Torsdag


I morse när jag vaknade så tog jag mig in i duschen och sen ett äpple och handen och brassade hem till min älskade pappa för att spendera några timmar ihop med honom, Och jag har vart duktig i dag, jag har tvättat brorsans bil =) och jag har druckit en satans massa kaffe och sen har jag naturligtvis fått mat av pappa, jag tog pappas nya volvo och drog och köpte pizza eller aa pizza till pappa och en sallad till mig mmgott och sen satt vi ute i solen och käkade mys va hää =) Sen har vi bara myst i solen, det har vart en toppen dag ute hos pappa..

Men sen var det då dax att åka tillbaka till verkligheten igen och hem till bästa Ia och göra grupparbetet, huaaa var inte så svårt och krångligt som jag trodde skönt hää vill jag lova för jag har världens huvudvärk eller ont i protesen har jag då iaf =) höhöhö.

Och nu sitter jag här och musikar och dricker kaffe,, ooo det är inte illa det inte =)


,,,

Baby, it's a dream come true, walking right alongside of you, wish I could tell you how much I care
but I only have the nerve to stare, I can feel a new expression on my face, I can feel a glowing sensation taking place,I can hear the guitars playing lovely tunes.every time that you walk in the room,I close my eyes for a second and pretend it's me you want, meanwhile I try and act so nonchalant, I see a summer night with a magic moon, every time that you walk in the room, I can hear something pounding in my brain, very time that someone speaks your name, trumpets sounding; I hear love in bloom, every time that you walk in the room


.......

Baby, it's a dream come true
Walking right alongside of you
Wish I could tell you how much I care
But I only have the nerve to stare

I can feel a new expression on my face
I can feel a glowing sensation taking place
I can hear the guitars playing lovely tunes
Every time that you walk in the room


Tisdag


Och jag är ledig och solen skiner som tusan och jag har nyss setat på trappen och druckit en skvätt kaffe =) Ååå snart är det sommar weho I like it =) Och nu sitter ja här och funderar på om man skulle ta och ut och gå en skvätt och sen hem och sätta sig och plugga :( hua, men måste det ska vara klart i morgon juh.


lördags kul i rättvik


Var chafför i bussen i går,åå det var bra länge sen man styrde den där amerikanska rishögen haha,men det var då absolut skit kul som vanligt =) Ååå *Gaspiller* gjorde det skit braaa i går, =) Och sen spelade Mimikry,och Melody club men dom hade jag lika gärna kunna hoppat över,inte alls nå braa.Och det var då bra synd bara att jag är förkyld som en åsna faan var ju trött konstant hela kvällen och orkeslös, huaa, så hää vad då braa skönt att få krypa ner under täcket i morse när kl va 05:46.. Man är då aldrig hemma före 6 eller, haha :D

Och sen i dag har jag spenderat hela dagen i sängen med en massa pluggande, hää ska ju vara klart i mön så, men jag tror att jag kanske skulle kunna tänka mig att vara klar nu men aa jag vet inte riktigt än då =) höhöhö



dåså


Då har jag donat och klart och nu ska jag ta oh dricka en skvätt kaffe igen innan jag ska hämta upp Ia och sen till falun hua känner inte alls för att jobba kväll, usch jag skulle hellre vilja vara ledig i dag oh bara vara hemma och skrota men men får taa det i heljen =)


Torsdag


då har man fått i sig lite frulle, nu väntar kaffet och lite städning innan det är dax för att åka till falun och jobba kväll, sunk det snöar ute huuua inte alls mys väder, kallt och blött, jag vill haa sommar och varmt.
Nej nu ska jag dona och grejja =)


Tisdag


och en ny dag i falun har nu gått,, haha satans vad kul det är att vara där, vissa i personalen är ju helt galna, haha och sen finns det ju även praktikanter som är galna åå =), jag trivs som fisken i vattnet både med sj jobbet oh med personalen,, jaaavisst. Men en sak jag inte trivs med det är saknaden efter dig,, vill krama dig nu.

Nu sitter jag och ska fixa ihop lite uppgifter vi fick med oss innan vi gick ut på praktiken,, är ju bara 3 dagar kvar sen är det slut på falu resorna, och jag antar att lärarna vill haa in arbetet redan på måndag när vi kommer tillbaka, huua, så lika bra att sätta fart då om man ska lyckas få ihop någe skit braa igen då..
Ååå längtar som en tok efter heljen,, soooova. jaavisst =) haha.


