igen speciellt nu när jag vet vad jag vill jobba med =) Men i dag var det drygt på sätt och vis massa info i 4 timmar så trött i huvet vaa man när man åkte hem.

Sen har jag legat på soffan hela dagen typ och kikat på film och fått i mig en del kaffe. Och sen har Tetta vart här å fått i sig en skätt kaffe åå. Sorry Tetta att jag har vart så mongo i två dagar nu, men du anar inte hur bra jag mår, ojj ojj vad pojkar kan ställa till det. haha. jag mår bäst i hela världen =)  Så i morgon ska jag vara i Säter till halv 9 så jag måste nog snart lägga mig och slå på en jönssonligan film och sova en skvätt om jag ska orka upp till halv 7. 


Jag kan komma på mig själv, hur jag skrattar till ibland

Hur gick det här egentligen till, han har satt mitt liv i brand

Jag hade slarvat några år, tagit kärleken som den kom

Bott tillsammans några gånger, hängt ute en del, sett mig om

Men sen plötsligt när vi träffades en dag,

Har hans leende med mig 165 dagar om året

Bär hans solsken inom mig vart än jag går

Kan inte tänka mig nån annan

Det finns inget mer för mig, han är lyckan
165 dagar om året

Jaavisst

Idag har det verkligen inte hänt mycket, vaknade till vid halv 1 och då va jag ut och tog en cjgg och sen gick ja och la mig och skulle kika klart på filmen jag började med igår, men jag somnade om så klart :D Sen har jag vart på donken med Tetta och fått i mig lite kaffe och en glass.. haha fan vad fult det vaa när bilen och släpet drog över gräset ner till lidel, och sen kom ägaren och frågade om vi sett till hennes bil. Och det visade sig att hon inte lagt i någon växel så bilen hade rullat iväg av sig själv, haha så där stod den vid lidel väggen. jaa jösses.  Sen va jag hem en skvätt och sen hämtade jag upp tetta igen för att åka till hemköp och köpa snus, och sen vart det en chees på donken  =) Och nu ligger jag i sängen och ska snart dra igång en film, hä blir *Jönssonligan* i vanlig ordning, dom filmerna är kanon bra  =)

Den *magiska pojken* har fått nått att hända. Han har öppnat en helt ny värld, Han har gett mig så många oförglömliga stunder, Han har allt.

Lördag

Sov till halv 1 i dag och satans vad skönt hä va  =) Men inte så konstigt heller klev upp halv 6 och sen jobbat en skvätt och sen va jag hemma 4 i morse efter en kul kväll/natt med buss gänget, så att sova det va behövligt kan jag lova :D Och i dag har det inte hänt mycket, har vart i Vhyttan hos Elina en stund innan dom skulle dra iväg på äventyr. Och nu ligger jag i soffan och kikar på datorn och dricker kaffe med mamma, och  hoppas på att få träffa den *magiska pojken* i natt :D  hä skulle sitta fint det kan jag lova.

Jag vill inget annat än att ha dig för mig själv.

På väg hem

Ja då är man på väg hem från Stholm och ön. Men det känns ju lite konstigt att lämna *pojkarna* Hade ju velat vart kvar en skvätt till. Men nej jag vill hem nu en stund och träffa alla galningar :D Men *pojkarna* har vart galet bra från första stunden, har haft riktigt skit kul med dom. jösses har fått ett nytt smeknamn *skvätten* bara för att att jag säger *skvätt* rätt ofta :D haha. Dom var ett gäng på 4 killar där ute som jag vaa med varje kväll och jag har fått höra en del rövahistorier som dom gjort :D haha härligt gäng det där, och dom har terroriserat mig som galningar, hihi, jaa jag kan inte skriva ner allt här eller, fan då blire aldrig någe slut  =) FAN den absolut bästa sommaren där ute någonsin kan jag lova. Kommer aldrig någonsin glömma det där gänget kurön sommaren 09. :D Så nu är jag och min mamma på väg hem, hon kör och jag sitter vid datorn, *fint hä* hon  har vart ut och träffat mitt gäng, och sen hjälpt mig att komma hem, fan jag har så mycket saker med mig så hade jag åkt tåg så skulle jag ha bokat en vagn bara för mig :D. tror fan halva mitt liv ligger i väskor i skuffen, haha

Så nu är det bara att åka hem till det allvarliga igen och ta tag i saker och ting,  aa finns en del att göra där hemma å. Tråkigt som kul. Längtar som faan tills jag och elina ska iväg och tatuera oss nu, fan jag vill ha dit min bild nu på en gång, haha men tiden går fort, så det är snart dax :D

Saknar honom galet mycket nu kan jag lova.


