Tid


Tid är allt jag behöver, så tjata inte låt mig bara vara. Jag ber om så lite. Jag tänker inte snabba på nått, jag har hela livet på mig, men bara jag får göra det på mitt sätt och i min takt så blire kanon bra kan jag lova.


hemma igen


Hemma igen efter en hel galen kväll/natt i blge, haha jaa jag säger då det. =) Det var som jag trodde eller ville eller vad man nu ska säga, nästan steg blir i morgon, men det kommer bli så bra så =) Tur att bästa Elina vaa med i kväll utan henne ingenting, faaaan vad glad jag är över att jag har dig som vän gumman.

Jaha kl är 05:22 och jag sitter och glor runt på nätet och kikar tv. Men kanske borde sova en skvätt eller två då kanske om man ska orka med *det* i mån och sen ska jag med bästa Elina ut på äventyr, weho det kommer bli så galet bra.

Nej nu blire Natt Natt


kvällens slut är avgörande


Kanske det bli så jaaa, att jag kommer göra det, men det beror ju helt och hållet på hur kvällen slutar.
Om inte annat så måste jag det här nu =)



städa


Har en cirkusföreställning i huvet just nu, hur kan man ta åt sig av nått som inte har med en sj att göra, sjukt, men och andra sidan, det är feeeeeeeeeeeeeeeel att göra så. Usch natten var svin jobbig, bästa Elina och sötaste var vaken så jag fick prata av mig med dom =)
Hur man ens kan tänka tanken på att göra så, säga så, nej usch mycket trasiga människor finns det i världen..

Och nu städar jag med musiken på högsta volym och dricker en massa kaffe =)



Lördag


Jaha då har man kikat runt på nätet i vanlig ordning oh som vanligt så fanns det inte så mycket att titta på =)
Nej kaffe och duschen nu. skööönt..

Vad händer i kväll ?




vart


Vart är alla, hmm jag mår som ett krockat skithus, faaaaaaaan. Det här går inte längre jag kommer bli galen innan det här är över, om jag inte redan gått och blivit galen,, hatar,, vaffö ska det va så här, hmm.

Neeej sova nu så kanske man kommer på nått bra tills i mån :D



myyyyys


I går kväll låg jag i sängen och musikade och läste om droger, det är så sjukt spännanade, men sen dök det upp en söt sak, ojj vad jag har saknat dig, vi kollade på film och pratade =) du är bra charmig du vännen.. det var en galet bra kväll jag fick och sen skickade jag in examinationsarbetet oxå weho klar med det oxå skönt.

Sen i morse vid kvart i åtta ringer kl då skulle söta åka i väg på äventyr. men jag la mig i sängen och kikade på tv och somnade om ganska fort, huu nu är jag röksugen, :( urk men jag ska inte..


Nej nu blire duschen =)


weho


det var inget, weho faaaan vad skönt :) anledningen är nog rökningen =) weho weho weho.
that's the way aha aha i like it aha aha


göra sig klar


Ja då ska jag dra i mig sista kaffe slurpen, och sen göra sig i ordning för att åka ut på äventyr =)


Plugg och kaffe


då är det torsdag och vi är ledig. Har kastat ut sängkläderna så nu hänger dom ute, mmys med nybäddat i kväll när man ska sova. =) och nu sitter jag här med Ann-Sofie och har kanske pluggat klart det sista på examinationen, eller a hon har precis skickat iväg sitt men jag spar nog det tills i mån, utifall jag kommer på nått mer som jag måste lägga till eller nått, det ska ju vara det bästa av det bästa :D höhöhö

Oh nu väntas det på att kaffet ska bubbla klart =)
mmgott. =)




naglarna


Sitter i sängen och musikar, pratar med folk och den bästa och målar naglarna,*lila* hur bra kan det bli =)
Tack gummzan för att du köpte det åt mig =) <3


Examinationsarbetet


jag frågade min lärare tidigare i veckan hur mycket man skulle skriva på examinationen, och då svarade hon med - aaa men några sidor oh med det menade typ hon 2, 3 st, räker bra =) Och jag är inne på min fjärde sida nu, haha och det är en skvätts arbete kvar så innan jag är klar så har jag nog fått ner fem sidor iaf, Jag lägger ner tid på mina arbeten det ska vara så bra som det bara går att få det, då blir det de absolut bästa resultatet när man får tillbaka det =)

Men *egenansvar* ska det vara så sjukt galet svårt att få fram någe bra om det eller,, aaa men tydligen så ska det inte alltid flyta på när man pluggar, haha jösses, tur man har bra musik och kaffe breve sig som håller humöret uppe. :D


Pizza med papps


Nu har jag träffat pappa, weho, och han bjöd på pizza, mmgott, var längesen man käka, så den satt riktigt fint i dag kan jag lova =) Sen nu dricker jag kaffe igen, och ska fortsätta med pluggandet en skvätt till, för sen kommer bästa Tetta hit med lite prylar som hon har handlat åt mig =) weho hää blir riktigt nice det.


skolan


I dag har vi vart i skolan och haft HRL, hmm skitans lärare, jag gillar inte henne alls och det är jag ine ensam och känna och tycka. Men men tur är välle bara att vi hade henne en gång tidigare oh sen bara idag. =) sen har jag vart på Volvo med brors bil så nu går det som en rymdfarkost igen, höhöhö. Sen har jag och Ann-sofie vart och handlat på hemköp och donat.

