mat


Just nu håller jag på och donar ihop lite käk,, hää blir kycklig och grönsaker =) mumsigt.
Det blir äventyr för mig och bästa Tetta i kväll efter hon slutat jobbet, det blir great det =)


söndag igen


Veckorna bara rusar i väg, man hinner knappt med, haha. jaha bästa tetta tycker att vi ska ut på äventyr i kväll. så vi får hur det bli med det. Och nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och kikar tv och talar på msn, hää ää fint de kan jag lova.

Ååå härligt i mån är det måndag jisses så skönt då är det vardag igen, hatar heljer med tanke på att i den här skit staden händer det inte speciellt mye, och inte i någon annan stad heller, så det är tur man har vänner som vill kika film en lördag kväll :D Hellre massa film och mys med en vän, än ut på krogen och dricka mig full så jag knappt kommer ihåg vart jag vaa eller vad som hände. haha

Nej nu blire att hämta mer kaffe och sen kika en skvätt tv =)


lördag natt


Nice day,, somnade vid 11 i morse gick upp vid 3, tog en skvätt kaffe, duschade och sen har jag spenderat hela kvällen tillsammans med bästa Tettis, <3 vi har käkat pizza och vart barnvakt,eller aa barnvakt och barnvakt, vi har fläkat i soffan och kollat på film och druckit kaffe =) haha

Och nu ska jag glo runt en skvätt på internet och kika en stund på tv:n sen sova är trött som en sne gnu, men kanske inte så konstigt heller då. höhöhö



hemma

Haha har precis kommit hem efter en helt sjukt kul kväll/natt i avesta med bästa Tetta, jisses vad jag har skrattat och folket vi vaaa med, haha aa det var en av dom bästa kvällarna på länge. =)

Nej sova nu en stund :D
Natt natt


fredag


Det sägs att det är fredag i dag, men inte har jag fredag eller jag har typ måndag, hm.

var till Säte i morse och lämnade in examinationsarbete och jag är godkänd, weho det är nice det. Alla som hade vart på handledningen och som hon hade haft kontakt med under veckorna vaa som minst godkända, sen skulle hon läsa det för kanske ett högre betyg så det känns ju skit braa iaf.

Sen vart det lunch på stan med bästa Tetta och Ann-sofie, sen har jag och bästa tetta vart på banken och donat, lämnat tillbaka lite böcker sen vart det så klart en del kaffe.

Och nu har bästa Tetta precis dragit till jobbet och jag ska försöka sova en skvätt om jag ska orka göra nått med tettis i kväll men vad som händer, är det ingen som vet, höhöhö =)


gröööön


Skapligt vaa den är grön, men snygg som tusan, den vill jag ha,, men tusan den kostar 795, lite väl mye för en klocka kanske men snygg är den.


Onsdag


Då är det Onsdag och jag sitter och kikar mailen och lite annat och dricker kaffe =) fint som tusan. Ska snart ta och sätta i gång med examinationen igen, den ska ju snart vara klar så, hmm aa men det blir bra det här. Har bara i dag och i morgon på mig.

jaha då är du borta nu då för en stund, sunkigt det känns då. Hoppas hä går fort då. Aaavisst.


Skit och en stor skvätt till



Aaa skit och en skvätt till, nu vart det skit och lite till, jag som är van vid att ha dig här, jag som är van med att du finns i närheten, och nu ska du bara försvinna, försvinna för en tid och sen komma tillbaka, men jahaa skapligt jag kommer sakna, jag visste ju mycket väl om att den här dagen skulle komma då du var tvungen att dra igen, men inte NU inte ville jag att den dagen skulle vara så nära eller.

For me it is a very special guy, I think so incomprehensible much about you so I cannot explain it with words,
for me, you are the only ones, there is no one else which makes me laugh that you receive,
there is no one who makes me feel so great you makes me feel, there is no dealing with me in the way you deal with me, and I love crazy good to be with you.



Blge igen


haha vaa ju i Blge i går med *honom* och i dag tyckte pappa att vi skulle åka till Blge och handla lite, jaaa fick köra fin bil, satans vad skön den är att styra =) Och Pappa har köpt två college block och ett nytt skärp till mig. Blocken vaaa ett måste men vette tusan om jag är i så stort behov att ett nytt skärp har ju redan sissodär 20 st, men åå andra sidan är det alltid kul med någe nytt. höhöhö. och sen vart de lunch med bror.

och nu blire massa kaffe och examinations fix.