I cant stop this feeling



 

Joomen

Jaha då har ännu en dag på denna ö gått, och lika kul som vanligt, och inte har man gjort speciellt mycket heller har mest skruttat runt bland *pojkarna* och talat en massa och fått i mig liter vis med kaffe :D Men det är super skönt med sånna dagar åå  =) Och sen har vi haft kalas för en av *pojkarna* det var super nice det. kul när det händer nått speciellt, Och i morgon ska det spelas fotboll här ute på ön, jösses det kommer bli skit kul och se *pojkarna* lira boll, haha, Och nu har jag vart hos några *pojkar* och talat lite skit som vanligt, Och nu ligger jag i sängen och ska snart ta och sova en dos så man orkar upp i morgon igen tills morgon kaffe är klart kl 06:00 :D I dag har det tammetusan bara vart en massa kaffe hit och dit, tror jag :D haha Snart dax för mig att lämna denna ö och mina *änglar* usch nu är det nära, jag vill inte, men samtidigt vill jag ju hem, inte alltid lätt eller, =)

Saknar han mycket.


Mmhej

Tisdag kväll och jag ligger i sängen på jobbet och ska snart sova en skvätt :D Då börjar sommaren närma sig sitt slut och jag ska snart lämna mina *pojkar* på ön för att åka hem och börja plugga, det ska bli kanon kul men samtidigt vill jag ju naturligtvis vara kvar här. Dom är så sjukt roliga en del av dom, fan i bland skrattar man så man ska antingen tror att man ska elle bara kommer få bra med magmuskler =) det är ett sjukt bra gäng här i år.  Jaha Onsdag i morgon då och klockan kommer ringa runt 6, usch, då är det bara att kliva upp för att dricka morgon kaffet med *pojkarna* hä blir nog bra det här. Ojj vad ja längtar tills jag och Elina ska iväg och gadda oss  =) Nej nu blire sova.

God natt..

Tycker om honom så galet mycket

Då är man på plats

Då har man kommit ut till jobbet och *pojkarna* igen då, och det är riktigt kul det. Skönt att vara ledig 1 hel dag men ändå springa runt på ön. Så vi har fiske, sen har jag fått massa kaffe av några killar. Och sen hade vi en frukt stund här på kvällen, vi satt några st och käkade på någon form av frukt :D haha. riktigt mysigt gäng det är här ute just nu. =)

*Emma
hade jag vart 20 år yngre, då hade du legat pyrt till* haha jaa jösses.. tur han inte vaa det då :D hihi


och nu sitter jag i sängen och dricker en skvätt kaffe, och snart blire duschen och sova, Sen i morgon är de dax att jobba en skvätt igen =) Men fan nu är jag bara här tills på fredag och sen hem igen, och aldrig mer tillbaka. Fan jag har börjat fått separationsångest. *jobbigt* vill vara kvar lika mycket som jag vill hem och vara hemma nu ett tag :D
Inte lätt alla dagar eller, men vem fan har sagt att det ska vara lätt då =) haha

Mysigt som tusan, det var det, :D han är DEN absolut underbaraste jag någonsin träffat.



 

På väg tillbaka

ja då var det slut på det roliga hemma då för den här svängen :D
Men jösses kul har jag haft kan ja lova =). Vart med Elina alla dagar och vi har äntligen fått tid för våra tatueringar nu :D
*weho* så nu är det bara att hoppas att tiden går fort. Och en skvätt  kaffe har vi fått i oss åå. Sen i fredags va ja och elina och tetta ute på massa äventyr i Vhyttan :D haha. sen i lördags så va Elina förbi på lite kaffe innan jag skulle ta mig in i duschen och göra mig klar för att åka ner till min pappafest. Och satans vad kul det var då herre jösses skrattade så jag trodde jag skulle avlida där en skvätt, Vilken underbar pappa och syskon man har då. Och nu har det gått och blivit bokat att vi alla ska åka båt åå *weho* det ska bli riktigt nice det kan ja lova. Sen i natt när vi kom från pappa och frun, så lämnade jag av bror och drog vidare på äventyr, till den *magiska pojken* weho.