Och nu sitter jag hemma och försöker få struktur på livet, haha. Bokat ny tid, och nu sitter jag och väntar på att min älskade pappa ska dyka upp. =) blire en del kaffe och massa prat med honom, har ju inte träffat honom nu på nästan en vecka så jag har galet mye att berätta om =) <3



sööööva


Nej nu ska jag göra mig i ordning för att borra ner huvet i kudden och söööva några timmar, vart en knasig dag kan jag lova, skrattat och gråtit på samma gång, hm skumt ä hä men nu mår jag ju så klart som en kung igen.

Natt Natt



Plugg och besök


Pluggat nästan hela kvällen, fint hä, examinationsuppgiften är långt från klar, men är så sjukt nöjd med det jag gjort, men är rädd för att min lärare kommer få en jätte massa a4 papper sen att läsa, höhöhö.
sen var bästa Tetta och Satu hit en sväng och drack lite kaffe och snackade lite skit. =) fint det.
Du gummz jag finns här för dig glöm aldrig någonsin det, älskar dig <3

Du är det vackraste och underbarste människan på denna jord, är så galet upp över öronen kär i dig.


haha jisses


Vilken fjant du är, önskade att jag aldrig träffat dig,det är till och med pinsamt och säga att du är mitt ex. Du har ju inte förändrats nått, jag trodde dom andra hade fel, men nej du kommer aldrig bli bättre så sjukt tragiskt. Vi kommer aldrig bli vänner, för jag vill inte ha dig i mitt liv.


Blott en dag


Sen dag ett sen jag började skolan den 17/8 har jag alltid haft låten *blott en dag* på hjärnan en arbetsskada kan man kalla det :D haha. Men mina klass kompisar har ju några gånger blire kanska less på det låten eftersom jag sjunger på den låten minst 1 gång om dagen i klassrummet. Haha.

Sen i dag när vi hade redovisning så efter det att en grupp var klara med sitt, så ville Camilla göra en skit kul grejj. Så hon slog på Blott en dag, haha det var så sjukt kul, till en början vart jag kanon glad. Men efter det att carola tagit den första tonen så brast allt, tårarna bara kom och det gick inte att stoppa det, så jag satt och grät och skrattade samtigt, Det var en skit bra grejj som Camilla gjorde i dag, Det var inte bara jag som fick tårar. Men på nått sätt så stärker det här mig nå så otroligt mycket.

Snälla kom hem nu jag behöver en stor varm kram från dig


sängen


Nu sitter jag i sängen och glor på tv, och har nyss talat med den vackraste personen på denna jord. =)
Nej nu blire att gosa ner sig i kubben och dra täcket över huvet och och glo en skvätt tä på tv och sen sova.

Natt Natt


snygg


Så snygg, den jag vill ha =)


plugga klart för i dag


Då lägger jag ner pluggandet med examinationsarbetet för i dag, det ska ju inte vara inlämnat förrens på fredag, och jag är nästan klar så nog tusan borde jag hinna klart med det, weho ska bara tä skolan tisdag och onsdag nu sen är man ledig weho =) I morgon ska vi bara dit oh redovisa grupparbetet, och på onsdag ska vi ha HLR, sen är man lååååång ledig, så sjukt skönt =)

saknar dig din filur =)


Klart med första


Yeeees
nu är jag klar med grupparbets grejjen, satans vad skönt, nu kan jag äntligen lägga ner tid på MITT arbete, huu jag tycker inte om grupparbeten för det är lätt hänt att man själv är så drivande och vill ha det absolut bästa resultatet, men sen dom man då jobbar med är det inte säkert att dom är lika driva, utan bara flyter med, aaa då får ju dom ett bra betyg iaf fast dom kanske inte gjort så mycket, men tur det är examinationsarbetet som avgör betyget, höhöhö.

Nej nu ska jag göra klart examinationsarbetet.


Grupparbete


Då har jag kommit hem igen efter 4 timmars jobb med ett grupparbete om *hot och våld* skönt att ha det gjort, men vem fick ta hem det och skriva rent det, joo jag. Men och andra sidan är det lika bra det så det bli snyggt och på mitt sätt. Eller så kan man ju säga som alla andra, hon är faaaan en *perfektionist*. Hmm hmm.

Nej skriva rent skiten nu då, så jag kan göra MITT examinationsarbete.



wehooo


Titt så galet bra,, weho, nu blire ju CSI NY på 5:an och efter det är det CSI MIAMI, ojj ojj det är då bra spännanade det, det måste jag då titta på, men sen efter det då blire att lägga huvet djupt ner i kudden och sööööva en skvätt, för i mån händer det saker, haha, nej ska i väg och göra ett grupparbete, inte speciellt skit kul eller men men måste göras.