Tisdag igen


Då har jag precis kommit hem från mitt lilla äventyr, jisses det var ett braa äventyr, som alla andra gånger.. Vi låg i soffan och kikade på ett av Usas hårdaste insatsstyrkor, jisses det är spännanade. tusan vi somnade på soffan, haha och jag vaknade vid tre av att hela kroppen hade domnat typ, haha, så då vart det sängen.

Bra morgon fick jag :D kaffe och grejjer, hihi. sen va vi på stan och donade lite och nu är jag hemma och ska pula ihop examinationen och sen har jag en del andra saker att fixa i dag åå =)

Jaaa sen nu talade jag precis med pappa och han är på väg hit åå, tjoo vad kul har inte träffat han på länge juh, så det ska bli skita kul. Ååå vi kanske ska ut på lite äventyr han och jag. haha



Äventyr


Nu ska jag bege mig ut på äventyr helt ensam =) Weho, I like it aha aha
Vad gjorde jag utan dig bror min, du är bäst. <3


Home

Då har man kommit hem igen, Först vaa jag till Säte till skolan och talade med läraren och sen vart det kaffe och Blge, jisses vilken underbar dag det vart i dag, haha har skrattat som en galning kan jag lova, han är braaa knäpp =). Och vi lunchade med hans polare på ett thai stället, Åååå jisses så gött det vaa =)

Och nu ska jag duscha och sen sätta igång med pluggandet igen, och hoppas på det bästa =)


söndag kväll


Och jag sitter i sängen och kikar tv och pratar med folk på msn, och ska ta och söva om en skvätt, är trött som en sne gnu i dag, jisses gårdagen tog då verkligen all min kraft, fy tusan, vill aldrig mer haa en sån kväll,

Varför ? aa ställ en fråga som jag kan svara på, för jag vet verkligen inte vad det va... haha men det är nog tusan lik bra det.

Nej nu ska jag tala klart med folket och sen sova.

Natt natt


Hmm jösses


Vilken lördag det blev.. Kul vaa det, men sen vart man bara hungrig och allt vart bara så trööökigt, hua. var ju bara en massa små barn där, eller aa vad jag kunde se då iaf. Så jag och bästa elina drog in till stan och käkade på donken och jag var hem och böt om, och kaffe köpte vi =)

Sen när vi kom ut till festen igen så hade pojkarna börjat plocka ihop sakerna, skööönt, med tanke på att tredje världeskriget bröt ut. jösses att folk orkar, och det är så sjukt synd,, för det förstör så mye i kroppen både på långsikt och just för stunden.

Sen på natten va vi till Blge och lämnde av två och sen drog vi över till Falun, och där vart det en del allvarligt prat, men det är kul det =)

så halv 7 i morse låg jag i sängen och försökte sova *aldrig hemma före 6*. haha

Nej nu ska jag ut på äventyr =)


Lördag


Vart inte mye gjort för mig i går eller,, jag var bara hemma och donade, gjorde paj och käkade en massa mumsigt, sen fick jag besök, det var trevligt det, *alltid* Och nu ligger jag kvar i sängen och glor på tv, och besöket som var här har åkt hem, nej men man kanske skulle ta och duscha och göra nått då =)


fredag


Tog mig sov morgon i morse det var skönt det kan jag lova, och nu har jag både duschat och fått i mig frulle, och nu sitter jag här med mitt kaffe =) fint hää. Ska snart ta fram böckerna och fortsätta pluggandet,
Tusan vad trist det är,, när man skriver för hand så blire skita mye men sen när man renskriver det på datorn då blire typ bara tre rader, sunk.


nej söva nu


Nu är kl halv 2, och jag ska ta och söva en skvätt, för när man bara skriver galet fel, och blandar ihop precis allt, och man absolut inte fattar något av vad man skriver om, då är det tusan dax att sluta plugga för dagen. haha.

Natt natt


skriva en skvätt till


jaha då har snart torsdagen gått åå då, och mye har jag fått gjort åå, pluggade en skvätt innan skolan och handledningen, sen hämtade jag upp *honom* sen till skäveland kaffe och hämtade hem mamma, sen körde jag hem *honom* och sen har jag pluggat 9 a4 papper, har jag knåpat ihop i dag, satans vad jag är duktig iaf vad det gäller pluggandet, men den tråkiga saken i det hela är att jag inte ens gjort halva examinationsarbetet, inte enligt mig sj då, haha

Så nu har jag precis duschat och talat i luren med *honom* weho så nu sitter jag i sängen och ska börja renskriva arbetet så det inte blir så galet mye sen när det väl är dax för det.

jaha livet leker som tusan just nu, och jag mår som en kung,, utan någon vidare anledning,, allt bara flyter på, precis allt, haha,, jag får det jag  behöver :P höhöhö..



