En fart fylld dag


Ledig i dag.

Men inte vart det nå sova elle. Kl 07:00 ringde min lur. Och då var det bara att kliva ur sängen och göra sig i ordning. För att sen åka till avesta och träffa pappa. Vi tog en bil tur ner till Stholm för att hämta hans nya bil =) Satans vad snygg den var då.

Men så tråkigt att köra så långt och inte ha någon att kunna tala med. Så jag och pappa stannade på två ställen på vägen hem för att det var så trökigt.

Sen när jag kom hem så vare bara att byta om fort som tusan och sen i väg till Avesta och träffa Malin och Erik och hjälpa dom rusta i deras nya lya, kommer bli så sjukt snyggt.

Och nu sitter jag här med ett glas kaffe och glor runt lite i väntan på att ........

I dina ögon speglas jag


Ännu en dag


Då har ännu en dag gått. Vart upp till mammas jobb och talat lite skit med Malin, fint hä. Sen vid halv 3 så vare bara att dra och jobba, sunk inte alls sugen på det i dag, vart skit seg, tur att hon ja jobbade med va lika seg, Så inte 1 går på högvarv och 1 går på lågenergi, kan bli jobbigt hä.

Sen vid 8 fick jag äntligen åka hem igen, och när jag kom hem satt Tetta och brorsan i soffan och väntade, så brorsan bjöd oss på våfflor mmgott. Sen vart det andra avenyn och kaffe.

Och nu har jag precis duschat och ska ta plats i sängen ihop med ett glas kaffe och en film, och om en skvätt blire att sova igen. skönt hä ska bli då.

Du har nått som ingen annan har, du är så underbar.


jag

Måndag igen


Tusan jag tycker bara att det är måndag hela tiden. Och inte fick jag sova ut i dag elle vaknade till vid 9 och var helt super pigg. Så då vare bara att kliva upp och började städa och greja.

Sen har jag lunchat med bästa Tetta idag, och sen var hon gullig och körde mig till *praktiken* Och nu vid 9 kom brorsan och hämtade mig så då fick jag äntligen åka hem. har vart en kul kväll men de märktes då att vi var trötta, fan vad vi har skrattat. fint hä. Och nu ligger jag äntligen i sängen och ser på film och ska snart ta och sova.

weho min *krut idol* blir bara bättre och bättre, så nu ska dom flytta henne till en annan avdeling =)


Me like you


Fullt upp


GRATTIS bästa Elina på 21 år dagen =)


Jobbat mellan 7:30 till 12 fick gå hem 5 timmar tidigare i dag och det säger man ju inte nej till. Så det var bara att hem och byta om och dra tä falun med mamma och bror för att hälsa på min *idol* som ligger på sjukhuset, sunk, hä var jobbigt att åka därifrån.

Sen när jag kom hem så vart det fort in och lämna av lite saker och sen i väg för att dricka kaffe med bästa Tetta på donken. Och sen hem och duscha lite snabbt för att sen åka i väg med bästa Elina och dricka en skvätt kaffe. Mycket saker har jag gjort i dag. Men inte det jag absolut mest av allt ville. Men hä blir fler dagar.

Och nu ligger jag i sängen och glor på film och ska snart ta och besöka johnblund en skvätt. får äntligen sova i morgon, så tusan den som ringer och väcker mig. haha


Du är den bästa i hela världen



Simkortet

I morse började man jobba vid 7, usch hä va jobbigt att ta sig ur sängen. Ville inte alls i dag. Men det har vart en skit kul dag. Så dagen gick fort ändå fram till de att jag äntligen fick åka hem.

Satans simkort, jag kan smsa till folk, jag kan ringa, och folk kan ringa till mig men jag kan inte ta emot sms, skumt. Så nu kommer de bli bra.

Sen när jag kom hem så stuttsade jag in i duschen och gjorde mig klar för att umgås med bästa Tettis. Och a det vi har gjort är inte mycket, vi har käkat pizza och sen degat i soffan och kollat runt på nätet och glott en skvätt på tv.

Och nu är man tillbaka i sängen igen och ska snart tä och besöka johnblund en skvätt innan kl ringer igen och de är dax att sluta med sin skönhetsdröm för att åka och jobba igen.

Me like you mutch





En ledig dag


Inte tusan fick jag sova nå länge i dag elle, pappa ringde och väckte mig vid halv 10. Och ville tala om att vi ska ut och åka lite nästa vecka, men vad vi ska göra hä ville han inte tala om eller, haha.spännanade.