Natt natt


aaaahojj D:


Jaa då har jag haft en låååångt samtal med en vänmsn, allt från att ta livet av sig, till att bädda rent i sängen till känslor och otrohet. Haha har nog talat om allt mellan himmel och jord, jag har talat om vad jag känner för den bästa killen i världen, och att jag aldrig någonsin skulle kunna vara otrogen och aa vete gudarna allt vad jag skrev, haha. Men som sagt allt är ju sant.

Jaha nu är till och med Johan falk filmen slut. :( skit oxå, vad ska man nu göra. Hm ää blir välle att sappa runt bland kanalerna för att titta på någe skit som jag i vanliga fall inte skulle titta på, bara för att det inte finns någe annat bra att titta på. höhöhö

Say - what what what what =)




fruktsallad


Sitter i sängen och kikar på johan falk oh mumsar i mig fruktsallad som jag pulat ihop helt själv, mmgott =)
nyss talat i luren med bästa. mm saknar mye.


mamma till en mördare


Det sitter jag och bror och kikar på, huaa, rysningar i kroppen. Usch tragiskt, att man ska behöva gå igenom det som mamma, anhörig eller som han som gör gärningen, att man kan drivas till att ha ihjäl någon. hu tur dom kan få hjälp.


Tid


Allt jag behöver är tid, jag måste komma på vad jag vill, och sen måste jag komma på vad jag känner och tycker, huvet säger en sak, men hjärtat säger en annan sak, så allt jag behöver är tid, och ge mig det, jag tänker inte göra nått jag sen kommer att ångra länge länge. Det finns bara en kille jag tycker så sjukt mycket om och han är den enda. men just nu är mitt liv som en enda cirkusföreställning.. Så snälla ge mig tid det är allt jag begär.


Min bror


Bara för att han är min bror så  betyder välle faaan inte det att du/ni känner honom, eller lika dom jag umgås med, dom behöver inte du känna, det är ju galet. bara för att det är mina vänner min släkt så behöver inte det betyda att du/ni känner dom lika bra som jag..


söndag


Söndag och det händer inte ett skit i dag, vart kanon sen i natt, vaa hemma vid 3. Och nu tvättar och donar jag för fullt, skit kul, neeej. Faaaan för söndagar.



skoter och snowboard


Är hos min älskade pappa oh åker skoter och snowboard med papps och två av mina bröder, faaaaan vad kul det är, men att åka bräda är efter skotern är faaan drygt, mye roliga bilder har vi tagit, dom kommer sen :D


humöret


Jaaa det är då iaf upp och ner kan jag lova,, inte konstigt heller kanske, faaan ena sekunden skita braa andra sekunden vill jag bara spy skiten :D höhöhö. faaan alla jävla gifter som ska ur kroppen.

Han är så sjukt fin,

Vem jag skriver om, haha gissa det du :D höhöhö


Fredag


Jag vill inte haa helj, urk, dom går ju så jävla segt, händer absolut inget kul i denna lilla stad. Men i kväll ska jag ut på äventyr iaf, kul.


Torsdag kväll


Jaa nu sitter man i sägen igen och glor på både tv och på nätet, men på nätet finns inge kul som vanligt, så jag funderar på att stänga av dumburken och sova om en skvätt. Är skita trött. och sen för det andra finns hä inte så mye att göra den här tiden på dygnet.

Weho 7 dagar kvar, *längtar* som en toking.


Natt Natt


Torsdag


I dag har det vart hel dag i skolan, 3 filmer och 1 föreläsning. Jobbigt att börja morgonen med att se på film, men den första var ju så galet spännande så jag höll mig vaken. höhöhö. Men dom andra två var lite halv kassa. Måste ändra tisdagens äventyr, faaan jag trodde jag var ledig men nehee inte hää eller. Men nu är jag ledig tills tisdag eftermiddag kl 13:00.

Jaha om man skulle ta och glo lite i böckerna och plugga en skvätt då =)


soooova


Då har jag fått i mig hela fruktsalladen, men jisses nu är jag mätt som tusan kan jag lova, och sen har jag precis talat med den bästa, så nu blire att göra sig i ordning för att sova. Natt Natt

Snygga örhängen *hajar* höhöhö


stackars grisar


Usch stackars grisarna i Skäveland, hu vad obehagligt det är när det brinner och djur eller människor kommer till skada. URK. synd man inte kan ta hit alla 200 grisar som klarade sig.

http://www.dt.se/nyheter/sater/article564374.ece




myyys


Nu har jag pluggat klart för i dag, tog mig en lång varmdusch och nu blire myyyyyysa i sängen med fruktsallad som jag pulat ihop och sen te, och kik på tv =) kan inte bli nå bättre avslut på en plugg dag =)
Joo klart det kan, men det som skulle kunna få kvällen helt galet perfekt är för många mil i från mig :( men snart är det ju torsdag igen, weho :P


skulle aldrig



Jag skulle aldrig kunna göra nått för att riskera att förlora honom, aldrig i livet det finns fan inte på världskartan ens att jag skulle göra det, jag skulle hata mig själv resten av livet om jag sabbade till nått som jag absolut inte vill.
Japps så är det.