Hemma igen



åhå läraren var nöjd med mitt arbete, så nu är det vara att fortsätta så man får det klart =) Sen va jag över till Skäveland och dit fick jag sällskap,, hihi. Sen vart det kaffe, och sen hem med mamma och sen i väg igen, och nu är jag hemma och ska fortsätta plugga, sen i kväll blire film och bara ta det lugnt är sjukt trött, huaa.
Nej nu sak jag ner och hämta kaffe så jag håller mig vaken i några timmar till =)


jahapps


då har jag duschat och fått i mig en del kaffe, bränt en ny skiva, talat med pappa och donat lite, så nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe sen ska jag brassa över till Säte,, och sen efter det ser det ut som jag ska till Skäveland ååå =) det var då inte i går som man va där elle.


Torsdag


Jaha då är det torsdag idag, jisses vad den här veckan gick segt då, hm. Jaha om man ska ta och duscha och göra sig i ordning för att åka till sätehandledning då, sen blire hem och plugga vidare. =)

Nej duschen och kaffe väntas nu =)


Muren


Muren man bygger upp genom åren med egen kraft, svätt, tårar, och alla erfarenheter. En mur som ska skydda en mot allt det där onda som finns. När man känner att livet är på topp och man verkligen känner att man mår som bäst, och man känner att inget kan få en till att må dåligt, och att man är frisk som en nöt och livet leker i en hög hastighet. Livet är en dans på rosor, och man kan gå genom eld för någon annan människa.

Det är då som allt rasar två sekunder, det tar så sjukt lång tid att bygga upp den muren som skyddar en mot allt. Men det behövs bara några små ord en liten mening eller en händelse i livet för att muren och livet ska rasa, så man blir tvungen att börja om från botten med att bygga muren på nytt.

Det verkar som att det är så här livet ser ut, man bygger upp en mur, man mår kung, muren rasar man mår dåligt, man bygger upp muren igen. Aaa det är nog så här det ska vara. Det är nog inte meningen att livet ska vara en dans på rosor hela tiden.

 

*Men vilken tur då att mitt liv är så underbart och att jag mår som en KUNG =)*

 


livet är då bra


Livet är då bra orättvist i mellan varven. fy faaaaan. usch vännen jag förstår dig, och jag vet inte vad jag ska säga eller göra för att få dig/er att se ljuset i det mörka, ja hoppas man kunde göra nått för att hjälpa er. Och jag hoppas att allt kommer lösa sig till det bästa. Finns här för dig vännen. Du är bäst. <3




Pluggar som en


Nu blire att plugga som en tok så jag kan kolla på nya Beck filmen i kväll * I stormens öga *, spännanade. det är den enda beck film som jag inte sett 100 gånger tidigare, så nu kan jag inte replikerna, haha


ojj ojj ojj


då har man vart på bibblan och lånat en satans massa böcker så nu ska det nog gå att få ihop en skit bra examinationsuppgift :D


Onsdag


I går vart det ett bra avslut på kvällen, hihi. Sen i morse vart det sagan om ringen, men jaa somnade om ganska på en gång, haha braa sällskap jag måste ha vart då, haha inte lätt elle.

Och nu ska jag dra igång meed pluggandet igen, puhu. ska bara fylla på glaset med kaffe sen är det bara att köra på..

Hua vännen jag hoppas det löser sig, hoppas det inte är nått allvarligt som spökar, usch jag håller tummarna och hoppas att det kommer gå bra med allt.  Kraaam på dig.


Oh det bidde så =)


Weho weho weho så galet, ååå nu är jaaa glad och mår som en kung kan jag lova, tjosan så bra. Mmmgott. haha




plugg plugg



Nu får det då vara slut pluggat för i dag, har setat precis hela dagen med examinationsarbetet och jag har inte ens gjort halva, haha då är det kul. Men tusan så bra häää blir när jag får lämna in det nästa vecka =) Oh jag vet inte hur många glas med kaffe som jag fått i mig i dag, huaa tappade räkningen där efter 16 glas och tur är välle det kanske :D höhöhö

Nej nu ska jag ner och kolla om det finns någe mumsigt i kylen, och sen blire att lägga sig i sängen och glo en skvätt på tv:n.

