fin juh


Så galet vacker människa, ojj ojj så där vacker så man bara kan sitta och titta länge länge utan och tröttna =) och kul tillsammans har vi då allt, jag trivs med dig, du är braa speciell du =)



<3


Vad skulle jag göra utan mina tre bröder, fan jag skulle inte kunna fungera dom är min högra halva, utan dom är jag ingenting, jag älskar dom nå så fruktansvärt mycket, jag är så glad att dom finns där, och de är så skönt att man bara kan ringa och små prata och man vet att det alltid finns tid, jag måste då allt haa sveriges bästa bröder, pappa och mamma.. <3 <3 <3 <3 <3

Och sen har vi världens absolut bästa Tettis vad gjorde jag utan henne, hon är min vänstra halva, hon är den bästa vän man kan haa, hon tar sig alltid tid, och aldrig har jag tråkigt med henne heller, hon är den bästa vän..
 <3



Avesta by night


Ojj vilken super kul kväll det vart i går,, jag och Tetta drog förbi donken och köpte oss kaffe och sen drog vi ner till avesta och var med ett så sjukt härligt gäng, jaa inte kan man säga att man har haft det tråkigt :) haha.Ååå jag sprang på min älskade bror oxå *micke* fint som faaan, sen talade jag med brorsan *stefan* i luren, haha.Sen var vi och käkade i natt på stället *jag vill ha min mat NU* haha.

 Sen vart det en tur till borlänge i natt oxå, men säg tusan vaa det bara att åka hem och lägga sig och söva, var så sjukt trött så jag hann nog inte mer än titta på kudden så sov jag :D *sköönt* Och nu är midsommar kvällen räddad oxå.. weho hoppas hää blir någe av det nu då. häää skulle vara sjukt kul :P


Avesta


Vart i Avesta hela kvällen och vart med min älskade pappa mina tre fantastiska bröder och mina brorsbarn =) brorsan *Andreas* har gutat karnevalsloppet =) haha fan jag blir bara trött av att titta på =) Sen hittade jag en tröja jag vill haa, så i morgon ska min bror *andreas* kolla vad den kostar =) haha, så sant så :D men vilken text det är,, är skapligt ovisäntligt tycker jag :D haha.. Jahaa sen har jag och sveriges sötaste barn åkt masken, hahaha fy vad läskigt det vaaa då,, och gubben bara skrattade och hade  skit kul :D och nu sitter jag i sängen och ska snart taaa och söva..


Skitans

Satans läkare fy fan dom kan då aldrig göra någe bra,, har nyss vart där igen och det enda som hände utöver det vanliga vaa att jag skulle käka piller i 2 veckor i stället för 10 dagar, hahaha fy fan det måste då allt vara ett skämt, och blir det inte bättre nu så blire röntgen *igen* jaa herre gud jaa, haha


...

And I cannot wait.
We're wasting too much time
Being strong, holding on.
Can't let it bring us down.
My life with you means everything,
So I won't give up that easily.
I'll blow it away, blow it away.
Can we make this something good?
'Cause it's all misunderstood.
Well, I'll try to do it right this time around

=) :D :P

..


Hold my heart Hold my soul
Add my head in your lap
Tell them that you mean
and wish me well
Hold my heart Hold my soul
You can heal my wounds
Take my hands and make me whole
You are everything I ever wanted
You are everything I ever dreamed
You are the ones to remember me
All the dreams I have forgotten
And you are the one who makes me hope
You are the one who gets me smile
All my love, you mean
The whole life I would give

For you are there when no one sees me
You are there when the storm dizzy
You're there in the night scare
And you are there when the day dawns
I always want you near
When that stopped clocks
And time seems to stand still
And you do not dare say
It is at the heart like

For you are all I ever wanted
You are everything I ever dreamed
You are the ones to remember me
All the dreams I have forgotten
And you are the one who makes me hope
You are the one who gets me smile
All my love, you mean
All my desire I want to give



