hel dag och plugg


En hel dag med Ia idag med kaffe och två resor till Avesta och blondering av hennes hår, med andra ord en great dag.. Sen nu i kväll har jag setat hemma i sängen och pluggat och pluggat,, och nu är jaa äntligen klar vill jag lova, haha. Och nu blire att krypa ner i sängen och glo en skvätt på tv och sen söva, för att orka upp i morgon.

Mmmhej


Tisdag



Skolan i dag som vanligt, mellan 9-3.  På förmiddagen var det föreläsning om demens, det var jobbigt att sitta stilla och lyssna, sen på eftermiddagen så vart det film *en sång för Martin* den filmen är bra. Och Ia och jag vaa nyttiga i dag på lunchen, vi käkade sallad,, mmgott var det =)

Sen har jag träffat min bror *andreas* i dag, aaavisst. Sen drog jag hem till Ia och drack kaffe, och la pussel med hennes dotter på 3 år.. det vaa kul det.. =) Sen har jag vart med om min första förlossning,, Ias katt ha kläckt ur sig fyra ungar =)


Måndag igen


Då var det måndag morgon igen då, och jaa sitter och dricker kaffe och käkar frulle, och ska snart ta och bege mig mot Säte för en hel dag i skolan..Hä blir nog säkert bra. Bara jag får mitt kaffe så kan jag vara där hela dagen, haha, nej nu ska jag gå och borsta tänderna och sen göra mig klar för att åka och hämta bästa Ia =)

Ojj ojj det var inte så oväntat kanske, men aahaa kul eller skumt eller aa, haha




hemma


nu har jag precis kommit hem från pappa, weho jag fick hans volvo med mig hem åå =) int fel det eller, jisses den är då faaan skön och köra och man sitter som en kung i den, mm allt är bra =) haha
och en massa mat  och kaffe fick jag i mig åå,, mmgott. Nu ska jag bara vänta på att bästa Ia hör av sig, så vi kan plugga en skvätt..


på väg nu


Sitter i bilen med datorn och kaffet i knät och är på väg till pappa och frun, jag ska låna en bil av dom, weho, ska åka fin bil i veckan, jajjamensan. sen när ja kommer från Avesta skä ja hem tä bästa Ia och plugga.


Lördag kväll


Int skrivit på några dagar, haft fullt,, jajjamensan,, i går var jag ner till Avesta med bästa Ia och shoppade eller aaa hon shoppade och jag hittade inge, =) sen lunchade vi med bästa Tettis och Satu, mmnice. jajjamen. =)

Sen i går kväll så var jag ner till Avesta med bästa Tettis för att en vän hade fyllt år, jaa jisses jaa, tror tammefan att det var ett barnkalas vi hamnade på. haha fjantigt, och sen vart det krogen, trist kväll som tusan vaaa det i går vill jag lova..

Sen i dag har jag vart chafför åt mamma och bror, oh i mellan där har jag spenderat min dag/kväll ihop med bästa Ia, ojj ojj vilken härlig tjej. =)

och nu sitter jag i sängen och glor film och har det mys för mig sj :D

Ojj av alla människor på jorden så är det han,, han som är kompis med han,, haha snurrigt är det vill jag då lova, hur ska jag betee mig nu då,,hmm skitans ååå lite täää. men aaa häää löser då sig som allt annat vill jag lova :D haha..

Och dig saknar jag då som en dåre vill jag lova,, önska du va här, här breve mig..


torsdag


Vart i skolan i dag och redovisat grupparbetet aaa det gick ju braaa men int vaa jag nöjd eller, hm skitans. Men det har vart en kul dag i skolan vill jag lova, och ett studiebesök har vi gjort åå, och det var då skit tråkigt, haha. Med andra ord det har vart en trökig dag i skolan..förutom rasterna, haha.

Sen kvällen har jag spenderat ihop med bästa Ia, vi har färgat håret, druckit kaffe och snacka en massa skit, :D sen dök bästa Tettis upp åå =)
Nej nu blire en skvätt tv och sen sööva är trött som en sne gnu.