Tack bästa Elina och Tetta för att ni finns
<3<3


pluggar

I dag går pluggandet mye bättre, inte lätt alla dagar eller, höhöhö. Men nu låter luren hela tiden i stället, haha talade nyss med den vackraste, hihi. =) Nej nu måste jag fortsätta med pluggandet om jag ska hinna göra nått i dag, måste se till att det är klart tills den 29/1, hmm aa en vecka kvar men eftersom jag är en perfektionist så måste jag sätta igång nu. höhöhö


Onsdag


jahaaa onsdag,, ledig =) Men vad tusan ska man hitta på i dag då, plugga kanske ? aa men det behöver jag kanske inte göra hela dagen eller =) hmm, Nej jag går ner och dricker massa kaffe, så kommer jag nog på nått man kan göra, *kanske* höhöhö.


söt


Den är söt, så jag måste nog ta och klicka hem den :D
Bara ett litet problem, hmm, vad har jag för storlek då tro.




www.halens.se


Tisdag


Jaha nu sitter jag i sängen och har nyss duschat skönt som tusan, nu ska jag kika runt lite på alla världens nätsidor som jag kan komma på innan det är dax för att göra ett nytt besök hos john blund, är en skvätt trött, jaaaavisst, =) Ååå snart är det söndag och sen tisdag, men sen är det torsdag och helj weho längtar tok mye. hoppas dagarna går fort NU =)



faaaaaaaaaaan


Nej det går tammefan inte att plugga, jag har 30 års krisen nu, men jisses nu är det faaan inte ens kul och tänka på att man snart fyller år, och att man snart bara har 7 år kvar till 30, mmhej, aldrig tänker inte..
jag vill inte bli lastgammal nu. Jag vill för alltid vara 22


Föreläsning


I dag hade vi bara 2 timmar i skolan, det var en förelänsning en kille från försäkringskassan =) Hmm mye könstigt men bra att veta, sen brassa vi hem, och nu sitter jag och dricker kaffe & pluggar. Men int går hä som det ska eller, fan tankarna far i huvet,som på en cirukus typ, ålder, gammal, last gammal, fan de är inte kul att känna sig gammal eller, och sen är det bara 23 dagar kvar,, buhuu..



kvälls


Då är jag på mye bättre humör, anledningen är nog för att min lur har vart helt tyst, har umgåts med min bror, och sen nu har jag precis talat med den absolut bästa människan på denna jord, du får mig galet glad vännen. miss you. Sen nu sitter jag i sängen och kikar runt på alla sidor jag kan tänkas komma på =)


stubinen drinner snart ut


Jaa herre gud, jag är så sjukt less på människor just nu så jag skulle kunna spy på dom, så ring då för tusan inte till mig i dag och gnäll över nått, faan stubinen är bra kort nu kan jag lova, exploderar snart, jisses. att folk orkar gnälla och tycka så förbannat jävla synd om sig sjävla hela tiden.



hemma

Vart i skolan, vart lektion i 1 timme, genomgången av nya kursen *arbetsmiljö och säkerhet* och sen lämnade jag in tema 1 uppgifterna, haha, läran - jaa här är det första dagen på kursen och vi ska bara går igenom vad det ska handla om, och sen kommer Emma med dom första uppgifterna som ni ska börja med i dag, haha. Jaaa man ska ligga steget före, det är bäst så =) höhöhö

Och nu sitter jag och väntar på att bästa Tetta ska ta och dyka upp, så vi kan dricka en satans massa kaffe, =)
Och nu är tid bokad, Tisdag nästa vecka jajjjamensan då är det dax =) höhöhö


I like you, I miss you, I need you.


Måndag morgon


Då är det måndag morgon igen då, jisses vad veckorna går fort =) Jaha morgon träningen klar, nu blire duschen och sen blire en massa kaffe innan det är dax för att brassa över till Säte igen för en hel dag i skolan,.

ååå vad jag saknar dig vännen



timmar


I dag har jag spenderat några timmar ihop med bästa Elina, var ju kanon längesen vi träffades ;( Hon bjöd på käk och doningar, sen bakade vi paj mmgott som fan vart den, sen kom bästa Tetta dit åå, och massa kaffe fick vi i oss oxå i vanlig ordning   =)


Du du du


När jag ser dig blir jag varm i hela kroppen, när jag kysser dig känns det så rätt, när jag kramar dig känner jag mig trygg, när jag är i din närhet så blir jag lycklig för jag får vara med den absolut underbaraste killen som finns, Men när jag inte är i din närhet så känner jag så ensam och vilsen.



slappt


Sitter i sängen och klor på tv och har dumburken i knät, och talar med den bästa, kan inte bli mye bättre än så här, =)


sockerkaka


Låg i sängen och fick ett sug efter sockerkaka efter att jag läst bästa elinas blogg och hon bakade paj, mums, söt sugen blev jag, så nu står min sockerkaka i ugnen och snart är den klar, mums mums.


garderob


Fyyyy fan vad kläder jag har, 19 jackor, 19 jenas, 12 mjukis byxor, 37 mjukis tröjor, och 130 linnen, 16 skor haha jisses vad kläder man har =) Så nu ska det rensas, har ju översvämning i garderoben för tusan :D haha trööökigt som tusan att mycket är så galet stort.



kansigt


I dag är det en knas dag, mår knas, men vet inte vad det är, hmm, mår illa, mår bäst a allt går om vart annat, skita skumt är det iaf, känner bara för att sova bort hela dagen, känner inte för nått.

