WEHO



Måndag igen då och jag kom tillbaka till verkligheten i dag, sunk. Fan vilken bra helj det har vart, ojj ojj skrattat som en dåre och haft det så galet gött i 4 dagar, =) det vart massa kaffe, två besök på Ikea med två fåntrattar, haha, skruvat ihop massa möbler,käkat pizza och aa kan inte klaga på någe, fy tusan vad underbart bra jag har haft det, kan inte förklara nå hur bra det är och känns, mmgott =) tänk om jag alltid fick ha det så, ojj ojj ojj så fint hä skulle vaaaa =) WEHO

Sen i dag när jag kom hem så vart det stallet med bästa Malin, åå vad vi har donat och grejjat, =) gött hää. Sen kom bästa Elina hit och drack en skvätt kaffe, sen vart det lite äventyr. Och nu sitter jag i sängen och trött som en gnu efter heljens bravader och stohej, men hä är det värt kan jag lova. =) höhöhö


Du är allt jag någonsin önskat
du är allt jag vill ha
du är den som får mig att le




jaaavisst


mår som en kung
, i dag har vi haft en hel dag i skolan 9 till 2 tror jag kl vaa innan vi fick åka hem, det har var den absolut roligaste dagen i skolan men den absolut jobbigaste håller på med medicinsk grundkurs så det är mye att lära in på så fort tid. men men hää ska nog gå för sig. Hmm läraren sa flera gånger i dag att jag såg trött ut och kommer somna snart, men visst kände jag mig lite seg men endå på härjaaaa humöret. Sen när jag kom hem så kolla mamma på mig och sa att jag var röd och frågade om jag mådde bra, aa resultatet av detta är att jag har feber, inte könstigt då att folk tycker att man ser seg och dåsig ut, haha. men inte fan ska hä få stoppa heljens bravader eller. Nu snart ska jag ner till malin och slå ihäl några timmar, fint hä kan jag lova.

Ååå vad jag längtar tills i morgon satans vad jag längtar galet, mm vill nu, nu på en gång, hoppas tiden går fort. mm i like it.

Jag tycker om dig
jag tycker om dig
hihi  =)



mmgott


ojj ojj vilken as kul kväll jag fick i går, hejjååhå, va med bästa Malin och härjade runt lite här och där, och vi kollade på film och vi käkade massa onyttigt och aa det var as kul, och massa känslo prat va det åå. sen ringde den bästa, weho, du är bra goo du =)  Sen i dag har vi vart i stallet hela dagen och donat med hästarna, fint hä kan jag lova.Ojj ojj sms sms sms, weho blir glad varje gång, och nervöst blir det, jag älskar den känslan. =)

sen nu har jag vart på donken och fått i mig lite kaffe med bästa Elina, och där träffade jag bästa Tetta och satu fan så fint det kan vara då. =) weho

Weho nu har jag träffat mina favorit tjejer i dag, dom är dom bästa man kan tänkas sig. <3 <3 <3
Och nu talas det i luren med den bäst weho fan vad bra hä känns, mmgott :D
Och sen blire film och sova.



fan så gött


Vart i skolan i dag i tre timmar som vanligt, och vi har målat och donat, haha. kan fan inte vara lätt att jobba med mig eller, dom säger att jag är en perfektionist, haha inte lätt då eller. Men hellre det än slarvig. Sen när jag slutat så drog jag hem på en gång och satte mig i köket och pluggade och drack en satans massa kaffe.
fint hä =)


Jag kan inte förklara hur det känns, det är en konstig känsla som jag har, har aldrig någonsin känt så här, det är ett mysterium, jag måste ta reda på vad det är som håller på att hända med mig. jag känner inte igen mig själv längre, det är ju till det positiva det är bättre, men att en person kan få mig så här =)


vad sms kan få en att le och längta extra mye.

Ne nu ska ja ta och plocka ihop lite saker,för nu bär de av mot Avesta och bästa Malin, de är hon&jag i kväll =)






nice day


Måndag igen och jag har vart en duktig flicka hela dagen, haha. jag har vart i skolan i tre timmar jobbigt, nej då inte så farlitgt, höhö. Sen drog jag förbi en klass kompis på vägen hem och lämnade lite papper till na,

Sen hem och kolla så kaffebryggaren fungerade som den skulle och klart som fan den gjorde det båda gångerna jag testade så härjaade den runt och gjorde kaffe åt mig. :D höhö Och sen drog jag igång med pluggandet, så efter sissodär 6 timmar så var jag klar.

Flum är jag i dag kan jag lova men vaffö jag ä hä nej nej det säger jag absolut inte, höhö, men jag mår som en kung.