Måndag kväll


Ååå vilken bra dag det har vart, vaknade halv 5 i morse, och då tog jag fram datorn och kikade runt lite på nätet, och sen tog jag mig in i duschen, och sen vaa jag ner och käkade lite frulle =) Och den brassade jag över till falun.. i dag har jag vart nere på labb, satans det var då bra kul det, weho jag tog venprover, lyckades på första försöket *stolt* haha.. Sen har dagen bara gått så galet fort fram till 3..

Sen vaa jag hem och slängde mig i duschen och duschade av mig sjukhus lukten, huaa inte mys det inte,, Sen brassade jag ut till Elina och drack lite kaffe och talade lite skit med henne,, ojj det var då bra länge sen man träffade dig tjejen, hmm inte braa det inte.

Sen när jag kom hem därifrån så drog jag igång med storstädning, fy satans vad damm det blir då huuua. men nu är det gjort och satans så braa hää blev =)

Och nu sitter jag i sängen och har nyss vart med Tettis, vi har fått i oss massa kaffe som vanligt och sen drog vi en vända på byn faaan mitt snus var ju nästan slut,, men nu har jag då så jag klarar mig igen, fint hää,,jaaavisst.. Tettis inte jobba nu du får inte jag vill att du ska vara med eller aaa du måste vara med. =) <3

Nej nu blire att glo en stund på tv sen söööva kl ringer halv 5 i morgon ingen, jippi, nej inte alls jippi. skulle önska att jag fick sooova länge i morgon, men int går hää eller, nej nej bara att ta sig upp,, haha

*Magen du vet, där jag är tjock*, haha bästa jag hört på länge juh =)



Måndag morgon


Och kl är 05:00 och det är måndag morgon igen nu då, ännu en ny vecka =) just nu sitter jag i sängen och kollar runt på dator, ska snart taaa mig till duschen och sen ner för att göra lite frulle,, sen är det bara att brassa över till falun igen, och det första ja gör när jag kommer dit är att jag attackera kaffet :P höhöhö.. Usch det smakar sjukdom i munnen,, hmm ska man gåå och bli sjuk nu åå, fan har inte tid med det inte. nej jag tror jag ska inta duschen nu =)


Söndag och trött


Tusan vad heljen har gått fort, hmm hänger inte alls med, hinner ju inte göra så mye innan det är söndag igen juh, hmm tråkigt, men men sånt är livet. men heljen har då vart braa =) spenderade många timmar ute hos min älskade pappa i går, han pulade ihop en skit god soppa, mmgott, och aaa vi hade en mys kväll vill jag lova..

Och nu är det söndag och jag sitter i sängen igen, har träffat världens bästa Tetta i dag, åå det var så jukt längesen jag vaa med henne jag har saknat dig skruttan,, men nu får det då fan ta och bli ändring på det hela.. du är bäst. <3

Jaahaaa då ringer kl 04:15 i morgon igen då,, en ny vecka till falun väntar mig,, sista veckan är det åå,, både skönt och tråkigt,, tråkigt att jag ska sluta vara på avdeliningen men skönt för att slippa falu vägen den är så äckligt tråkig  huua.. haha


Mat


Då har pappa bjudit på mat, ooo fisksoppa var det, och satans vad god den vaa, pappa lyckas alltid med maten, mmgott, äter man här så vet man att man alltid får god mat, =)   Och nu sitter jag och dricker kaffe, mmgott det ååå =)


pappa

Sitter ute hos pappa och har lämnat tillbaka bilen =) Och nu sitter jag vid burken och skriver ut lite kort och väntar på att pappa ska dona ihop lite käk :D mm det luktar mmgott.. =)

jaaa just


då har jag sms, hmm kändes skumt, vet inte hur det känns har jag eller har jag inte, faaan att känslorna sätts i vågor när det gäller sånt här då. hmm men aa vi får se vad tiden utvisar..

Jaaa då står jag inför ett stort beslut,, ett beslut som kommer att kunna förändra allt.. hm hm hm..

Nu är det då mye att tänka på,, haha nej då inte är det då allvarliga saker iaf tur det,, höhöhö.. =)

Nej sööva nu

Natt Natt



Torsdag


Ååå en dag kvar sen är det äntligen helj och då ska det då sovas vill jag lova, mmmskönt =) jaaavisst,, Oh vilken rolig dag det har vart i dag på praktiken, haha jösses har nog aldrig haft så kul på en praktik plats förut, haha det är så great att ha sina klasskompisar med sig i mellan varven så :D

Och nu på vägen hem så precis när vi kom in i hedemora så fick jag ett sms av en av killarna i klassen *vi vann* haha fy fan vad fegt att köra om nästan precis innan rondellen,, men vänta ni ska ni få se på tusan allt, nästa gång är det jag och Ia som vinner,, höhöhö

Nej nu blire en massa kaffe =)


Kaffe hos Ia


Då har jag precis kommit hem från Ia, drog dit en sväng och drack en skvätt kaffe och pratade lite skit, och sen bestämde vi tid för i morgon, och aaa kvart i 6 ska jag stå utanför henne redo och klar med en massa kaffe i två flaskor, haha :D Nehe nu blire att glo en skvätt på tv och sen sööva..