Sen vid halv 9 i morse vaa jag hemma och då vare bara att duscha och packa klart och dricka sitt morgon kaffe på trappen. Och nu sitter jag på tåget mot Stholm och mina *pojkarna* hä ska bli skönt att få komma tillbaka till ön i några dagar =)

Du är bästa, finns ingen som du, du är helt underbar.



Jag och Elina

I dag har jag och Elina vart och beställt tid för tatueringarna vi ska göra :D det hä kommer bli nice det du tjejen. Sen har vi vart lite här och där och grejat, och kaffe har vi fått i oss åå  =) Och nu har jag precis donat klart för i dag, så nu ligger jag i sängen och ska snart dra igång en *jönssonligan* film och sen sova :D För i mån ska jag och Elina härjaa igen, men vi vet fan inte vad som händer riktigt än men det får vi redan på 1 timme innan man ska i väg :D haha

Längtar som en tok efter att få träffa honom den *magiska pojken* men snart snart.




på väg hem

Då har man lämnat Behandlingshemmet och *pojkarna* i några dagar :( Och nu sitter man på tåget hem som gör avståndet mellan mig och *pojkarna* bara längre och längre ju mer tiden går :( Dom klarade inte ens av att ge mig en kram för att det skulle bli för jobbigt, men fyra dagar går fort. Och jag får ju komma hem till dom underbara där hemma :D *Weho* mycket könstigt vart det, ville åka hem,ville stanna och aa men men snart tillbaka på ön igen *weho* men då är det juh min sist vecka där ute *fy* vad jobbigt hä kommer bli då. Sen när jag skulle ta mig till Brommaplan så fick jag skjuss av två Polis pojkar och dom var skit roliga herre jösses vad dom härjaade runt på vägen in till stan. Dom hade vart ute på ön och haft ett förhör med en av *pojkarna*.

Men nu blire hem en skvätt, och då ska jag hinna träffa alla galningar som står högst på listan :D haha
Sen ska man försöka sova en skvätt åå, får se om det hinns med nått av de  :D

Saknar dig massor


 

Två veckor

Jösses, då har mina två veckor på denna ö med *pojkarna* gått, Men vad kul jag har haft då fan har skrattat som aldrig förr *nästan* haha. Jaa vilka *pojkar* det finns, Dom är så goa vissa av dom. Mycket kaffe och mycket skit snack på kvällarna. Det är nice det kan jag lova. Så nu ska man välle ta och försöka sova en skvätt för att orka upp i morgon och jobba en skvätt innan det är dax för mig att åka hem till *byn* igen. Jösses vad saker jag ska hinna göra när jag kommer hem, min plan vaa att bara ligga i min säng och glo på filmfilm och bara slöa, men herregud ser fan inte ut som om jag kommer få sova någe alls innan det är dax att åka tillbaka till *pojkarna* igen på söndag. Ää det löser sig alltid. Många smeknamn har man fått här ute kan jag lova, betongarsel, skelettet, tjockisen,gumman.sötnos,dampbarn, ja jösses orkar fan inte skriva alla eller.

Den dagen jag gör min sista dag här ute, den dagen hoppas jag är långt långt borta, kommer sakna dom som fasen..

Jösses vad saknaden efter honom den *magiska pojken* är stor.


lördag

Då är det lördag och jag ligger i sängen på jobbet och ska snart sova en skvätt, medans alla mina goa vänner är ute och härjaar kan jag tänka mig, haha Och jag får ligga här ensam och ha en sån sjuk hemlängtan så det är inte klokt. Ja då har man gjort nya 11.5 timmar på jobbet då, och lika lugnt som vanligt är det åå, skönt som tusan att det inte händer så mycket, Så vi har skuttat runt bland *pojkarna* och talat och hjälpt dom med olika saker, så stressa har vi absolut inte gjort elle. Sen nu i kväll drog jag och Erika igång grillen och grillade korv åt 56 *pojkar* :D mysigt var det kan jag lova. Och sen nu har jag precis kommit hem till mitt lilla mys, har setat nere på byn med några av *pojkarna* och kikat på film =) Jag trivs som fisken i vattnet här ute kan ja lova :D 

*Jag tänker konstant på dig hela tiden, det går inte 1 sekund utan dig i mina tankar*


RSS 2.0