Men samtidigt var det skönt att komma upp i tid å. Så jag och mamma drog till Avesta och kollade lite i affärer och sen drog vi hem till min faster och drack en hel del kaffe, fint hä.

Sen när jag kom hem så kom bästa Elina hit, så jag har vart med henne hela kvällen, det har vart skit kul, har saknat dig gumms.

Och nu sitter jag och kikar på tv med mamma och bror och ska snart gå upp och lägga mig och sova. Är kanon trött. Och sen ska jag upp till halv 6 i morgon ska ju jobba, sunk.

Jag tycker om dig mer än någon förstår, du är den bästa, vill inte ha någon annan än dig.



Torsdag


Ännu en dag på praktiken är avklarad. Men i dag vart det inge bil åka så vi har cyklat som tokar, jag kommer nog ha en väldig fin träningsvärk i morgon, har ju inte cyklat på 100 år.

Sen vart det ett besök med Tetta på donken i dag å. Sen har jag städat i min gaderob och donat, tusan så fint hä blev. Sen har jag vart upp till Malin på jobbet och lämnat lite filmer så hon håller sig vaken i natt.

Och nu ligger jag i sängen och glor på film och kollar nätet, och ska nog snart ta och besöka johnblund en skvätt.weho ledig i morgon, sova. Så tusan den som ringer och väcker mig tidigt. haha

Me like you




Kul dag


Kl ringde halv 6 i morse så då vare bara att kliva upp och ställa sig i duschen så man vaknade till liv, och sen bege sig mot långshyttan för att börja jobba *praktisera* till kl 07:00. Ojj fan vad vi har fått mycket gjort i dag, vi är snabba flickor vi. fint hä. Sen vi 5 fick jag äntligen åka hem.

Sen på vägen hem så va värmen på för fullt och stolsvärmen va på, men vad hjälpte det när jag frös som en galning så när jag kom hem så vare fort som tusan in i duschen, så jag fick tina upp. haha

Och sen har jag bara vart hemma hela kvällen, skönt hä. Har inte haft ork till så mycket mer än så. Och nu ligger jag i sängen och ska glo på en film och sen sova.


Saknar dig så jag spricker snart lilla vännen, du är perfekt.


Lång dag


I morse började jag 07:30 och slutade 17:00 usch va kanon trött när jag skulle åka hem. Sen har jag inte gjort så mycke mer bara vart hemma och skrotat med lite allt möjligt, har inte haft ork till att göra så där galet mycket mer än att dricka en satans massa kaffe.

Och nu ligger jag i sängen och glor på nätet om man kan hitta någe spännanade, men nä som vanligt helt vädelöst. sunk. så det blir att dra i gång en film i stället.

FAN vad vädelöst det är då, när man inte riktigt vet. Nej jag strejkar helt och hållet tror jag, fan lika bra det. haha





Första dagen är avklarad


Då har man vart på sin första dag på praktiken, och det har gott kanon bra =) Mycket nytt att lära sig och komma ihåg men det löser sig alltid. Sen då, sen har jag vart med bästa Tetta på donken och druckit en skvätt kaffe =)

Och nu är jag hemma och har precis duschat och ska snart ta och göra ett besök i min säng, och kolla innanför ögonlocken en skvätt eller två =)

Jag ser nå sött, han är så snäll, ja absolut, han såg på mig, fast jag rörde honom så stod han kvar ändå, jag har nog fel ja absolut, men han har aldrig sett på mig så där förut, han har fått nått att hända, jag har nästan glömt hur underbar han är.





skit kul helj


Ååå vilken underbar helj jag har haft. Har sovit hos Malin hela heljen =) Så vi har vart i stallet ,käkat skräpmat,godis och sen vart det någon film åå =) Tack vännen för en underbar helj <3

Sen i lördags var jag på Gubbes *Jack* kalas nere på bilglubben =) Sen drog jag ut till knallas och drack lite kaffe med Malin och gänget, och sen drog hon och jag till stan och hade en myskväll =)

Sen idag har jag inte gjort så mycket,städat och donat lite.Och sen vi 6 så drog jag till avesta för att vara med Malin.Och nu är jag hemma igen.Och ska mysa med mamma framför tvn och kolla på den svenska serien på 4.

Och sen blire sängen i vanlig ordning.