Nej nu vart jag då nervös vill jag lova.

Natt Natt


Operation

vart i Falun på praktik i dag som vanligt =) Och gött kaffe har dom åå, haha, Vid lunch i dag så åkte jag i väg med en patient till operation, Oh jag fick vara med där inne, Det var då braa spännanade vill jag lova, och vad dom kan fixa och dona med en lite hårdare *slang* helt galet vad dom är duktiga, och jisses vad kläder man skulle haa på sig och en hel drös med en massa skydd både på huvet, för munnen, för kroppen och aaa inte mye av kroppen som man visade eller,, haha. tur det fanns stolar där inne så man kunde sätta sig och vila för det var då bra snurrigt i huvet där i början när dom laa snittet men sen gav häää med sig, haha..

Det var två killar som opererade en va AT-läkare och jag tror den andra fortfarande studerade eller nått,, och jag fick haa en kille som jobbade på operation breve mig som satt och berättade allt dom gjorde och varför, så aaa det där vill jag se igen =)






Kvällspromenaden


Åå då har jag och Ia vart ute och gått en stund ååå det vaa då bra skönt det vill jag lova, så i morgon ska vi ta samma vända igen,, :D Men nu blire sängen och te, och sen söva en stund, kl ringer ju kvart över 4 och då är det bara att kliva upp och brassa tä falun  =) I like..

Natt natt



Falun i dag


Ännu en dag i falun har gått, jisses dagarna går så sjukt fort vill jag lova. men det är kul att vara där. och sen att har jag ju tre till med mig inte på samma avdelning men på samma våning så det är nice och sjukt kul har vi åå =) haha.. Men det finns ju en nackdel med att jobba i vården vill jag lova och det är att jag var ju tvungen att klipa av mig naglarna :( känner mig naken och handikappad utan dom,, utan dom är det inte jag, jag ska haa långa naglar, inte tok korta eller., och när jag satt och skulle klippa av dom så hade jaa då allt separationsångest, eller det hade jag då flera veckor innan åå så :D haha...

nej nu blire träning =)



hemma då


Har vart ledig i dag så en massa kaffe har jag fått i mig och en massa mail,, sen tog vi en lång promenad i solen vart häää åå skönt vaa hää, har skrattat som en tok i dag,, fjant, sen vart det en sallad åå *nyttig*. Mmm och nu ska jag haa en fruktstund sen söva, kl ringer 4 och då är det bara att kliva upp för att hämta Ia.. :D

Hmm i morgon vill jag dricka kaffe med Tetta det var så längesen jag träffa dig vännen saknar dig skit mye juh,


Usch


Hon sitter och psykar mig,, slickar sig runt munnen och jag bara väntar på att den där gröna lilla snuskiga damen ska attackera mig vilken sekund som hellst. Haha


Fredag och jag är ledig


Det vaa så skönt att slippa ställa klockan, och jag tänkte jag skulle hålla mig vaken tills mina poliser i NAVY CSI hade slutat men det började runt halv 11 och jag sov väl kanske vid en 20 i,, fy så vädelöst, men men..
Och nu sitter jag och dricker mitt kaffe och väntar på pappa =)


sööva


Ooo vad skönt hää vaa att slå sig ner i sängen och gosa ner sig under täcket med datorn i högsta hugg, haha nu trivs jag då som fisken i vattnet vill jag lova :D och nu ska jag bara sen klart på tv:n sen ska jag söööööööva, trött som en sne gnu och lite tä :D haha.. Är ju som sagt en dag i mön ååå, så utvilad måste ja då vara.

Du är det vackraste jag någonsin sett..


tränat

Då har jag tränat oh hejjååhåå drygt som bara tusan men skönt som bara tusan är det åå, när det värker i alla muskler och man inte ger sig man bara pressar och pressar, det är då det är som skönast :D haha

Nu blir lite slappa i soffan jag tror, trött som aldrig förr.


Hemma från Falun


Då har jag kommit hem igen efter en hel dag i Faloon =) Men nu är jag då trött vill jag lova,, satt och talade i  luren i stort sett i hela vägen hem för att jag var så trött.. Och nu blire träning och sen en skvätt mat och sen händer det inte alls mye mer i dag eller,, weho ledig i morgon soooova länge eller aa länge och länge till far min ringer och väcker mig :D haha

sen tillbaka till faloon igen på lördag..