Kom hem nu


lördag


jaha då är det lördag igen, satans vad veckorna går fort. men men det är bra =) höhöhö
jaha i dag ska jag försöka träffa bästa Elina och dricka en skvätt kaffe :D fint hää.
Nej nu blire duschen.

saknar dig martin.



feelings


I know that I am not a perfect girl, but my feelings you are strong as stars in the night,
I like you so crazy much, I can think of a longer period of time without you,
so please please go never from me, I would always be with you, you are the best,
I want to learn your life.



cirkus


Ååååå nej nej, tankarna rusar som en cirkusföreställning i huvet på mig, ojj ojj ojj faaan inte kul eller, hmm fuck, måndag snart oh då blire ordning och reda igen :D


då kör vi


Då har jag fått i mig lite mat åå, vart en sallad i vanlig ordning, men det är ju så gött,. nej nu blire att slå upp böckerna och börja plugga =)


hemma igen


Va i skolan i 1 timme, va dit och gjorde frågorna i grupp och sen fick vi åka hem, så nu är äntligen *medicinsk grundkurs* slut =) weho faaaan så skönt.

Så nu ska jag ner till hemköp och köpa mig ett block, för att sen börja med tema 1nästa kurs, gillar att ligga steget före =) höhöhö

ååå morgon


Huhu i natt då trodde jag tammefan att jag skulle , urk ark aldrig mått så illa någongång, peck vad vidrigt, tack och lov så hände inget =)

Nu fredag morgon,
magträningen och duschen är avklarad, nu blire ner och käka frulle och dricka morgon kaffet =) faaan så fint. Sen blire att spätta över till Säte.


sova


Nu börjar det bli dax att stänga av dumburken och tv:n och försöka få sig lite sömn, jisses vad trött jag är, mmm nu ska det bli skönt att sova en skvätt kan jag lova :D

Och nu är min bdb borta åå, orkar fan inte haaa flera sidor, det räcker med bloggen och facebook :)



överdrift


Aaa det kanske börjar gå eller *börjar*, det har gått till överdrift, men det sitter i huvet, det är där det måste bort, faaaan, man blir ju galen av att ständigt tänka på vad man äter, men hellre åt det hållet än åt det andra hållet, då jag inte bryr mig alls i vad jag stoppar i mig, hmmm aaa det blir nog bra bara det blir klart :D


=(


Fan vad jag kan sakna dig lilla vän jag blir tokig, galet men sant =)




ny mobil


Jag skulle behöva en ny mobil, och nu sitter jag och kollar runt på världens alla hemsidor, men jisses inte fan hittar jag nått eller som skulle passa, finns ju en hel jungel av mobiltelefoner, sunk. om det ändå bara fanns 5 modeller att välja på så vore det tusen gånger lättare, höhöhö


Nu du


Ledig från skolan i dag *egna studier* och jag tog mig sovmorgon, skönt  =) och nu dricker jag kaffe och ska snart slänga mig i duschen och sen plugga i vanlig ordning, höhöhö

Hörs hejj =)


hemma igen


Hemma igen från Falun och föreläsningarna, det var inte så möe nytt man fick veta, det mesta hade vi redan läst om, men sen att förlora sitt barn var spännanade. Sen har jag och tre tjejer yrat runt på stan i falun, och letat efter ett ställe att käka på, men det var fan inte det lättaste eller, haha. jisses. Sen var vi in på city gross och handlade lite braa skit. ojj ojj vad vi har härjaat i dag, men kul har det vart.

Och nu blire plugga plugga som en tok och dricka en satans massa kaffe =) Prov fredag, sen är äntligen den medicinska grundkursen slut. weho

Ojj min dröm i natt var så sjukt underbar igen, jisses jag var gravid, och fick tvilingar, ojj jag grät av lycka och jag grät när jag vaknade för att jag var den lyckligaste, och fick barn med den vackraste, allt var sjukt underbart, men sen när jag vaknat till liv och insåg att det bara var en dröm så vart det bara blääää


Mitt liv har förändrats brutalt sen jag träffade dig

det finns ingen som är så underbar som du är

morgon


I går när kl va runt 4 så la jag mig i sängen och för att plugga, men så klart så somnade jag, och vaknade vid 9, ställde mig i duschen och sen la jag mig och sov igen, faaaan så skönt hä var.
oh nu ska jag ner och käka frulle och sen till Falun =)


äntligen


Äntligen kväll, är så sjukt trött, så nu sitter jag i sängen och kikar tv och talar med den absolut vackraste =) och snart ska jag ta och sova, jisses har 3 kg grus i mina ögon tror ja, haha nej inte riktigt då men svin trött är jag iaf. höhöhö


Han är det vackraste diamanten på denna jord
Jag kan komma på mig själv, hur jag skrattar till ibland

Hur gick det här egentligen till, han satte mitt liv i brand

Har hans leende med mig dygnet runt

Bär hans solsken inom mig varthän jag går

Kan inte tänka mig nån annan som ni säkert förstår

Det finns inget mer för mig, han är lyckan



hu


hu nu har jag vart och gjort det, usch vad jag tycker det är jobbigt, fy tusan så obehaglig känsla det är, jag gillar fan inte den situationen, I dont like it. men men nu är det då tusan gjort iaf, och hon jag hade var super snäll och bra, henne vill jag ha igen eller nästa gång, hon var bäst. och nu behöver jag bara vänta i 2 till 3 veckor, och om allt är som det ska så ska jag på nästa kontroll om 3 år =) weho I like it.