Nice

Hade mitt första prov i går =) bra gick det. Sen drog och jag och drack kaffe med Mamma och Malin uppe på deras jobb :D Sen hem göra sig i ordning för att åka till Borlänge med pappa och brorsan *Micke* haha alltid lika kul när vi är iväg. Sen körde pappa mig till knallas och Malin =) Och där vart vi kvar länge, som vanligt :D haha

Sen vart de lite äventyr för oss i går kväll, och sen köpte vi mat och drog hem till Malin och la oss för att kika på film, men vi somnade båda två :D

Sen i dag ska jag ner till Avesta på kalas, *Fasters ögonsten fyller 6 år*  Sen i kväll blire att slå ihäl timmarna med Malin =) 


Ledig dag

Torsdag och jag har vart ledig i dag, skönt.Så i går var jag ute på äventyr,ojj vad bra det var :D *weho*
Men vart jag var det är hemligt som tusan :D

Sen i dag har jag pluggat nästan hela dagen,usch.Har prov i morgon så det måste ju göras om man ska klara det.Sen tog jag en paus från pluggandet och drog ner till graven för att träffa mamma, hon skulle plantera och greja. vart super fint.Sen var det bara att dra hem igen och fylla på glaset med en massa kaffe och fortsätta läsa.Och nu är jag äntligen klar.Så nu blire duschen och sängen.

Brorsan har vart här i dag.Och jag fick en skit snygg höst-jacka av honom, storlek 164 *barn* haha fint hä.

Längtar tills i morgon :D


Lång dag

Började 09:00 i dag och fick gå hem när kl va typ kvart över 4. :( Och det har vart en dag där man satt på en stol och lyssnade på en massa grejer. Det var inte alls kul hä. Men men vi fick ju oss en tur i skogen sen, vi skulle kolla pulsen så jag och 1 tjej till tog med oss 3 killar och drog ut i du skogen för att kolla pulsen :D weho jag har en puls som en elitidrottare :D haha sug på den =)

Sen vare bara att dra hem och göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt :D
Har legat på soffan och kikat på film, skönt hä.


Filuren

Ååå vad datalektionerna är vädelösa :( sunk. Men nu ska jag tänta av det så jag slipper gå dit för att ha lektion i nästan 3 timmar och göra sånt man redan kan. =) Sen har vi haft prov, Åå vad bra hä gick =)

Sen har jag vart ute och gått en skvätt i dag, *duktig flicka* haha. Så jag va upp och talade lite skit med Bästa Malin och Tetta *dom jobbade tillsammans idag* :D Sen var det bara att knata hem för det var en liten filur som satt hemma hos mig  och väntade *Mumin* :D, så det vart ju så klart kaffe och titt på Idol och Andra avenyn =)

Och nu ligger jag i sängen och ska glo runt en skvätt tä. Sen sova.


En vanlig dag

Skolan i dag mellan 09:00 - 12:00  fint hä och sluta tidigt. =) sen drog jag hem och var i väg på stan med mamma och köpte mat, :D Sen har jag legat på soffan och glott på film nästan hela dagen, har vart sjukt trött usch inte orkat mycket eller.

Sen vart det ett besök på donken med Bästa Tetta, Ja beställde en stor kaffe med mjölk och en påse morötter :D Nu ska vi bli nyttiga. =) haha Dom är ju så sjukt goa. Så det blir nog en påse i morgon åå.

Och sen nu har Tetta precis dragit hem. Ååå hon har färgat håret på mig, TACK gumms, hä vart kanon bra. Så nu ser man normal ut igen =) hihi. Sen har vi kikat på nå helt galet amerikanskt skit program om hur man går ner i vikt och aa skit snuskigt var det iaf.

Och nu ligger jag i sängen och ska kika runt lite. och sen sova en skvätt igen =)


Ojj ojj

I går vart det utgång i Borlänge på Bolanche* =)  Det var kul som tusan hä. Sen vart det att vi åkte med hem till den *magiska pojken*  Att somna i hans armar det är bland det bästa jag vet, det är så sjukt mysigt. då trivs jag som fisken i vattnet kan jag lova :D

Sen i dag har jag vart i Avesta för brorsan *Micke* har ju fyllt år. Så vi va ner och drack en massa kaffe =) alltid lika kul och träffa bröderna och pappa. <3