Mmmhej



God morgon


Då är kl snart halv 6 och jag sitter här och ska snart ta och käka lite frulle, jag hade ställt kl på halv 5 men jag vaknade före kl började låta illa,, haha fint det, =) jaha neehe ner och dricka lite kaffe nu då innan det är dax att bege sig över tää falun igen då. =)


Hemma igen då :D


Då är man hemma efter en hel dag i falun det är då braa skojj att vaa där, men aaa hmm sprang på han där, inte kul, tycker inte om dig, men du ska inte få sätta käppen i hjulet eller, haha :D

Och Ia hade jag med mig i dag åå, nice med sällskap ;) Och nu sitter jag här med mitt glas fyllt med en massa kaffe,mmgott vill ja lova :D


Datorn och sängen


Jajjjamensan jag sitter ner bäddad i sängen och har det mys för mig sj med datorn i knät =) ska kika tv en stund sen söööva kl ringer ju snart igen juh :( Huua halv 5 låter klockan illa igen. Men jag får då iaf ett trevligt sällskap med mig till Falun i mån jag och bästa Ia fick samma lika tid imån =)

Saknar det och allt som fanns en gång, utan dig är dagen trist och lång, Ärligt talat är det dig bara dig jag vill ha,
Du har någonting som tänder tusen eldar i mig, För varje gång du ler mot mig
Så blir känslan allt för sann, Du har alltid en plats inom mej.


Natt Natt


Praktiken


Då är första dagen på praktiken avklarad, hon jag har som handledare verkar då vara toppen braa =) Vart inte hela dagen idag hon tyckte hää räckte med några timmar och det vaa nog bara braa hää är så sjukt trött efter ha sovit halv dåligt i natt och sen i väg och få en massa massa information,, inte lätt för mitt lilla huve eller :D haha..

Och nu blire sängen och glo på NAVY CIS =) I like


sängen


Å vad skönt det är att ligga i sängen och inte göra nått bara glo på tv, och trött som en sne gnu är jag oxå vill jag lova, det har vart en händelserik ledighet haha ;) men nu ska man tillbaka till verkligheten igen.. phu inte alls lika kul kanske..

Natt Natt ;)


Hemma igen


Då har jag kommit hem från pappa, mm fick en massa mat och en hel del med kaffe =) fint det, Haha det är så sjukt kul att åka ut till pappa och vara där, Synd att brorsan *Stefan* inte vaa med, jag saknade han idag :( <3 Men jag får taa mig tid någon dag och åka dit och dricka kaffe och tala lite med han =) aaaavisst...

Min familj är så super viktig för för, dom är min högra halva,,utan dom är jag ingenting.. <3


Nej nu blire massa kaffe och musik vill jag lova. Åå nervös är jag åå, i mån är det tisdag och då är det falun som gäller =)


precis kommit


Då har jag och bror *Andreas* precis kommit ut till pappa =) och här ute i skogen är det då ett väldans liv vill jag lova, pappa och Andreas byter deck på bilen och Micke han låter illa med en maskin, haha vet inte nå vad syftet med den illa låtande maskinen är,, vet bara att dom grejjar med båten :D  


take my hand


As heart stopped beating our eyes met, when he took my hand I knew back then they are, I want to live with him, he is I want to grow old with the he is I want to share with, you made me forget all the difficult years It is he who leads me, is he who take me home, he is he who I think if I can not live a life without you, wherever you go, see you in me, my heart it burns it strikes so hard, but take my hand, we should never be separated.




Lördag


Satans vilken kul dag/kväll det vart i går ute hos pappa, mye skratt och många olika diskussioner vart det, jag trivs som fisken i vattnet ute hos min far med bröderna, därför blire att åka dit på måndag igen =) weho..

Och nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och ska snart träna =)


Påskmat


Fredag och vi är lediga från skolan =) skönt som fan att få sova i morse =) Jaaa och nu gör jag mig klar för att åka åt till pappa och frun och käka en massa påskmat tillsammans med min tre bröder, weho, jag saknar dom..



sista dagen


Då är sista dagen i skolan avklarad, det känns så sjukt bra, så nu ska vi ut på praktik i tre veckor, weho, och jag ska vara i Falun på rehab,, det kommer bli kanon kul, och sen har jag tre från klassen med mig, och sjukt kul kommer det bli.. Aaaaavisst.

Nej nu blire en massa träning,, måste ju träna stenhårt nu så jag vinner över honom =) höhöhö


RSS 2.0