Ååå den bästa ringde nyss, så nu känns allt så sjukt bra igen,

Nej nu ska jag fixa lite med naglarna, dom ser så tråkiga ut när dom inte har nå färg =) Och dricka en skvätt kaffe åå =) yummi.


älskade


Saknade efter dig min älskade vän bara växer det gör så fruktansvärt ont i mig när jag tänker på dig och alla galna minnen vi har tillsammans, och att jag inte såg nått, det får jag leva med, kommer aldrig få något bra svar på det.  jag saknar dig och dina bamse kramar. Tiden vi hade tillsammans alla galningar vad vi kunde skratta, du var ju en sån glad skit, och nu då, jag behöver dig,  jag behöver dina kramar. Jag vill ha någon att prata med, jag saknar tiden då du kunde ringa mitt i natten och bara *heeeej snygging vad gör du* eller att bara få vara i din närhet med alla dom andra i gänget, Det är inte alls samma sak nu, jag vill inte umgås med dom, du är ju inte där, det är bara jobbigt att umgås med dom och bara sitta och vänta på dig, men ingen kommer in stormandes genom dörren och frågar om det finns kaffe. Saknaden efter dig älskade vän den kommer aldrig någonsin försvinna den koimmer jag alltid bära med mig. Lika ditt stora leende som kunde få hela världen att lysa, jisses pojken det är galet. Varför skulle just du lämna mig/oss, det var ju för tidigt för dig, du hade ju så mycket kvar.

Du är den vackraste ängel
Älskar dig

<3


jahapps


Då har man vart på apoteket och shoppat lite, hmm bra skit kanske kanske, sen har jag och mammi vart på volvo med brorsan bil, fint hää, dom hade då inga problem med att lösa det problemet eller *värma upp han*, haha, jisses. Och nu sitter jag med kaffe glaset breve mig fyllt med en tok massa kaffe.

Och nu blire plugg igen då, lika bra att köra på när man ändå har farten uppe, weho längtar till höst terminen nu, eller nej vill ha en skvätt sommar först, sommarn är nog räddad, *stholm* weho that's the way aha aha i like it =)

Sen i dag vid 4 ska jag i väg och göra nått som jag absolut inte vill, inte kul, men bra skit, faan, följ med och hålla handen, fjantig man är då, men men allt har ju sin förklaring.


måndag morgon


God morgon =)

Ååå vilken underbar dröm jag hade i natt, myyyyys, och sen vakna man av en illa låtande klocka, urk jag som ville sova vidare, och drömma vidare, den var då en underbar dröm jag hade. =)

Nej nu blire

Magträning
Duschen
Frulle
och
Säter



argsint av mig


Jag vet inte om det har och göra med att jag redan är smal eller vad fan det beror på men iaf.....

Det var då fan vad
världen ska vara fixerad vid att vara tråd smal och nu menar jag nästan anorexia smal, jag har läst så många bloggar, och alla verkar vilja gå ner i vikt och se ut som ett anorexia fall,

Den ena tjejen äter bara ett äpple per dag och springer som aldrig förr, den andra går på någe jävla jordgubbs pulver som sägs ska vara bra, och den tredje aa hon äter fan knappt nå alls.

vart är världen på väg,?!! Usch man blir bara irriterad över att tjejer inte kan vara nöjda med sig själva och vara stolt över att man är en skvätt mullig,
herre gud det är inte fint att vara  för smal, det ser inte äckligt ut men nästan, vissa kan se sjuka ut, finare med lite hull, och nått som kan hålla upp kläderna.

Men huvudsaken är att man är nöjd med sig själv absolut, men om världen inte var så jävla inrutade på att man skulle vara snuskigt  tråd smal snäppet till anorexia, så skulle inte så många tjejer bry sig över kroppens storlek.




Nej det tycker jag inte


Jag tycker inte alls att det är konstigt om man längtar efter egna, när man ser alla bilder folk lägger upp, eller man sitter hemma hos brorsan och ser Julia, nej inte ett dugg konstigt att man själv längtar och vill, men men den tiden kommer välle, har ju skolan nu i ett år till *sunk* men det känns ändå nice, för då vet jag vad jag ska pyssla med, men sen efter det då tusan ska det hända grejjer. Höhöhö :)




ååå


Åhå den vill jag ha, praktiskt, ha alla på samma ställe enkel och taa med sig, har redan en sån, men det är inte alls lika många färger på den, och man kan inte få för möe smink eller  =)

www.eleven.se


jahapps



Då har jag tagit en paus i pluggandet, ska se en skvätt på filmen på 4an *Johan Falk* dom filmer är kanon bra för att vara svenskt skit =)  höhöhö. Men sen blire att fortsätta att plugga som en tooking.