,

Natten till i dag var fan inte kul eller,, eller till en början var den det,, var chafför åt mina två älskade bröder i går och det var sjukt kul, hade bästa tettis med mig hela kvällen åå =) <3 men sen på natten så vart jag illamående och yr när jag låg ner, och ont som faaaan i höger höft, så jag kunde väl fan inte somna eller, tårarna var inte långt bort då eller, och i dag har jag sån värk i höfterna går som en 80 åring för tusan satans värk :( och inte har jag orkat ringt till vårdcentralen om det heller, nej nej jag slänger inte ut en massa pengar på att någon ska klämma och känna i 10 minuter och sen säga nej men det är inge fel, sen får man åka hem, haha aldrig i livet,så med andra ord jag ska nu gå ner och trycka i mig lite piller och lägga mig i sängen och kika tv =)


..



Broken wings

Back in the day.When we first meet.Do you remember what you thought.Do you remember what you saw.From the moment you caught my eye’s.I was taken with feeling’s. feeling’s I recognize from before.Broken wings I’ve felt before.Taken with storm then left ignored.Please send me an angel.To save me from you.I understand,what you’ve been through.But is that a reason,for me to lose you.Never before,have something felt so wrong.Think what you’re leaving behind.Is this what you want.Broken wings I’ve felt before.Taken with storm then left ignored. Please send me an angel. To save me from you. Remember what we thought. Remember what we saw.Remember that we laughed. Remember that we cried. Broken wings I’ve felt before. Taken with storm then left ignored.Please send me an angel. To save me from you.


I've never been part of something so great, I have never known someone who was so against me, I'm not used to having it so, I might be a fucking asshole who does not see that it is a reality, I am guided by my fears to go into something new, I know I must dare, and the boy who has been together the text and made it a song for me, he is such a crazy good guy, ..


Måndag


och jag var ner till praktiken vid 9 och var hemma när klockan vaa 9;30 igen, en lång dag vart det, hahaha =)
Oh nu ska jag dricka mitt kaffe sen ska jag, mamma och min kusin i väg på stan och dona lite och sen hem och fortsätta med skiten som ligger på gåren =) haha


söndag


Herre jösses vad veckorna går fort, men tur är juh det, kanske iaf =) haha. I dag har jag spenderat dagen tillsammans med bästa Tettis =) <3 vi har i vanlig ordning fått i oss en hel del med kaffe och sen knatade vi runt på marknaden, samma skit som vanligt =) sen har vi syndat, vi har käkat pizza :) mmgott.. Sen var vi hem till henne igen för att köra en ny omgång med kaffe =) fint vaaa det.. sen vart det en känsligt samtalsämne vi talade om världens absolut bästa Adam, jag funderar på att ha fest, och då tyckte vi att hää skulle vara kul om Adam kunde kika förbi och vara med en stund, och sen att man kunde få hans stora varma bamse kramar, saknar dig så otrolligt mycket älskade vän. Sen vart hää jobbigt jag vet nog inte riktigt alls jag, tur jag har min tettis jag kan tala med när jag själv inte begriper mig på mig själv och alla dessa jävla beslut man tar och ska ta i livet. Men det handlar om mig,ingen annan, det är jag som måste ta tag i det och våga, aaa det blir kanon bra =)

Sen hem och dricka ännu mer kaffe och gå igenom llite skrot som min mamma, kusin och bror hade fått ner från vinden,haha fan vad kul och hitta på en massa leksaker som man en gång i tiden har haft, haha det är nice.. Och alla mina Backstreet Boys saker jaa dom vet jag redan vem jag ska ge till,, haha, jag vet att han tycker om dom, men han vill bara inte erkänna det, hahaha

Och nu sitter jag i sängen och kikar runt och ska snart ta och dra täcket över huvet och sööva en skvätt kl ringer ju snart igen, och sen är det dax för praktik igen då,, fy jag vill inte alls dit :( sunk.. men men hoppas 3 veckor går fort nu då bara :D

Natt Natt



Fredag

Sitter vid datorn och dricker kaffe och musikar och tankarna fladdrar i skallen på mig, hua det är inte så spännanade det här eller :). Men hää blir alltid bra när jag har fått en stund för mig sj och fått dona till alla dessa galna tankar hit och dit =) haha.. Ska snart ta och göra lite nytta, som att fylla på kaffet och sen sätta mig och plugga, få väl se hur hää går nu då. haha

Pratade nyss med min älskade pappa, hua ibland kan jag inte bara förstå att jag en dag kommer stå där ensam utan honom vid min sida, att jag en dag måste släppa taget, att det är jag som ska framstå som den starkaste och klara av det, när jag kommer vara den svagaste. Jag hoppas verkligen att den dagen är lååååångt borta. Han är min bästa vän, han vet allt om mig och lite till. Han är bäst.