Oh jag hoppas ju så klart på det :D


Tisdag


Tisdag och jag är ledig, skönt. men i i stället för att va i skolan så har jag en hel del att plugga, ska fortätta med examinationsarbetet, det är skit kul  =)
Nej nu ska jag hämta en massa kaffe och sen sätta igång med arbetet,

Åtgärdat


Haha kan jag lova =) weho.
idag när jag kom från skolan så drog jag på mig mjukiskläder och sen drog jag ut på äventyr helt ensam, =) men slut destinationen vaaa så underbart bra, hihi. Har skrattat som en tok och vart en tok, haha trivs som fisken i vattnet med den underbara människan det går inte att förklara..

Nu blire att sätta igång med examinationsarbetet och jag har till och med kommit på vad jag ska skriva om.. Sen blire att åka ut till min älskade pappa och skriva ut det,, men den dagen då det ska skrivas ut är lååååångt borta. men eftersom jag är en så kallad *perfektionist* så måste jag börja nu och jag ska ha en suck att hinna =) höhöhö...  Mår som en kuuuuuuuung =) Trots inflammationen i höfterna, tjoohooo..

Nu vill jag göra fler tatueringar  =)




koncentrationssvårigheter :D


Måndag och jag har precis kommit hem från skolan, haft redovisning av första temat i psykologin, weho vart godkänd så klart =) skönt. Men hade svårt för att koncentrera mig den sista timmen, hihi säger inte varför. :D det är min lilla hemlighet.. :P

Och nu ska jag dona och grejja, skicka lite brev och sen börja med examinationen eller iaf tänka ut vad jag vill skriva om =)



prylar


Nu ska jag ta och köpa mig en ny dator och en ny lur, men valet av vilken lur och dator man ska ha, är ju inte det lättaste, men nya prylar ska hää då bli iaf =)


söndag


Jisses vad veckorna går fort, usch.
I dag gör jag inte så mycket, springer runt och dricker en massa kaffe =) åå jag har en skvätt träningsvärk i dag, haha, skönt är det. =) men i dag blire lugnt, just nu tvättar jag och plockar saker som ligger här och där. och sen ska jag nog bara lägga mig i soffan och läsa boken, så galet bra.

ne nu blire kaffe och tala klart i luren :P


trött och helt slut


Efter att ha vart på väg in i duschen i nästan 2 timmar nu, så ska jag ta all kraft jag har kvar till att lyfta bort dum burken och ta mig in i duschen =) det går inte allt för snabbt för mig i dag eller, haha.. är så galet trött efter en hel dag med familj och allt tok. Men nu så börjar det hända saker, sen blire att fixa nått mums att gnaga på och sen blire film och sööööva. oh i morgon är det ingen kl som ringer, phu vad skönt att få soooova ut en morgon..




hemma igen


Nu är man hemma igen, jisses vilken underbar dag det blev, alla bröder, pappa och min ögonsten va med, kunde inte bli så mycket bättre än så =) Mycket skoter och snowboard åka vart det, haha så galet kul.

Och en massa smörgåstårta har man fått i sig ååå,, mums, weho jag fick en Peace and love biljett med camping av mina bröder och pappa, jisses så galet bra..  <3 <3 <3

nej nu ska jag fortsätta bädda rent i sängen, sen blire en skvätt kaffe på det =)


Lördag


i går kväll vart det en massa massa kaffe med bästa Tetta och Satu =) och sen dök en söt goding upp.. Ååå jag vad jag skratta, sjukt kul. Sen vart det film när tjejerna åkt vidare. :D

och nu ska jag göra mig i ordning för att åka ut till min älskade pappa. I dag blire en hel dag med papps och mina tre underbara bröder, med en massa skoter och snowboard åkning och smörgåstårta =) som jag har längtat efter den här dagen..går kvällen gjorde inte saken smäre direkt. nej nej..

Mår som en kung i dag =)



Så galet bra

Don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.
I know there's a snake in my bed
Eating its way through my head

I want to be normal, I want to feel safe
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

I'm trying to wash of the stains,
try not to think about the pain
I know I've got no place to hide,
God knows the times that I tried

I want to be normal, I want to feel safe
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

Ooooooooh, oooooooooh, ooooooooooh, ooooooooooh.

I want to be normal, I want to feel safe.
Waking up screaming, it's always the same.
I don't want to turn off the light.
Hope someone hears me tonight.