Pluggandet tar aldrig slut


En hel dag med en massa pluggande, och en hel del med kaffe till hä, hmm hoppas man får in nått bara nu då, så man klarar provet, hmm, men inte ska hää va någe problem eller, har ju klarat alla andra prov så vaffö inte detta då, a nej nu ska jag återgå till böckerna och kaffe glaset :D Great.


Vill ha audi Rs6 avant




Vill ha Volvo xc 90






men hallo


Vad är det för fel, ja är söt sugen som en rikspucko, har vart det i några dagar nu, urk, jobbigt som faaaan är det. hmm, skumt skit.


svårt



ska det vara så galet svårt att få tag på ett par ljusa jeans :( jisses.


sent som natten


Kl är 02:55 och jag är vaken, :( helt galet fel. Men ligger och kollar på 5:an, Människor i afrika som fått tumör i ansiktet, *spännanade* och sen vad läkarna kan göra. Men så tragiskt att man ska behöva få en tumör, det är bara skit, ett spädbarn som fått det, :( usch usch livet är bra orättvist i mellan varven. En annan tjejs tumör vägde 1 kg, usch så hon såg ut, och vad jobbigt att folk ska bli rädda för en, och att hennes släkt vänder henne ryggen, och det måste vara jobbigt för ansiktet att bära på det, men efter 8 år så fick hon hjälp med att få bort den. =)

så tjejer sluta gnäll för fan för minsta lilla skit sak, att du har fel hårfärg eller bara att du har fått en finne på näsan.

*Pratade nyss med den vackraste killen i telefonen, åhå vad jag tycker om dig*.



Plugga


I dag är den en hel dag med plugg, sunk, men hää måste ju göras, kan inte alltid ha kul eller =)
och en hel del kaffe får man i sig åå, fint hää =) Nej nu ska jag återgå till pluggandet igen.



samtal


Då har jag haft ett lång samtal med bästa Tetta *saknar dig tjejen* möe olika saker talade vi om, från regeringen till gravid och aaa möe annat åå =) Nej duschen väntar nu..


Michael


I kväll är det sängen, poppisar och Michael Jackson på tv:n som gäller, han är ju så sjukt braaa, The king of pop, aa det är han det :D



helt galet


Det är då galet vad snygg han är, han är det absolut snyggaste jag någonsin sett, jisses, jag behöver bara tänka på honom så lyser jag upp, och blir varm i hela kroppen, det finns ingen finare kille, han är bäst på alla sätt och vis.. Me like



Säter


vart i säter och grejjat lite, och nu är jag hemma och ska fläka i soffan och dricka en hel del med kaffe =) Huu termometern och jag är inte överens i dag heller, faaaaan skita kallt ute ju :( bläää. Nej jag stannar inne =)



Onsdag


The sound to your heart beats, is all I remember of yesterday, When I think of you, I am with an extended hand,
I have never doubted on my feelings to you, you can see me, wonder if you ever understand when I is your hair that I want you,



Hemma igen


Då är man hemma igen, fan vad kul det är att träffa pappa och bröderna, och fasters minsta ängel så sjukt sööt, jisses sugen blir man, när man ser Julia krypa upp i fanmen brorsan, men nej nej det går inte nu nå =)

På vägen hem kom jag och tänka på alla uteliggare som finns, usch fy fan jag lider med dom, sova ute nu 28 minus, kallt och jävligt, fan om man kunde hjälpa dom, att se till så dom hade någonstans att bo, och så dom kunde få mat, bläää vad jag tycker synd om dom. Den svaga människan är det synd om. Men aa jag kan inte rädda hela världen, hur möe jag än vill. Usch.


Klar


Då är jag klar för att bege mig ut på äventyr, Ska bara ta och stoppa i mig en macka eller två, =)

Ta mina händer, och gör mig hel,

 

 


Kaffe


Nu blire massa kaffe och duschen och göra  sig i ordning för dagens äventyr =) Hmm undra om jag ska gå dit och tända ett ljus.

Allt jag ber dig, allt jag vill, håll mig hårt, släpp inte taget för då förlorar du mig för alltid. För du är den som fåre mig hoppas, för du är den som får mig le, Jag vill alltid ha dig nära.



sov dax


Då har jag talat med den absolut bästa i telefonen så nu blire att slå av dum burken och försöka sova en skvätt, faan första natten utan honom, hmm ensamt, och tomt, ingen här :( men men hää måste ju gå..

