fint fint


Ojj vilken kul natt jag hade natten till i dag ,har inte skrattat så mycket på jätte länge ojj ojj. 3 galningar som sitter och dricker kaffe glas på kaffe glas, och bara talar om en massa tok, kan inte bli bättre. :D

Sen idag när jag vakna så drog jag och bror ner till avesta för att hälpa bästa Malin och Erik att flytta det sista sakerna. Jag har haft skit kul och skrattat och härjaat hela dagen. fint hä. Sen var vi ut i stallet och dona lite. Har alltid sjukt kul i hop med Malin. Och nu är jag hemma och har precis duschat skönt de är att duscha länge. mm.

Jag fryser.
Vill du titta på film?

haha inte lätt alla dagar eller.


Fin som tusan är du.
När den rätta dyker upp då säger hjärtat till, och då får huvet säga vad de vill. =)


krut-idolens begravning


Då är det fredag och man har vart ledig från skolan idag. Men vi har vart på *krut-idolens* begravning. Fint va de. Usch det är inte kul med begravningar,Mycket minnen dyker upp både från Adams och mormors och morfars begravning, usch nu är jag less på att behöva gå på begravningar hoppas det dröjer hundra år nu till nästa gång. 

Sen när vi kom hem så la jag mig i soffan med datorn men nej de gick ju inte hä eller jag somnade. skönt vaa hä. och sen vakna ja vid en 20 över 6. Behövligt tydligen.

Och sen nu har jag vart med bästa Tetta på donken och fått i mig lite kaffe, weho äntligen är hon hemma igen som jag har saknat henne. <3

Och när hon och jag satt där på donken och talade så kom vi på att man blir känsligare med åren iaf vi två. Och man märker att dom man tycker mycket om och har i sin närhet, dom blir man extra rädd om. Man värderar allt på ett helt annat sätt helt enkelt.

aaa med andra ord det måste vara ålder som gör det. Vi börjar bli gamla. haha

Och blire film och kaffe med bror. I väntan på att nått spännanade ska hända.

Håll mitt hjärta
What a wonderful world
Tell me how i am supposed to live whitout you



Bättre dag


I dag har jag vart i skolan i två timmar, men det var inte så jobbigt för vi va på säters museum och kikade. Och när jag står där och lyssnar på hon som hade våran visning så började de snurrade i huvet läskigt. *Svimma* fy.usch.

Sen när jag kom hem så var det bara att sätta på en ny kanna med kaffe och sen börja plugga, ska ju vara klar tills på måndag så lika bra att få det gjort. Men sen mitt upp i så ville mamma ut på en tripp, så vi drog ner till Avesta och kikade runt lite. nice hä.

Och sen råka jag klicka hem den här jackan i dag å, knappen hängde sig och så vipps hade jag beställt den. haha. fint hä.


Onsdag


Världens dåligaste dag, usch ångra att jag klev upp i morse. Bara haft motgångar hela dagen. Så till slut bröt jag ihop. fy fan.

Sen ville mamma bjuda mig på mat så vi drog på stan och käkade, mys va hä. skönt och få tänka på annat för en skvätt. Sen har jag vart iväg med bästa Elina på lite äventyr i stan och sen ut i säter skogarna haha.

Sen har jag vart upp till bästa Malin på damast och talat lite skit med henne, fint hä. Och nu ligger jag i sängen och ska välle ta och sova. är skit trött och sen så den här dagen får ett slut.

dålig dag


Vaknade i morse av världens värk i ryggen och höfterna, usch så min dag har inte alls vart den bästa. Men jag tog mig ur sängen och ner till Avesta för att träffa bästa Malin, åå jag fick en limegrön tändare av henne skit snygg hon hade sett den på ett ställe och tänkte på mig direkt, haha Tack. =) Sen var vi till stallet och donade lite innan vi skulle till hedemora på kalas malins farfar och Malins gubbe fyller år i dag.

Hm hur löser vi detta nu du. nej men ää tar det som det kommer.