Mmmgott, du är bra speciell du lilla vän, det han som är han och han är den bästa :D



Vilken nice helj


I fredags så var jag med Elina hela kvällen och en bra bit in på natten, haha fan det var en spännanade kväll, mycket tok och skratt men en del allvar. Vi gjorde ett besök på donken och vi såg till så hennes kaffe bryggare gick i varm, vi var på kingen, och vi härjaade =) fint hä.

Sen på lördan så drog jag ner till Avesta och slog ihäl många timmar med malin, vi var på hästhoppning vi var i stallet, jag red, och aa vi var här och där, skita kul kväll.

sen i dag har jag och Malin vart i mockfjärd och hämtat lite häst prylar, det var en spännanade tripp det. jag och malin satt och sjöng O store gud, haha flummare, jajjjamensan.

Sen har jag vart med tetta och käkat och donat, och sen skulle hon hänga med mig till vhyttan för jag skulle ställa i från mig den amerikanska bussen hos elina och hennes gubbe. men hejja inte fan ville den starta eller, den svarade inte alls, totalt dö. Jösses vilket skrot, Så efter många tåg hade dönat förbi så kom Elina in till stan för att kika en skvätt, så vi öppnade huven och nu går den som en dröm igen, Och det är ju som ny, haha..ja jävlar vilken dag det blev, men fan vad skönt att 3 tjejer fixa tä bussen, så nu är man lite uppkäftig =) höhö

Så nu saknas bara någon, sen skulle allt vart super härligt, vart med dom bästa tjejerna i heljen och haft så sjukt galet kul, weho utan dom tre tjejerna så gåre ju inte.

saknar dig så sjukt mye, kom hem nu.



kaffe och plugg


I dag har det bara vart en satans massa pluggande och en hel del kaffe, så nu hoppas jag verkligen att jag är klar så det bara är att skicka in det, men jag måste glo igenom det i morgon ändå =) haha.

Sen har jag vart på stan och donat och härjaat runt som en fiskpinne, hämtat ut en ny jacka som jag beställt, eller snarare pappa köpte den åt mig, =) och sen har jag vart på bibblan och hämtat böcker om det jag skriver i examinationsarbetet.

Sen har Tetta vart här och fått i sig en skvätt kaffe, och tala lite skit =) och nu händer det inte alls mycket eller blire välle duschen och sen lägga mig och glo på film =)

Saknar dig som ett krusbär.


nice dag


I dag har jag vart ledig från skolan =) weho så galet skönt att slippa den trökiga säte vägen. Så i dag har jag spenaderat hela dagen tillsammans med min älskade pappa, weho jag fick köra pappas nya volvo, fan så kul det är att köra den, den går som en raket =) höhö. Så vi drog till borlänge och härjaade runt, vi käkade lunch med brorsan, och sen handlade han massa saker, och sen köpte pappa nya jeans till mig * jaa det är ju nästan så att du får kolla där, men jag förstår att det inte är kul men aa du kanske måste,* haha nu fattar ni inget av det jag skrev. Höhö. tänker inte förklara heller :D

Och sen när vi hade gjort borlänge klart så drog vi hem till mig och fixade så kaffebryggare funkade som den skulle, gött som tusan, sen kollade jag och papps runt på nätet lite. Jaa jag kan inte tänka mig ett liv utan min far. Hoppas aldrig någonsin att han tänker byta planhalva.

Och sen när han åkt hem till frun, så vare bara att fylla på glaset med en massa kaffe och sen sätta sig och fortsätta pluggandet, usch inte kul alla dagar eller, men nu tror jag att ja är inne på slutspurten med examinationsarbetet, weho det gillar vi skarpt. haha

Och nu blire duschen och sen lägga sig i sängen och glo på film eller nått sånt spännande, super trött. så hä ska bli så galet nice att få lägga sig i sängen =)

Men hallojsan, saknar dig, kom hem nu.




jag vill alltid


Vart ledig i dag igen så jag tog på mig tränings kläderna och sen gick ja ut och sprang i regnet, åå det är en speciell känsla det :D Sen var ja upp till bästa malin och tetta och pratade med dom på jobbet, fint hä. Sen hem och slänga sig i duschen, och sen har jag pluggat en skvätt åå, men sen kom bästa elina till stan så vi var ute på lite äventyr. Och härjaade runt lite som vanligt.

För nån som du, så kan jag jag lämna allt jag har, med dig blir hela världen underbar, du kom och röjde mina hemligheter, du är en dröm, kan den bli sann, håll mig hårt eller låt mig bara gå och förlora mig för alltid, i dina ögon speglas jag, säg att du menar och vill mig väl, du kan läka mina sår, ta mina händer och gör mig hel.



joha


Måndag och en ny veckan igen då, herre gud veckorna går så galet fort så jag hänger inte me. Men i dag har jag vart i skolan i två timmar och 30 minuter, höhöhö inte allls långa dagar, sen hem och ut och springa en timme, fan så skönt hää va :D Sen vart det duscha och käka lite innan jag satte mig och plugga, usch vart 5 timmars plugg i dag, tröttsamt, tur hä finns kaffe som håller humöret upp =) Och sen har jag vart på donken med bästa Tettis, weho. du är go gumman. <3 Och nu sitter jag i sängen och ska snart dra igång en film och sova ap trött. usch.