Hold me, tell me everything's ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

Hold me, tell me everything's to ok.
Show me there's a way to beat the monster
Save me, make it go away.

Lyssnar på låten om och om igen och tänker på den finaste människan som finns =)

sunkigt


Har precis duschat, åhå vad skönt det vaaa, och inte ville jag kliva ut heller. =) och nu då kanske jag har pluggat klart, jag har mailat över det till läraren så nu sitter jag oh väntar på att hon ska svara med *jätte bra* haha.

Tusan vad trött jag är då.. ska man orka göra nått jätte drygt i kväll eller ska man kanske bara ta det lugnt. Hm aa vi får välle se vad som händer. ihi ihi


Fredag


Weho i mån är det lördag *äntligen* =)

Men i dag är det bara fredag, och jag har pratat med vårdcentralen, aha aha käka piller i två veckor, hmm aa hoppas att det släpper efter det nu då, skitans kropp.
Och nu sitter jag nere och dricker kaffe och pluggar som en toking, hoppas jag hinner klart med det här i dag, för i mån finns ingen tid, och på söndag vill jag helt enkelt inte plugga. Så jag måste bli klar med psykologin i dag.


lyckat


haft en super bra födelsedag, många som grattat och många fina presenter, folket vill att jag både ska lukta gått och sen att jag ska börja träna mer, haha nee så illa är det inte, jag fick det jag önskade mig :D och en grejj jag fick av mamma va ett skit sött halsband med ett guldhjärta =)

Haft en galet kul eftermiddag, är hel nöjd , så nu är jag skit trött. ska bara ligga i sängen och glo på tv och läsa vidare i boken *Infiltratören* skit spännande bok så den lägger jag inte ifrån mig nu eller =)
ringen är för stor :(

och nu pratar jaa i luren, hihi


Torsdag


God morgon
..

Det säg att man fyller år i dag, 23 snart 30,
Telefonen har gått varm hela morgonen, många sms har det rasat in, och fler måste det välle bli, tur jag ställde luren så att ingen kunde ringa, haha. men och andra sidan Mats hade det vart gulligt gjort av dig =)

Nej nu blire duschen och göra sig i ordning och sen ta sig ner för att käka lite frulle oh sen blire att åka till Säte.


Onsdag kväll


Har spenderat hela dagen med att försöka förstå mig på hur jag ska kunna lösa psykologi grejjen, men nu har jag läst alla papper jag har fått och sen har jag strukigt över det viktigaste, och en drös med kaffe har jag fått i mig åå, tror att jag fått i mig 24 glas kaffe i dag, men mye kaffe behövs för att hjärnan ska fungera. haha Så i mån när jag kommer hem från skolan så är det bara att fortsätta plugga.

Cirkusföreställningen pågår fortfarande i huvet på mig, men nu känns det som om det skulle kunna vara sista numret, elefanterna ska bara visa upp sitt nr sen ****** är man tillbaka på banan igen, skönt det. haha =)

Jisses vad jag längtar tills på lördag, det ska bli så fruktansärt kul. <3

Nej kolla tv en skvätt nu och sen sööööva.


Onsdag


jaha onsdag i dag.. och folk tycks tro att det är i dag som jag fyller år men inte är det idag, phu skönt. jag vill inte fylla år ens en gång. Men den dagen kommer ju snart hur mye jag än stretar emot. haha

Sjuk dröm hade jag i natt åå, jisses så där får man inte drömma, förbjudet helt enkelt.

Jaha då blire snart duschen för mig och sen sätta sig och plugga och dricka kaffe, trist med plugg, men måste bli klar med psykologin. Så jag har något att redovisa på måndag nästa vecka.

På tal om snickaren. han är helt enkelt spårlöst borta, han var här i några timmar och sen dess är han borta, så är det med snickare när man väl behöver dom så är dom inte där dom ska vara =) haha

Förtsätta leta sudieböcker i dag åå, satans den boken jag ska haaa är skit svår att få tag på, blir välle att man får köpa den ny. Men ovärt att köpa en helt ny bok för nästan 400 som jag använda i 3 veckor men och andra sidan jag måste ju haaaa den..




aaavisst


Jag önskar mig ju bara en sak tills jag fyller nu på torsdag

*Finns bara EN sak jag önskar mig när jag fyller. Men det jag önskar mig går inte att köpa för pengar inte för något i hela världen, men det jag vill ha är värt så sjukt galet mycket, Han är den absolut vackraste stjärna som lyser starkast på himlen, han är värd  all sin vikt i guld.*