Händer i heljen då? Jo jag funderar starkt som tusan på det, skulle vara skönt som faan och framförallt kul.
Mmm tror nästa hää får bli så då nu på lördag jajjamensan =)


Tettis


Tettis jag kom på vad bilen heter som jag vill ha,, haha det tog mig nästan två veckor att komma på det,, eller det är ju ett märke som vi sagt hundra gånger, haha great. :D

*Chrysler*


sängen


Nej nu blire att göra sig klar för att lägga sig och sova, ska bara dona klart med allt jag ska haa med mig till skolan i morgon =) men hää går ju snabbt.. Sen blire att sova, trött som en sne gnu, jajjjamensan..

tycker om dig, det finns bara du..


Bror min


Pratade precis med en av världens bästa bröder *Lusse* haha det var då till och planera väl och långt i förväg, men aaa klart jag vill och kan :D Allt för bröderna <3


Onsdag


Och i morse knatade jag till lilla tunnen för att möta bästa Ia för att sen knata hem till en klass kompis för att sätta ihop det sista av grupparbetet. hmm aaa jag vart nog inte riktigt nöjd men.. Sen drog jag och Ia på kingen och käkade lunch Oo jisses vad gött det är där =) sen hem till henne och drassa igång kaffedryggaren..

Sen hem igen och träffa pappa, han var förbi med brorsans dator, lämnade in den igår och i dag är den tillbaka och lagad haha snacka om snabba pojkar. Sen vart det kaffe och deklarations prat och vi räknade och grejjade, och jag har kanske bestämt mig för en lur nu men aaa jag ska fundera en skvätt täää..
och nu har pappa precis åkt hem och jag sitter här och dricker kaffe och kollar runt. spännanade nej nej..



Då har Tettis

då har Tettis åkt hem och jag har fått i mig en macka, och nu blire duschen och sen lägga sig i sängen och glo på tv och göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt och sen efter det blire att sova, trött som en sne gnu. huaa inte bra bra, men har då haft en super bra dag i dag, har ju träffat världens bästa pappa <3 så inte klagar jag på hää och sen då har jag ju träffat världens bästa Tettis,, weho.. <3

Åååååå jag har bestämt mig, det där behövdes för att jag skulle komma på vad jag ville, och det känns då så sjukt bra vill jag lova, aaavisst. =)

Jag tycker om dig
Jag tycker om dig



kaffe


Precis vart och handlat snus och nu blire kaffe med bästa Tettis =) weho.


Avesta,pappa och äventyr


I morse vid kvart i 10 så drog jag ner till avesta för att träffa min älskade pappa,vi var och lämnade in brorsan dator, vaaa och fixade med min lur, och sen bjöd papps på fika på i plus, mysigt vaaa det, tycker om att spendera tid med min pappa <3 sen var jag iväg på ett eget lite äventyr helt sj men jag fixade så klart efter lite prat så..

sen drog jag hem till stor staden igen och hem till bästa Ia, där det vart kaffe i vanlig ordning. =) sen drog vi viadre till en klass kompis för att gå igenom grupparbetet som vi ska få ihop i morgon,, haha aa det ska bli spännanade och se hur det här ska gå. haha..

Nej nu blire kaffe och hel del pluggande.


Lägger ner


Då har jag pluggat konstant hela dagen sen jag kom hem från skolan vid 2 tiden, och när man ändå inte fattar vad man läser och ännu mindre av det man skriver och allt bara trasslar ihop sig, det är välle då så man kanske borde lägga ner pluggandet för i dag och söva en skvätt, och taa tag i pluggandet i mön igen, hää låter som en kanon bra idee det vill jag lova.aaavisst. haha Nej nu ska det donas innan jag kan lägga mig i sängen och besöka John blund en skvätt. Natt Natt

Din närvaro får mig att må som en kung, medans din frånvaro får mig deppig, varje dag utan dig så saknar jag dig som en tok, med dig vid min sida känner jag mig som mästaren, jag tycker om dig så galet mycket så det går inte att förklara med ord. Du är fantastisk och helt underbar. *längtar*