SAKNAR DIG SÅ JAG BLIR GALEN.

kan inte bli mye bättre


I går kväll vart det inte mye gjort för min del eller, höll till i soffan hela kvällen efter det att brorsan åkt vidare på äventyr. Jag kollade på nätet, musikade och hade tv:n igång och kaffeglaset i handen, fan så nice lördag kväll.
Och kvällen vart ju inte speciellt mye sämre när jag fick besök, weho, jag har verkligen saknat, och längtat som en tok.

Sen idag har världens bästa Tettis vart här och härjaat, och en hel del kaffe har vi naturligtvis fått i oss oxå, lika gött som vanligt. Sen har jag inte orkat med så mye mer än så, trött som en gnu. Ååå nu hoppas jag kl går en skvätt fortare så jag får inta sängen och sniffa kudde och sen sova.

Vad gör du med mig,?
Jag ryser när jag tänker på honom.




fint som snus


I går vart det härj med fåntrattarna i bussen , och resan gick till Avesta och älvan, hä va nice det, träffade några pojkar som jag inte sett på kanon länge, så de var riktigt kul.

Sen i dag har det inte hänt så mye har kollat film med brorsan och bara vart hemma skönt hä. Och nu ska ja sätta mig med böckerna och förtsätta pluggandet, till något roligare dyker upp :D höhöhö

Du är så vacker när du sover, du har nåt som ingen annan har, du är så underbar. du skapar värme inom mig, du kan vila här hos mig, för jag ska aldrig släppa dig. Jag fylls ut av längtan i varje andetag, kan du inte lova mig att du aldrig tänker gå, håll bara om mig

.

jaaavisst


En helt klart super härlig dag igen =) Haft en hel dag i skolan weho första gången på hundra år som det inträffar att vi går mellan 9 och 3, Kvinnojouren va där och hade ett slags föredrag, men hä gillade vi inte så stark eller. usch. Sen hem fort som tusan och träffa bästa Tetta och se till så kaffebryggan funkade, haha. Sen kom min älskade pappa förbi med min dator, weho, hur fan skulle jag klara mig utan honom, nej de skulle inte gå helt enkelt. han är så sjukt bäst. <3

Sen tog jag och Tetta en tripp ner till donken och drack ännu kaffe och härjaade som två rikspuckon du är bra bäst du skruttan, inget utan dig. Och sen kom det två fåntrattar och bästa Elina dit och talades lite. fint hä, haha. Dom ville även i dag ha det jag gick på, haha. Mår som en kung och rider som en häst. haha. *galet*

Och nu sitter jag i sängen och musikar och grejjar runt. Sova snart, skolan i morgon, blir en lång dag, ska vara där mellan 9:00 och 9:30 haha, fint hä. inte klagar man då eller.

Håll mig hårt, håll mitt hjärta, håll i mig så jag inte ramlar, gör mig hel, lägg mitt huvud i ditt knä, säg att du menar och vill mig väl.




Mår som en kung


Nu mår jag så där sjuk galet bra igen, och det är så härligt men det kan va så sjukt drygt att ha så mycket energi så man inte vet vart man ska göra av den. Mina vänner frågar till och med vad jag går på. haha. Härligt är det kan jag lova.

I morse vart det frukost och kaffe med bästa Tetta, härlig start på morgonen, massa skratt, haha
Sen vart de skolan en skvätt, men i dag vart det bara 2 timmar, fint hä. Sen var det bara hem och duscha frös som en gnu, och sen ner till bibblan och låna lite böcker till mitt examinations grejjs, och sen vare bara att åka hem och sätta sig och börja plugga och dricka en hel del kaffe till hä.gött. Sen dök bästa Elina upp och ville ha en skvätt kaffe åå,och sen tog vi oss en lite tripp i byn, haha.

Oj oj jag har gett mig in på nått galet spännanade, som jag kommer klara av, *utmanar* har ett halv år på mig nu, så nu ska det fan bevisas att jag har rätt. =) höhöhö

Han är så snäll, han har fått  nått att hända, jag har nästan glömt hur det känns, han är så underbart go. Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt, du får mig att le, sen du kom och röjde min hemligheter, jag har drömt så många drömmar kan den här nu bli sann?