Weho


Äntligen klar med examinations arbetet, så i morgon ska det lämnas in. Åå lite nervöst är det, fast Ann tyckte ju att det var skit bra gjort första gången så varför ska hon inte tycka samma lika nu. Nej men det visar sig vad det blir av det.

Mmhej

Ebba


I går kväll när jag duschat och gjort mig klar så drog jag ut till V-hyttan till bästa Elina och hennes gubbe, och deras två vänner. Och där kollade vi på film. fint hä. Sen drog jag in till stan för att köra min älskade mamma, och sen ut till vhyttan igen.

Sen runt halv 1 så drog vi ut till Skäveland på fest. Haha ojj är det så där man är på fyllan Elina?!. Att man springer runt och hånglar med allt och alla, och försöker hångla med en full pojke som deckat av, haha Usch tur man var nykter och hade i uppgift att styra. =)

Men inte vart hemresan till Vhyttan den lugnaste heller, tre galna pojkar i bilen och två lugna och fina tjejer. haha. Ja jag kan ju inte säga att jag inte hade kul för då ljuger jag. Tur bästa Elina vaa med. =)

för bra för att vara sant. Trivdes, som alltid. åå så sjukt underbart, och jag kan inte förklara, jag kan bara le och låta ansiktsuttryck tala för hur jag mår och känner.

Nu duscha och sen ska det hittas på nått spännanade, antingen Avesta eller Borlänge.
Jag håller hårt i min krage och bara hoppas på att det här kommer gå.


Lördag


I går var det en super kul kväll trivdes som fisken i vattnet =)

Sen i dag så drog jag och min bror ut till pappa och frun i skogen, och när jag kom dit så satt min syster där, åå vad kul det var att se henne och få kramas lite. Sen bjöd pappa och frun på mat, jösses vad gott det var så nu har ja käkat för 14 dagar. haha. Sen när vi kom hem till byn igen så gjorde jag ett besök i duschen åå hä var skönt det.

Sen kom bästa Elina hit och drack en skvätt kaffe som alltid. Sen var vi ut på en tripp och nu sitter jag här en skvätt innan jag ska i väg på nya äventyr. fint hä.

Tusan då att det ska bli så här nu då, när livet är som bäst. men men ja får ta mig i kragen och göra nått åt det innan det gått för långt den här gången.





Ojj ojj


Vaknade i morse av att min lur lät illa som bara tusan, usch inte ville jag gå upp eller men hade inte så mycket val hade ju lovat mamma och hänga på henne ner till Värmland *Karlstad* för att kolla på en ny bil. Så jag tog med mig datorn och en kudde och sen hade jag det bra breve. Haha ojj vad jag har skrattat i dag, skit kul har vi haft. Och bilen var snygg åå, den får det bli.

Sen när jag kom hem så duschade jag och sen skjussa jag mamma till kingen och sen hem och dricka kaffe med bästa Tetta, sen var vi ute med bror och donade lite. Och sen körde vi hem honom och vi drog vidare mot nya mål. Och sen vart det kaffe på donken i vanlig ordning.

Och nu ligger jag i sängen och ska ta och sova en skvätt igen. Fan inte vill jag åka till Ludvika i morgon eller men måste ju, sunk.


segt


Har bara vart hemma i dag och pluggat som en dåre, blir ju aldrig riktig nöjd med arbetet. men alla andra säger att det är skit bra så jag måste ju tro på dom då, haha Och en hel del med kaffe har jag lyckats fått i mig åå, fint hä.

Sen vid 9 kom bästa Tetta hit och hämtade mig och sen drog vi till donken och köpte två stora kaffe med mjölk, hä vad gött. Sen hittade vi på en skum prick, han bara stod och kikade upp i ett träd, TETTA gasa, usch trodde hjärtat var på väg ut, usch jag trodde ju att han skulle anfalla oss. Och Tetta vart nog minst lika rädd. haha.men kul vare.Sen drog vi ut på äventyr, åå vad kul hä va.