Tack för ditt sms, och dina rader.



..


Allting är över sagan är slut, sista raden är skriven, och allt har dött ut, var allt förgäves bara ett spel, fastän ingen ville så blev allt så fel, det var aldrig min mening att såra dig, du är en fin kille, du färtjänar någon bättre, var vår tid en gåva lärde vi oss något kanske gav den svar på frågor som vi inte förstått, jag lärde mig många bra saker, jag vet att en det väntas en jobbig tid, men ändå vill jag vara din vän och bara få säga förlåt..


ledig i dag men fullt upp


Onsdag och jag har haft en skvätt sovmorgon till typ halv 10 men sen var det bara att kliva upp och duscha och göra sig ordning för att sen träffa bästa pappa =) Jag har kört pappas nya volvo i dag, weho den går som en dröm, så härlig att styra. Vi tog en sväng till Borlänge och fixade med mitt internet, pappa shoppade, och sen bjöd han mig och bror på lunch,, mmgott =)

Sen hem och sätta igång med pluggandet, fy fan vilken uppgift, det har vart den svåraste hitills, ojj så jag svor över läraren i dag, haha =) men nu är iaf uppgiften gjord men jag kan int påstå att jag är nöjd med den direkt men men bara och lämna in skiten =)


Måndag kväll


Och jag är trött som aldrig förr, usch det tar på krafterna att gå upp kanon tidigt och sen göra så mye som möjligt under dagen, en hel del har jag då allt fått gjort åå vill jag lova :D jaaavisst,skolan, tvättat, städat, vart ute och gått, hjälpt mamma och och sen har jag fått i mig sallad oxå,, mmgott =) Och nu väntar ja på att sista tvätten ska bli klar så jag kan hänga den och sen lägga mig och sova =)

I can not stand still and pedaling, I'm here without you, but you are still in my memory,I like you, I dream about you all the time, it's just you and that's all I know, and I choose to go without you, so it will be difficult, but it will not take away my love And when the tear last fall, when all is said and done, it will be difficult, but it will never ever be able to take away my love for you


Måndag morgon


Fy satans vilken natt det har vart hua, jag somnade lite halv tidigt runt en 10 och sen vaknar jag i panik, somnar om, vaknar i panik och somnade om, aaa så har min natt sett ut, så jag är så sjukt trött. Och nu sitter jag och dricker en massa kaffe innan det är dax att brassa över tää Säte igen.


,

I need you, you insirerar me,no matter what you do, whether you are right or wrong, I'm dragging you never, If I were to stay, or be on the way, you know it is not difficult to see, we have a chemistry between us, that keeps us alive, when I hold you in my arms, the feeling is wonderful, I do not want to lose your love, I do not want to say goodbye, true love is so hard to find, and it is right between your lips and my, we take it nice and slow, my mission is to keep my, do not think this is the last time, we will do fun things together, I know you feel it too, It is better than both of us, there is one thing I so sure: and that is that I never let you, I can not just let it slip away, I do not want to lose you


Heljen

Sala i fredags Oooo herre jisses vad kul jag hade, var länge sen jag hade så fruktansvärt kul vill jag lova, tänk om alla kvällar kunde vara så där sjukt roliga.. =) Men Ooo andra sidan så eftersom jag inte härjaar runt så mye så kan det haa med hää att göra åå eftersom det var så sjukt kul.. D: haha

Nu sitter jag och dricker kaffe och funderar på om man skulle ta och ut och gå lite och sen hem träna lite så man kommer i bikinin till sommaren :D höhöhö Nej men jag ska då vinna vadet iaf :D


RSS 2.0