Och nu ligger jag i sängen och ska snart ta och sova :D


Seg dag


Usch i dag har det vart en otroligt seg dag har inte haft ork till mycket. Vaknade runt 12 och då vare bara att kliva upp och slänga sig i duschen och bege sig på stan med Tetta :D

sen har jag och Elina vart till Avesta och kollat in vad Öb hade på sina hyllor, men inte fan va det nått av värde eller,som vanligt. Och sen hem till stan för att dricka lite kaffe :D

Och sen nu i kväll har jag spenderat mina timmar ihop med brorsan, Daniel och Kim och vi har kollat på en hockey match från 2003 då sverige vann över finland med 6-5 spännanade, när man redan sett den matchen, haha tidsfördriv =)

Jaha nu blire sängen och sova, för i morgon är dagen fylld med massa äventyr =)



Vilken dag

Började skolan i dag 11:30 skönt att få sova. Sen slutade vi 15:00. inte alls nått att klaga på =)
Sen hem till stan, och hämtade Tetta och i väg till Ica och handla lite mat :D Sen har Karin och Carro vart här i dag och talat lite skit, kändes skumt att dom var här, men ändå så galet kul att tala lite galna minnen :D haha

Sen dök elina upp åå ville ha en skvätt kaffe =) Och jag Tetta och Bror käkade, vart gott till slut :D. Sen var jag upp och tog mig en dusch med förhoppningen om att jag skulle må bättre och att huvuvärken skulle ha gått över, men nej då inte alls. Har käkat piller hela dagen men ändå så släpper det inte, och ont tammetusan i hela kroppen. usch är välle någon förkylning som är på väg. :(

Och nu har jag precis kommit hem från en tur i elinas och Emils vackra Saab :D haha. vi har stått på donken och talat med lite folk och fått i oss en skvätt kaffe och någon påse morötter =) fint hä.

och nu ska jag besöka duschen igen :D fryser som en galning. Och sen blire sängen och glo på film.


Ledig

Vart ledig i dag, skönt det. Vaknade första gången vid halv 10 och insåg att det var för tidigt för att kliva upp en ledig dag och sen sov Tetta fortfarande, så jag la mig och somnade om en skvätt, eller aa vi vaknade till liv igen båda två vid halv 3, Det var nog behövligt. =)

Sen va vi ner och drack en massa kaffe och tog en cigg på trappen och sen käkade vi lite. Sen när kl va halv 5 så kom vi på att vi ville åka till Avesta och kolla på kläder =) Så vi fort som tusan upp för att göra oss i ordning för att hämta brorsans bil för att sen hinna te Avesta D: haha. Och lite nya inköp blev det åå =)

Sen nu har Malin precis dragit hem, hon var förbi här efter jobbet 1 timme i väntan på att hennes kusin skulle komma till stan. Och nu ligger man i sängen och glor på film och ska välle invänta att man blir lite trött.

I morgon är det skola igen 12:30 - 14:30 inte en speciellt lång dag eller. fint hä.


En tripp till Avesta

I dag har det vart skola som vanligt mellan 8:45 - 11:00 kan inte klaga på att det är speciellt långa dagar eller :D
Sen när jag slutat så drog jag till *Skäveland* för att dricka kaffe. Sen hem och va med den bästa Tetta.

Sen drog jag och Tetta på stan och köpte blommar. kanon fint. Sen va vi ner till donken och köpte två stora kaffe med mjölk och två påsar morötter =) Och sen vart det full fart mot Avesta och Grytnäs kyrka för att gå till Adams grav och plantera blommorna. TACK Tettis för att du var med, det vart super fint med blommorna men jobbigt att vara där usch vad jag saknar honom. 11 månader har redan gått sen han lämnade oss. Usch vad tiden går fort.

Sen var vi förbi två kompisar innan vi drog hem och snackade lite med dom och tog 1 cigg eller 2 haha, att det var så svårt att komma på att det hette *parkettgolv* då haha :D Sen drog vi till Ica och shoppade lite. Sen hem och kika på Andra avenyn och träffa bror min en skvätt.  Och nu sitter Jag och Tetta i min säng med varsin dator i knät och kollar på film eller aa iaf lyssnar :D

WEHO ledig i morgon och satans den som väcker mig/oss =)