Och nu har jag precis duschat och ska kika film och sova en skvätt igen då. Man gör nästan inte så mycket annat än att kliva upp och sen duscha och lägga sig igen. men men fint är det att sova.

Hm vad är det för nått ? - smirnoff - Det luktar ju häst haha jaa jösses vad kul man kan haa åt sånt där man bara kläcker ur sig. haha fint hä. Skit snygg kropp ajjjamensan det tror vi på :D



kanske ska sattsa på det igen, aa tåls att fundera på iaf en skvätt eller två.

Nice day



Vart till skolan idag och gjort ett dataprov och sen visat min lärare Examinations provet som jag snart är klar med har bara lite smått kvar att fixa till. Och läraren var super nöjd med arbetet åå, weho då är det bara bra.

sen var det bara att dra hem på en gång och dricka lite kaffe med mamma,moster och pappa. Fint hä.

Sen drog jag och pappsen till borlänge för att göra av med lite pengar, weho jag fick köra pappas nya bil idag eller rättare sagt jag vågade köra pappas nya bil i dag, haha. Ååå vilken härlig bil jösses den går som en riktig pärla, du sitter som en kung och aa hittade då inge fel på den.

Sen i borlänge käkade vi lunch med brorsan *andreas* Och sen var det dax att sätta sprätt på pengarna.

sen när jag väl kom hem så var det bara att sätta sig och fixa tä sakerna på examinations provet som jag inte fick till helt klockrent. Men jag är inte helt klar än. finns lite till och pula med. Men det får bli i morgon hä. För nu ska jag lägga mig i sängen och glo på film.

sen har bästa Tetta vart här i dag och fått i sig både en massa kaffe och någon bulle, fint hää när man måste ta en kaffe paus mitt upp i ett arbete, det kan inte bli så mycket bättre.

Skumt att det känns så här, varför just han, hm a nu har jag nått att fundera på iaf.



Duktig flicka



Bara en massa plugg i dag nästan jag började vid en halv 11 och och vart klart nu vid halv 10 weho fan så bra hä blev *stolt* hoppas bara lärarna tycker samma lika som jag. sen på eftermiddagen var bästa Elina här och drack en skvätt kaffe, fint hää. Och sen i väg med mamma 2 minuter och sen hemma för att plugga vidare. Sen nu när jag var klar vid halv 10 så drog jag och bästa Tetta och tog en kaffe på donken, fint hä.

Och nu har jag precis duschat och ligger i sängen och kollar runt en skvätt på nätet innan det är dax för att göra ett besök hos johnblund i några timmar.

Mycket konstigt är det där, hahaha. jösses vet inte vad jag ska säga om den saken riktigt. Fin är han, charmig är han, och söt är han ju absolut.


ledig dag


Skönt hä va att få sova en skvätt extra, men sen vare bara att kliva upp och sätta sig med böckerna och börja plugga, så efter 5 timmar så var jag klar, och två laddningar med kaffe pannan, fint hä.

sen drog jag ner till avesta för att hjälpa Malin och Erik att flytta lite saker till den nya lägenheten. Och nu har jag äntligen duschat och sitter i sängen och ska kolla på filmen jag började med i går. fint hä


Fick låna en ängel


Onsdag och jag har vart i skolan i dag för en lektion, fint hä. WEHO är godkänd på allt. kan inte klaga eller. Sen hem och kolla i böckerna för att plugga en skvätt, det stora provet kommer nästa veckan. Hä kommer gå så bra så.

Sen har jag och mamma vart ute på lite äventyr, det var ett tag sen bara hon och jag gjorde nått tillsammans. Så det var kanon kul.

Sen när jag kom hem så stoppade jag i mig två värktabletter och la mig i sängen för att vila, sån värk i knäna och ryggen, usch märks att det går mot den kalla tiden.

13/10 lämnade min *krut idol* oss. Hon vart 92 år. hon som var så häftig och tuff, livet är då bra orättvist ibland.
R.I.P.