Kul juh


Nu när jag sitter i sängen och pluggar och dricker mitt kaffe så ringer det en kompis som jag inte har pratat med på ett tag nu, kul att han hörde av sig, synd att de går så långt mellan varven, man är då verkligen hel kass på att höra av sig till folk nu för tiden *skärpning* tror jag tamme tusan vaa :D haha jag gör ju nästan inget annat än och pluggar och dricker kaffe, men och andra sidan är det en viktig sak för mig det kommer ge mig så mye,, jag får bli det jag drömmer om =) weho..

Nej återgå till pluggandet nu då.


Måndag igen då


Och jag har precis kommit hem från skolan, jaa herregud nu har vi då sveriges största gruppuppgift att fixa ihop tills på torsdag morgon. hur tusan ska det gå då, men tanke på att alla är ju inte lika intresserade som jag, hmm jag hatar gruppuppgifter.. Men men..  Nej nu ska jag dricka lite kaffe och fundera på någe bra. hmm aa det blir nog bra alltid. haha


kaffe och plugga


det är vad jag pysslar med i dag, ååå det har slutat snöa great vill jag lova. Ååå vad jag längtar till den 9/4 då ska jag göra nått som jag längtat efter under hela vinter.. weho :D I like, aaavisst =)
Nej nu ska jag fortsätta med kaffe drickandet och pluggandet..


Söndag


Och jag sitter i soffan och det snöar som bara tusan ute hua inte tusan vill jag haa någe mer snö eller :( tur man kan hålla sig inne =) Vart inge äventyr idag så jag sitter i soffan och pluggar och dricker kaffe =)
Precis talat klart i luren :P Jisses du är bra knas du, haha, det är då alltid lika roligt att prata med dig,, kom hem, miss you.

You are so terribly important to me. With you at my side, I feel that the champion,You are the funniest, the most beautiful and the finest man I ever met. I love the wonderful when I am with you. Your presence makes me feel good as a King, while making your absence makes me sad and Belem, directly from my steals I am still in love.



nu satans


vad är det för fel på folket i denna värld.. Jag är smal, har alltid vart smal och kommer för alltid att vara smal. Sluta gnäll på att jag måste äta upp mig, det är välle jag som ska trivas med min kropp eller är det alla som ska stå och glo på mig, är det dom som ska vara nöjda kanske... och sen hur mycket jag äter och inte äter det ska välle alla skita fullständigt i, och de är faaan klart jag äter annars skulle jag välle inte må bra eller,
Är du så avis så gör nått åt DIN kropp i stället för att gnäll på mig, titta över din egna livsstil i stället för att gnälla.
Är det nått som kan reta mig och göra så min stubin brinner upp fort så är det just det här om MIN kropp och om hur mycket jag äter och inte äter..

Lägg energin på nått som är kul och som ni får ut något av i stället..


Lördag

I morse vaknade jag när kl va 9 och hade en skvätt panik, jag trodde det var en vanlig dag och att jag skulle till skolan men sen efter jag tittat i almenacka så fick jag lägga ner huvet på kudden och sova en skvätt tä =)
Och nu städar jag och grejjer och dricker kaffe fint häää =)


Fredag kväll då =)


vart i skolan  i dag mellan 9-12 det var en bra dag vill jag lova, och mye kaffe fick jag i mig åå,, som vanligt.
Sen vart det kaffe hemma hos bästa Ia mmgott, hon är bra goo den tjejen.. Sen drog vi på stan och käkade och sen har vi vart hemma hos henne hela kvällen och fy satans vad jag har skrattat och haft skojjs, och även där hemma fick jag/vi i oss mye kaffe. =) Tack för en underbar kväll =)

och nu har jag precis duschat och ska gosa ner mig i sängen och kika film, men kommer somna är kanon trött. fy satans..

Saknar dig galet.