Natti natti


dagen



Ja i dag har det då inte blivit möe gjort för mig eller, vi sov länge i dag, sen vid 3 så drog Martin hem :( skit tråkigt, hoppas veckorna går fort =) Det jag har gjort i dag är att, legat i sängen med datorn i knät, och fått i mig liter vis med kaffe, faaaan så slappt och skönt hä har vart, saknar dig redan, usch vart en jobbig dag, men som bästa Elina säger i början är det jobbigt precis när han åkt hem, men sen blir de bättre, hoppas hon har rättTack vännen du är bäst,

With you in my proximity everything so when you look at me and laughing, so pirrar it in the whole body, when you take on me, I am nervous, and the joy rushing by the body, I am crazy in love with you, completely sold, I have never known to in the past, so please, please, leave me never, always, let me be your.



jobbigt jobbigt


FAAAAAAAAN, vad jag tycker om dig min vän, det är så jobbigt att veta att du ska hem, måste du åka hem, vill att du ska vara kvar, usch hatar den här känslan, tårarna är min bästa vän. att få somna i dina armar och få vakna upp breve dig är så underbart härligt, känslan jag får av att se dig på morgonen är så sjukt härlig, tycker om hela dig, du är så sjukt underbar och bäst. Hoppas tiden går fort nu tills jag får träffa dig igen. Snälla stanna kvar om inte för evigt bara för en stund.

Jag vaknar brevid dig, stryker håret från din kind, 
Du är så vacker när du sover, du har nåt som ingen annan har,
du är så underbar, du skapar värme inom mig,
Det finns inga tvivel, har aldrig ångrat en sekund,
jag har tyckt dig från första stund. Vill att du ska känna trygghet,
du kan vila här hos mig, för jag ska aldrig släppa dig.



Grejjar


sitter i sängen och  grejjar med alla papper man har hit och dit försöker iaf få någon ordning på det, men hää blir ju bara en ända katastrof, fan ju fått en hel regnskog med papper redan från skolan, begriper inte vad hää ska vara bra för. höhöhö. Nej nu ska jag göra klart de sista för att sen vara med den absolut bästa =) mmgott.




Grejjar


sitter i sängen och  grejjar med alla papper man har hit och dit försöker iaf få någon ordning på det, men hää blir ju bara en ända katastrof, fan ju fått en hel regnskog med papper redan från skolan, begriper inte vad hää ska vara bra för. höhöhö. Nej nu ska jag göra klart de sista för att sen vara med den absolut bästa =) mmgott.




Kaffe


Då har bästa Elina vart här och fått i sig en skvätt kaffe, lika gött som vanligt vare, Jaha om man kanske skulle ta och fylla på glaset med kaffe då och ställ sig i duschen en sväng =) Fryser som en sne gnu, kanon kallt ute, Kunde man vara allergisk mot kyla så skulle nog fan jag vara hää, höhöhö


Vhyttan


Då har man vart i Vhyttan och hjälpt Elina och städat lokalen eftersom dom som skulle haa vart där och städat inte verkar vara så intresserade av att plocka ihop efter en stor fest som man dragit igång så ställer man absolut upp på bästa Elina. Vad tusan har man annars vänner till? haha.

Nej nu blire att sitta i soffan och dega och dricka kaffe tills bästa Elina dönar in på gården och kräver en jävla massa kaffe av mig, måste samla energi nu, haha.

Ååå vilken underbar kille Martin, har aldrig träffat någon som är så sjukt bra som han,



haha



Vi skulle ha vart och bastat i går, jag Martin, Rasmus,Anna och Ramberg, men hä blev inge, så då kom grabbsen på att vi kunde åka ut i skogen och sladda och leka i stället, fan det var skit kul juh, men sen ringer Rasmus och säger att han har fel parkerat, haha, så vi letade reda på honom ute i skogen och där stod han, haha jisses så snyggt, i tre timmar höll grabbes på och försöka få upp han ur skogen, och ju mer tiden gick desto mer folk kom hä och ju mer körde han fast, haha, sen drog vi till Max och käkade och drack en skvätt kaffe, fint hää, sen var de bara att dra ut till skogen igen och göra ett nytt försök med bilet, och jisses häää gick dom fick upp den till slut, haha, tog 4 timmar att få upp den, men satans vad kul vi hade då, tur Anna var med så man hade någon att tala med.

Så kl 4 i morse va vi hemma och kunde lägga oss och sova, åå så skönt hää va att få ta av sig alla kalla kläder och krypa ner i sängern breve den bästa.



Mördaren


Jisses så lyckat nyårs kvällen blev, hade skita kul, sen på natten drog jag, Martin,Ramberg,Rasmus och Jonas till Blge och käkade på donken,Fan vad kul jag hade. Så halv 5 vaa vi hemma och kunde lägga oss och sova, massa myyyys, och i går var det en seg dag, vi sov välle till 1 sen ner och käka lite och sen la vi oss soffan och gosa ihop oss och sov en skvätt till, sen var vi i säter hela kvällen =) Kul kväll blev det, sen hem duscha och sova.

Haha fy fan vilken natt usch, hel sjuk dröm *en stor tjock gubbe* stod vid sängen och tittade på oss och han var en mördare, så jag upp fort som fan ur sängen och in i garderoben och tände lampan faaan trodde hjärtat skulle hoppa ur på mig, obehaglig dröm, Tur Martin va med så jag kunde krypa närmare honom och somna i hans armar, haha, jaa vad ska man säga, skrämde nog fan skiten ur både han och mig i natt, fy fan så rädd jag vart.

Du är den underbaraste människan jag träffat och du är helt klart bäst min vän


RSS 2.0