Fredag kväll


Då har man jobbat i dag igen då började 07:00 -  men 16:30 skulle jag ha slutat men fick gå hem 1 timme tidigare för det fanns inte nått att göra. Så när jag kom hem så vart det duschen på en gång, frös som en galning, sen fort som tusan på med alla kläder. fint hä.

Sen har jag vart ut till bästa Elina och Emil och druckit en del kaffe, mmgott och diskuterat om bröstcanser. ojj ojj inte lätt eller.

Och nu sitter jag hemma och dricker kaffe och kollar på tv med mamma och brorsan, och ska nog snart ta och lägga mig i sängen och kolla på film, galet trött.

du fatar inte

fint hää


Började 07:00 i morse och slutade 14:30, idag har det gått tok fort. då är det kul.
Sen var det bara att åka in mot stan igen, och göra ett besök i brorsans postlåda, weho min bok hade kommit
*dödens änglar* så nu blire att tok läsa.

Sen drack jag en skvätt kaffe med bästa tetta och böt kläder och drog till avesta med tettis och mamma. Vart lite nya inköp i dag från hm. Skit bra blir det.

sen nu har jag vart upp till mammas jobb med tetta och brorsan och talat med mamma och malin en skvätt å. och nu har jag precis duschat och ska lägga mig och läsa. =)

FAN


Du är bra go du.


Ledig dag


Vaknade av att pappa ringde i morse, och ville tala om att min kalender och tröja låg i hans bil. Som jag har letat efter min kalender i veckan. ojj inte lätt eller. Så då vare bara att kliva upp. och sen har jag städat,tvättat och donat hela dagen, men det var en kaffe paus när pappa kom med mina saker. fint hä. Och sen har jag och bästa Tetta på bolaget, och sen drack vi en del kaffe åå så klart. Och sen var det bara att dona klart med allt.

Och nu har brorsan precis dragit hem, och jag ligger i sängen och ska glo på film och sen sova en skvätt igen. Fint hä ska bli då.

Längtar som en galning tills på lördag =)


jaavisst


Jobbat i dag som vanligt mellan 07:00 till 16:30 men fick gå hem en skvätt tidigare. Så då drog jag hem för att byta kläder och sen dricka en skvätt kaffe med mamma och sen hämta bästa Tetta för att åka till avesta.

Och sen har det inte hänt så galet mycket mer i dag, jag är så trött så jag vet inte ens vart jag lägger mina saker, jag lägger i från mig sakerna och sen glömmer jag bort det på en gång. usch det är drygt.

Och nu ligger jag i sängen och glor på film och sen besöka johnblund en stund. Å det ska bli så skönt så.

Saknar dig som en toking,



vilken helj


I fredags jobba jag till 21:15 och sen hem och byta om och sen ner till donken och dricka kaffe med bästa tetta, och sen hem och sova.

I lördags var jag till borlänge med pappa och brorsan och sen på eftermiddan var vi ner till avesta på kalas, Jennifer fyllde 15 år. Åå jag fick även träffa brorsan *lusse* och hans två barn *änglarna*  sen på kvällen var jag ner och träffade bästa Malin, och kom inte från avesta förens halv 12.

Sen ringde Simon och ville ha med mig på en fest i silon, så det var bara att byta och knata dit, men inte vaa hä nå kul eller så jag gick hem och laa mig.

Och sen i dag har jag spenderat min dag i Avesta igen hos Malin och Erik och hjälpt dom att måla i deras nya lya, hä kommer bli kanon fint.  Sen vart det käk på stan.

Och nu är jag hemma och ligger i sängen och glor på film och ska snart ta och sova.


Mmhej


Torsdag och snart helj, och då är jag ledig, sova.

I dag på dan har jag vart med Tetta en skvätt och vi har både fått i oss lite käk och lite kaffe. Sen har jag och mamma vart ute och greja lite. Sen vi 3 vare bara att sätta sig i bilen och åka och jobba igen, sunk, det är bra segt med dom där kvällarna.

Och nu ligger jag i sängen och väntar på bättre tider, haha

Me like you


RSS 2.0