Mmmhej


Fredag


fredag morgon och jag har precis fått i mig lite frukost, så nu ska jag bara upp och borsta tänderna sen är det dax att brassa över tä Säte, weho det här blir nog en bra dag. Nej nu ska jag dricka mitt kaffe.. =)


torsdag


Aaavisst då är det torsdag igen, och jag ska ta mig ner för att käka frulle och dricka kaffe, och sen hem till bästa Ia för att plugga inför i morgon =) Hää blir nog bra..


Why I do not


Why I do not want to stop meet you are many.But why delete someone who you feel comfortable with, as it likes to be, as they have fun together with which we feel a spin, someone you trust, someone you can be yourself with, and who still likes me for I am, respect a, listening to a, understand, why do we actually do not want to reach. I think about you, you are the funniest, the underbaraste and snällaste man I ever met. I love the wonderful when I am with you. Your presence makes me feel good as a King, while making your absence makes me sad, so why change something you really want to. To remove this good man in my life, it can only do not, I would not simply.



Onsdag kväll då


Weho Kia min lärare ringde mig i dag nästan direkt efter det att jag kommit hem från skolan, weho *Emma jag är imponerad av dig, 16 sidor och du är godkänd helt klart* satans vad bra det kändes =) mmm härligt..

sen har jag druckit kaffe med världens bästa Tetta =) Och sen har jag vart ute på äventyr, och nu har jag precis kommit hem och ska glo en skvätt på tv sen duscha och sova.


provet avklarat


Jag och Ia pluggade som tokar i morse kan jag lova, och nu har vi vart och skrivit vart 16 sidor som jag knåpade ihop. Så nu får vi vänta och se då hur resulatet av hård pluggandet blir. haha.. =)

Nu ska jag försöka få i mig nått, sen blire en dag med Tettis, kanske det blir äventyr,, jag hoppas.


Mmmhej


Onsdag morgon


Onsdag morgon och jag sitter och käkar frulle, fint hä. jisses jag somnade före tolv i går, och jag har sovit som en skjuten gris hela natten. det har vart riktigt skönt det. och nu ska jag vänta på att kaffet hat puttra klart, sen blire att brassa ner till Ia för att plugga en sista gång innan provet i dag.


Mmmhej



plugg plugg och kaffe


En hel dag med pluggande och en hel del kaffe, hoppas något har satt sig nu då, för i mön är det prov, spännanade spännanade. Joohooo jag har ju för tusan haft lite tid över till att knåpa ihop *anledningarna* mmmm det vart skitans bra det där. =) Det kom direkt från hjärtat jajjamensan det gjorde hää. :D

Nej om man ska ta och göra sig i ordning för att söva en skvätt då, för i mön händer det grejjer vill jag lova innan det är dax att brassa över tä Säte. aaavisst så är det. haha Och det händer saker efter Säte resan ååå vill jag lova, weho I like.

Nehejjdu..Nu säger då jag natt natt


Tisdag med


Tisdag
och det är en *egna studier* dag, så i dag har ja vart hemma hos Ia och vi har pluggat som tokar, hejjååhåå vad vi kan nu, haha nej det tror jag då inte på, ska plugga en skvätt till nu, provet är ju i morgon så man måste ju sätta en skvätt fart nu då =)

Nej nu blire kaffe och plugg =)


Det måste inte blir så


Jag tycker
om dig lilla vän, jag trivs med att vara med dig, jag kan vara mig sj, och du tycker om mig för den jag ÄR, och du är en kul prick som jag verkligen tycker om att vara med, kan prata om precis allt, finns inget som jag inte skulle kunna berätta för dig, jag litar dig till 110, vi har alltid sjukt kul ihop, vi kan skratta tårarna rinner, så man får träningsvärk i magen, man nästan dör, vi kan ligga och prata om allt mellan himmel och jord och tiden bara rinner iväg, vi trivs med att vara med varandra, så varför ska vi göra något som vi egentligen inte vill, INGEN av oss vill ju det.



DET KOMMER BLI KANON BRA TILL SLUT...!