Mmmhej

Det var då min absolut värsta dag i skolan i dag usch. jag var så sjukt trött och kände mig allmänt less på allt och alla. Men dom dagarna måste man ha å :D Sen så fort jag slutat så drog jag hem på en gång och la mig på soffan och drack en hel del med kaffe och kikade på datorn:D Och mycket mer än så har jag inte gjort i dag, *skönt*
Och snart blire duschen och sen blire lite mer kaffe :D




Heljen är över igen

I fredags vart det först skogen åå Lövsjön för att träffa min älskade pappa, mina galna bröder och Jack och sen brorsans *Micke* 3 vänner. Hä vaa riktigt kul det kan jag lova. <3 Sen vare bara att åka hem och duscha och göra sig klar för att dra på krogen i Avesta med Tetta och Satu och brorsan som chaffis. fan vad kul hä vaa :D Vart en riktigt bra kväll det där. Som vi måste göra om =)

Sen i går var jag med bästa Malin nere i Avesta och käkade pizza, ojj vad vi har missat du tjejen. Sen i dag så vart det att jag drog upp till mammas jobb och hämtade Malin och sen drog vi och käkade och sen ut till Knallas och grejade lite och sen in till stan en skvätt. Och nu är jag hemma och ligger i sängen och klor på film.

Och i morgon är det dax för skolan igen. Då är det bara 5 dagar kvar till helj igen :D haha längtar redan.

Du är bra fin du.

skolan

Idag har man haft grupparbete i skolan mellan 9 - 11.30 fint hä och sluta tidigt :D Sen va jag hem en skvätt och drack lite kaffe med min mamma och pluggade en skvätt, och sen drog jag te Vhyttan för att träffa den bästa Elina :D Och där fick man ännu mer kaffe. Sen drog vi te stan och käkade på donken,och drack kaffe :D haha fy fan vad pinsam. Donken chefen stod nästan vid pratlådan och så fort vi hade beställt så sa han att han får snart fixa ett stamkunds kort åt mig :D fan låter som om jag är där varje dag.Men så fort jag och Tetta är där och står vid sista luckan och väntar på vårat kaffe, jaa då sitter han där vid första bordet och tittar =) jaa fan inte lätt eller. Sen drog vi till Ica för Elina skulle hämta ut ett par stövlat, skit snygga. Och sen drog vi hem te mig och drack ännu mera kaffe =)

Och nu ligger jag i sängen och glor film och ska snart till och sova en skvätt innan kl ringer igen.
Äntligen fredag i morgon. Och då blire att grogga =) Första gången sen 7 mars :D *duktig flicka* hihi

*Magiska pojken*
jag tycker om dig



Ledig dag

I dag har jag vart ledig från skolan =) Ojj den var skönt att sova, men det blev inte så länge ändå, kl 10 vaknade jaa av att Tetta låg och pillade på sin dator :D haha. Hon sov kvar här i går, så vi käkade pizza och kollade på film =) Det var kanon längesen man hade henne breve sig i sängen :D haha.

Så idag har vi vart och fixat ett intyg jag måste haa, och sen var vi på stan och där vart det att vi inhandlade ett par stövlar var, skit snygga, och sen har jag äntligen köpt mig en plånbok, så nu kan jag haa alla saker på en och samma plats :D Ja sen har vi setat hos mig och pillat på varsin dator och druckit ett del kaffe :D

Sen när Tetta dragit hem så vare bara att slå upp skol sakerna igen och börja plugga :( fan i dag vare inte alls kul och plugga, men jag har ju iaf fått det gjort =)

Och nu blire att se klart filmen och sen sova. För i morgon ska man till skolan en skvätt för att göra ett grupparbete.
Så vi börjar vid 9 och slutar välle runt 11. Kan inte klaga på dom tiderna eller =)

GRATTIS älskade bror *Micke* på födelsedagen =)

*Magiska pojken* jag tycker om dig så fruktansvärt mycket.

Vilken dag

I morse va det skolan som gällde, kvart i 9 till 11:15. Sen hem ringa lite samtal, och sen vare bara att börja med städningen. Fy satans vad nice det blev inte en hylla som är skitig eller en tröja som ligger fel på hyllan :D haha tog sin tid men fint blev det =) Sen när man var klar med det så vare bara att slå upp skol böckerna och börja plugga som en tok. innan det var dax för att ta sig in i duschen, det vaa skönt det kan jag lova. så jag har haft en hel del för mig i dag. Och i morgon får man äntligen sova utan att ställa kl. Ååå satans den som väcker mig tidigt. =) haha

Mmmhej

RSS 2.0