Tisdag


Var tydligen ledig i dag när jag kollade i min almanacka, weho. Så därför vart det stor städning, och tvätta en satans massa kläder, och sen bäddat rent i sängen, mm fint hä. Så nu är det rent och snyggt igen, men om en vecka har jag nog lyckats rövat till igen om jag känner mig sj. haha. En en hel del med kaffe har jag naturligtvis fått i mig åå, nästan tre kannor i dag. inte så ovanligt för att vara mig, mmgott. Och sen har jag pluggat en skvätt åå *duktig flicka* haha. Och nu blire kaffe, datorn och plugga en skvätt innan hä blir sängen och film. trött som tusan.

Du är allt jag nånsin önskat
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
jag vill alltid ha dig nära




Massa


Allt känns så sjukt galet bra samtidigt som det känns som om något sitter där något obehagligt. Jag mår bäst i hela världen kan inte förklara med ord, vad han har gjort med mig? Han bara dök upp från ingenstans och fick mig att öppna mig på ett sätt som jag aldrig någonsin gjort, jag kan tala om det *där* som jag i vanliga fall gör allt för att undvika bara för att det är så sjukt jobbigt att tala om det, men med han så känns det så naturligt att prata om det och låta någon tår komma, och han förstår, han dömmer inte mig efter vad som hände.

Men ändå är det nått som finns, det är nått som gör ont, nått finns där som absolut inte ska finnas kvar. Klart jag litar på honom, han är ju så galet bra, jag mår som en kung när jag är med honom, han får mig att känna mig levande på riktigt, och när jag är med honom så har jag lätt till skratt, glimten i hans ögon finns där, han ät magisk på så många olika sätt, men jag vet inte vad det är som gör honom så speciell, första gången ja var med honom själv så kom en varm nallebjörn fram, en helt underbar kille fanns där breve mig. Så rädslan måste bort, bort från mig.

Långsamt vaknar dan, Breder sina vingar, här över allt jag vet, Jag har förundrats som ett barn, När som tusen klockor klingar, Sen du kom och röjde min hemlighet, Är alltid stolt och trygg, Vaken vid din rygg, Och tiden står still, Om bara för en sekund, För nån som du, Så kan jag lämna allt jag har, Med nån som du, Blir hela världen underbar, Jag har drömt så många drömmar, Kan den här nu bli sann?, Med nån som du


 


Tillbaka till verkligheten


Då har man haft två kanon bra dagar på *hemlig ort* och jag mår som en prinsessa, och jag har inte gjort så mycket mer än att druckit en hel del med kaffe och läst min bok *dödens änglar* och haft det i allmänhet sjukt underbart bra. Det har vart helt perfekt.

Men nu är det dax att ta sig tillbaka till verkligheten och det dagliga livet där hemma. Så i kväll vid 5 är jag tillbaka i stan. Usch jag vill inte åka hem, men samtidigt så vill jag, vill hem till familjen och min vänner. Saknar dom redan. Efter bara två dagars frånvaro.

Det finns inga ord som beskriver vad jag känner eller tycker och vill. Tar dagen som den kommer, och för varje ny dag är man lika nyfiken och hoppfull av vad som kommer att hända.




Toppen dag igen


I dag har jag spenderat hela dagen tillsammans med bästa Tettis <3, vi har lunchat på Kingen och fått i oss en hel del kaffe nästan 3 kannor, och en massa prat. Super bra dag har det vart kan jag lova. Sen har jag/vi träffat min älskade pappa i dag å.

Åå vad bra allt känns weho flyger runt på rosa moln, det är så bra.  Mmmgott, hihi

Ååå i mån kommer det å blir en super bra dag, först skolan och sen ska jag vara med bästa Elina och bästa Tetta <3 <3


Mår som bäst


Vilken underbar helj jag har haft en av dom bästa på länge =) Sen i går var dom bästa här Elina och Tetta var här och drack massa kaffe och tusan vad jag skrattade, det är sjukt vad bra det är. dom bästa tjejerna.

Sen när Elina hade dragit hem så drog jag och tettis ner på donken och käkade, mgott. Ååå där fick vi å någon form av attack skrattade så tårarna kom. Vilken dag, och anledningen till att man mår som man mår aa det talar vi inte om eller :D hihi

Sen i dag har jag vart i skolan i 3 timmar och donat och grejjat, fint hää med korta dagar. :D Sen har jag och min älskade mamma vart ute på lite äventyr hit och dit, och nu sitter jag med Kaffe glaset i handen. fint som tusan.

*I like it*



Ebba


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge =)
weho


Lägg mitt huvud i ditt knä
Säg att du menar
och vill mig väl
Håll mitt hjärta Håll min själ
Du kan läka mina öppna sår
Ta mina händer och gör mig hel
Låt mig bara stanna här





RSS 2.0