Måndag kväll


Nu sitter jag i sängen och kikar tv, tetta drog ju vid 3 tiden och sen dess har jag pluggat,, provonsdag igen, jisses men nu är det nog int nå mer prov på ett tag men åå andra sidan ska man aldrig säga aldrig.

Nej plugga en stund till nu sen söva, för i mån händer det grejjer :D


skolan och nu hemma


Vart i skolan i dag i 3 timmar jisses en lång dag :D haha *om du kommer tillbaka och säger att ni är tillsammans så blir jag sur*. haha jisses jisses.

Bästa Tetta har nyss vart här och käkat lunch med mig, weho goo tjej den där Tettis =) <3 hon är bäst.
Ojj ojj ojj skulle inte klara mig uten henne eller..

Weho min haj grejj kom i dag, den vaaaa nice, så nu måste jag köpa en ram till den ååå =)

Nej nu blire kaffe och plugg.


weho


jisses vad härligt min lur funkar nu igen,, åå vad bra, =) Bara den håller nu tills jag har kommit på vilken jag ska köpa så blire skit bra =)

nej mera träning nu =) åå det är så galet skönt kan jaaa lova,, speciellt när du kommer till gränsen då man inte orkar mer, det är då man pressar för att orka lite till :D I like..


söndag igen

söndag igen då, herre jusses vad veckorna går fort, och i natt har då min lur gått varv hade några missade samtal och ett par sms när jag vaknade, hmm fattar inte folk att om man inte svarar första gången så svarar man nog inte heller efter 25 gången. haha..

Nej nu ska jag träna lite, trots träningsvärken så är det skönt som faaan..


they dont care


They don`t care about us - Michael Jackson faaaan vad KUNG den låten är =)
Hela gubben Jackson är KUNG :D


arg och städar


när man är arg så ska man städa med musik på hög volym, urk och peckdig, säger det tur det int är mitt liv du förstör, för då hade du åkt på stryk för längesen kan jag lova,, ibland undrar jag hur du står ut med sj ens en gång ditt förbannade rikspucko, finns inte något hos dig som jag just för stunden ser som bra,, dra något gammalt övet dig så slipper jag se dig..


Aaavisst =)


skolan och nu hemma


Vart i skolan i dag, och haft prov i grupper, haha det är då bra sjukt. det var jag och 3 till och vissa i gruppen dom bara flyter med och inte säger nått, och frågar man dom om dom vill lägga till någe så säger dom bara samma sak som en annan redan sagt, och sen på redovisningen får dom godkänt av att inte har gjort ett skit,, det retar mig som tusan.

Men annars har det vart en nice dag i skolan mye kaffe och mye prat, som alltid. Jaha nu fredag, ska ta och dricka kaffe och plugga en skvätt och sen blire härj med tettis <3



sängen väntar


Nu blire duschen och sen ska jag lägga mig och glo på *familjen Jacksons* på 4:an, spännanade grejjer det där, han är då bra kung den där Michael jackson vill jag lova. =)


m m m

Do you remember the day we meet, it was wonderful, all moments was good, has loved you right from the start, I became a real scorcher inboard as soon as I saw that you smiled, you were my everything and I swear, I hovered in the cloud, but now my steals a hole, I miss you and everything we did, I now swim alone in an open sea, before was love anything new, but I take now, it feels as if you were in my bed, you are so terribly important to me, I like you. Why did you up, it was two, it was not the intention that it would be to, directly from my steals I am still in love with you at my side, I felt that the champion. You were my cloverleaf as I need now, it is not easy to relax you, the last thing I want is to say goodbye.


mm vilken


hmm svårt val, hm, hur tusan gör vi nu då ? hmmm tusan nu är det svårt och en skvätt halv jobbigt, hmm skitans.


fy tusan


Usch vilken dröm jag hade i natt, huaa tur den inte va sann, vill aldrig att den dagen ska komma, usch så jag grät, visste inte vart jag skulle taa vägen, det var en hemsk dröm det där. usch då..

Nej nu blire kaffe och plugga,, provet är ju i mön så.