How should I manage to live without you, I hope one day we will be more than just friends, You are the best I have ever met




Efterlysning


Jag tror nästan att jag måste skicka ut en efterlysningsnickaren som va här i måndags, måste ju veta vart han tog vägen.


hemma igen


Hemma igen efter en super härlig dag, jisses vad jag har skrattat och haft kul, han bjöd mig och bror på lunch åå, smaskigt. Och en del seriösa samtal vart det oxå, Och en del kaffe fick vi i oss oh, alltid lika gött, sen har vi letat efter böcker på nätet, blir bra när det är klart kan jag lova, och nu har han nyss åkt hem,

Jadu pappa vad gjorde jag utan dig..?!
Du är min bästa vän


Tisdag


Då sitter jag här och hör hur kaffebryggaren puttrar runt, och känner doften av nybryggt kaffe, mums. Och efter det ska jag ut på äventyr weho, spännanade kan jag lova, aaavisst =)


Satans

Satans ****** psykologi vad svårt hää ska vara.. Eller det är inte psykologin i sig som är svår. Utan vi såg en film förra veckan och sen fick vi skriva frågor till filmen. och nu ska vi besvara frågorna med psykologi boken, kan ju bara säga att det är så sjukt ***** svårt, när man tänker på frågan och filmen. Aaaa det löser sig säkert. Längtar tills nästa vecka då vi ska redovisa skiten och sen få börja med examinationsarbetet vet bara inte vad jag ska välja att skriva om, måste vara nått inom psykologin oxå attans,, haha

Så sjukt galet snygg kille, mums mums.


hemma


Snickaren kom i morse när när jag satt med kaffet i högsta hugg och försökte få i mig en skvätt frukost, aha aha fint det. men nu är han spårlöst borta. haha


då är man hemma igen då, 3 timmar i skolan, int nå lång tid int men kan lova att den här dagen va då för tröög, läraren pratade och pratade och inte fatta man nått av vad hon sa, haha tur jag inte var ensam om att inte begripa nått =)

Jaha nu då,? Nu blire en massa kaffe och plugga psykologi


Morgon kaffet


Måndag morgon äntligen =) och nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe, oh lika gött som alltid.
Väntar på att snickaren ska komma tillbaka men det verkar dröjja det, haha. Nej om man ska ta och få i sig kaffe då och se styra mot Säte.


Längtar


  • Jisses vad jag längtar till lördag,, kommer bli sjukt bra.
  • Längtar tills det bli sommar, kommer bli spännanade och så sjukt bra
  • Längtar till december 2010 weho klar i skolan och då blire flytt


söndagen snart över


Å nu är söndagen snart över weho och då kan man snart lägga sig och sööva. och sen är det ny veckan oh nya dagar i skolan, fan jag hatar heljer finns ju ändå inte så mye att göra i byn.

Och inte är jag klar med pluggandet heller, faan psykologin är stor och det är mye inom det området, men det är ju faktiskt spännanade åå..


söndag


söndag och det är sveriges absolut trökigaste dag, Sitter i sängen och pluggar psykologi, det är bra spännanade saker det, oh kaffe glaset står självklart breve mig =) Inget utan mitt kaffe :D


Några rader


har inte skrivit en rad i min blogg på flera dagar nu, men det har ju sin förklaring.

Nu sitter jag på golvet och dricker en massa kaffe och rensar ur min pärm på en massa papper som man sparat av någon knasig anledning, haha. Man tyckte välle då att papperna var viktiga, men nu ska dom slängas.

Vad händer annars i dag ?



Vill


Finns bara EN sak jag önskar mig när jag fyller. Men det jag önskar mig går inte att köpa för pengar inte för något i hela världen, men det jag vill ha är värt så sjukt galet mycket, Han är den absolut vackraste stjärna som lyser starkast på himlen, han är värd  all sin vikt i guld.


kläder


Är sugen på den här tröjan / jackan =) Men vilken färg ska man haa då tro :D


haha


Precis kommit hem från skolan, jaaa här har vi då fan aldrig en långdag eller, tröökigt men sant.Så nu puttar kaffebryggaren för fullt och jag sitter dricker och lunchen för fullt här. Nu jävlar ska häää bli ordning. :D

Nej nu ska jag fixa naglarna TACK Camilla du är då bra go du tjejen =)


RSS 2.0