Mmmhej

sängen


Nu sitter jag i sängen och kikar tv och talar med folk på msn och dricker kaffe =) mmfint det, snart blire att gosa ner sig i sängen och sööva, trött som en sne gnu som varje kväll, aaaviist. ;)


haj tavla


Weho den är min, den kommer i veckan hoppas jag på :)



hel dag


hemma efter en hel dag i skolan, åå vi har lärt oss ta blodprover weho skapligt kul det vaa då, =) och mye kaffe har man fått i sig åå.. mmgott. det har vart en riktigt kul dag i skolan i dag mye skratt.. Lunch med Ia vart det åå, gött som tusan,, jaaavisst.

Oh min lur har knasat ihop skit saker den har slutat funka, den lever sitt egna lilla liv den där saken, så nu ska det letas lur,  måste ha en lur juh..

nej nu blire kaffe, plugga och en skvätt träning.


sängen


Nu är det sängen som gäller resten av kvällen trött som en sne gnu, jisses vill sova, men hää är det då för tidigt för, då vaknar man välle svin tidigt och inte har någe att göra i stället =)

jaaaavisst =)


skolan, och nu kaffe


Då har jag precis kommit hem från skolan va kort dag i dag igen, skönt hää, för då får man mer tid till att plugga till provet på fredag =) nice det är.. Och nu musikar jag och dricker kaffe och ska snart ta och slå upp böckerna.



Nu så


Nu så blire en skvätt tv, och sen blire att söva är trött som en sne gnu vill jag lova. så hää ska bli nice attt få lägga sig i sängen.

Jag saknar dig som en tok, kan inte hjälpa det, vissa dagar är det nå så otroligt svårt att sluta tänka på dig.. du är fantastisk lilla du. du är bäst, finns bara en av dig.




plugg och kaffe


Så ser min dag ut,  har prov på fredag, hmm, men det är int mye att läsa så det är nice hoppas bara något sätter sig då, haha, det har ju inte vart någe problem tidigare så vaffö ska hää bli det nu för..

Nej återgå till mitt kaffe och boken nu då =)

Att ha en slang i armen som tar in kaffe hela tiden skulle inte vara fel,, men kanske inte så bra för kroppen =) skit det då, annars hade jag alltid haft en droppställning med mig med en påse kaffe :D
haha latjoo
..


dröm,, skolan och kaffet


Drömmen jag hade i natt vaaa då oslagbar, jisses så nice den vaaa, drömde om han, den perfekta saken, han stod bara där och log och vaaa så fin, mm I like.

Men som vanligt när man har en bra dröm då ska man upp och i väg till skolan för att göra ett prov inte alls lika mysigt. Men det gick då bra på provet iaf.

och nu har jag precis kommit hem och sitter vid burken med mitt kaffe, =) I like.


saknar dig


Vissa dagar går det så klockrent bra, men det finns dom dagar när jag tittar på bilderna jag har i min lur och inser vilken fantastisk kille det är som jag tittar på, jag lyssnar på musiken du skickade, det gör ont att veta att du är långt bort, alldeles för långt bort för att jag ska kunna vara där hos dig.
dina kramar, dina ord, just du
, bara 1 sån fantastiskt underbar kille.

När det är försent och det redan är borta, det är då som man upptäcker vad man en gång hade och vad man förlorat.


mmm

Söndag och jag har haft en så sjukt kul helj, skrattat som en dåre,, men i går vaaa det inte så galet kul,, jag som är van att dricka en satans massa kaffe hade bara fått i mig 2 koppar så jag fick en satans huvudvärk,, huaa inte skönt eller,, och nu sitter jag och dricker kaffe =) mmgott..

jaa vad ska jag säga,, jag är svag, nå så fruktansvärt svag för dig, galet är det.
känslorna finns där och längtan är otroligt stor..

ALDRIG


Aldrig i hela satan att jag ger upp det här, de är det  här som är mitt liv min trygghet, så aldrig att jag tar bort det, finns inte en chans att jag gööört..

Ont i ryggen
och lite här och där har ja som en sne gnu åå,, huaa, men men jag mår som en kung ändå kan jag lova D:


ALDRIG


Aldrig i hela satan att jag ger upp det här, de är det  här som är mitt liv min trygghet, så aldrig att jag tar bort det, finns inte en chans att jag gööört..

Ont i ryggen
och lite här och där har ja som en sne gnu åå,, huaa, men men jag mår som en kung ändå kan jag lova D:


blge


va i skolan i dag mellan 9-12 och i dag var det en nicei dag, mye skratt vart det =) haha
Sen hem och lämna sakerna och sen i väg med bästa pappa till Blge och handla, han skulle ha lite saker tills han och brorsan *micke* ska till sälen på måndag och åka en massa skoter, *inte är jag avis eller* haha nej faan eller.. Nu blire att gör sig i ordning då en skvätt iaf :D haha

Sen äventyr med världens absolut bästa Tetta =) <3


sämsta dagen


Det har vart den sämsta dagen i dag kan jag lova fy tusan, jaaaavisst, vaknade på bästa humöret men dagen erbjöd inte det bästa nej fy faaan, *personen* är faan inte klok i huvet, tycker synd om människan hur står man ut med sig själv, och ser man att jag redan är förbannad så drar man välle inte igång en diskussion som man vet att jag blir förbannad på, hmm.. aa sen har det bara flytit på med skit saker som hänt, haha. inte ens pluggandet har gått bra,, sitter och skriver samma a4 om oh om igen, blir alltid något fel haha sämst. jaaavisst. Den absolut sämsta dagen på skit länge, men jag mår ändå som en KUNG =) höhöhö


Onsdag


Då har jag haft en hel dag i skolan, fyy tusan jag blir gaaaaalen, det kommer inte funka så länge till. Tråkigt men sant. Och en hel del med kaffe har jag fått i mig åå, fint hää. Och nu ska jag ta och plugga en skvätt, har ju ett prov som väntar. hua tröök men men =)

Längtar tills på fredag.


hemma nu


Nu har vi fått in våran vän i nya lyan, nice och så galet kul kväll det har vart, haha jaaaa inte har vi då tråkigt eller =) och sen vart det pizza,, mmgott ;) Och nu blire en skvätt tv och sen söva..


Avesta


Vart *this is it* i går och sjukt braa vaa den, och nice sällskap hade jag åå så klart =) Och nu sitter jag hos en kompis med bästa tetta och tre pojks och dricker kaffe, men jag och tetta sitter vid en varsin dator :D haha
Vi väntar på att kl ska bli 6 så vi kan hjälpa en av pojksen att flytta.


nu äventyr


Trött är jag som en sne gnu, men men ut på äventyr med bästa Tetta det ska jaaa =) Vi ska åka bilen ner till donken och köpa kaffe och sen åka en stund och sen ska vi se Michael jackosns film *this is it* weho det är nice det kan jag lova =) Men vart vi ska och se filmen tänker jag inte avslöja eller :D höhöhö


nu äventyr


Trött är jag som en sne gnu, men men ut på äventyr med bästa Tetta det ska jaaa =) Vi ska åka bilen ner till donken och köpa kaffe och sen åka en stund och sen ska vi se Michael jackosns film *this is it* weho det är nice det kan jag lova =) Men vart vi ska och se filmen tänker jag inte avslöja eller :D höhöhö


nu sova


Har vart med bästa tetta i dag, vi köpte kaffe på donken och sen drog vi ner till avesta och tog med oss två pojkar och drog ut till Grytnäs och skottade fram Adams grav, och tände ljus, åå vad jag saknar dig vännen min helt obeskrivligt. Och kul hade vi iaf, sen va vi och tände ljus för en annan kille inne i stan på kyrkogården, sen vart det kaffe hos min *son* haha jag har skrattat lika mye i dag som jag gjorde i fredags jag mår verkligen som en kung igen =) och de är så härligt kan jag lova D:
nej nu blire sova en skvätt innan kl ringer igen,,

Bästa Elina jag saknar dig jaaaa <3

Natt natt


RSS 2.0