Onsdag


Och jag mår som en kung :D jippie




Mådag morgon


Och klockan är fyra,*god morgon* hua svårta är det att somna när man saknar någon, när man vill att någon ska ligga breve, usch. Och nu ska jag snart ta mig in i duschen och sen ner och bränna på lite kaffe oh göra mig i ordning, sen blire falun och jobba, huaa långa dagar kommer hää bli..

Nej det här går int, jag tycker om dig jätte mye.

Chopp CHopp


Torsdag


Jaaa herre gud vad jag flänger runt, gick upp i morse för att säga hejjdå till min kusin och hennes man, sen upp i duschen till borlänge med min mamma och flänga runt som två nötter, och mitt i allt springande så sprang ja på ett par limegröna skor, så nu är dom i min ägo :D haha Sen hem, in på sysam, hem med mamma upp på stan in på bolaget, med tettis, hem med det jag inhandlade, hämta bilen, ut till pappa hjälpa honom och tala med honom, dricka lite kaffe, in till Avesta igen träffa några fåntrattar, käka sallad hem vaa med brorsan och  sitta  i soffan i 10 minuter och tar hää lungt, men nu ska grejja igen, och sen iväg med tettis och dona och grejja ååå, sen kan jag nog äntligen säga att jag är klar med dagens grejjer.. :D haha. men än ska vi inte ta ut någon glädje för hää, för vi har inte kommit iväg än :D


kan int sova


Åå jag kan inte sova, kl är snart halv 2, och jag är vaken, hää värker i knäna och i händerna, tusan vad hä gör ont, en dryg ilande värk, jobbigt. :( nej slå på lite musik och göra ett nytt försök då =)


Så fin

Skin, skin som den sol du är.

Låt hela världen se ditt vackra leende.

Lys, lys som den stjärna du är.

Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.

Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.

Diggar din stil och sättet du är på.

Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.

Tror det finns en högre plan för oss två.

Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.

Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.

Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,

passionen och kärleken de växer med den.

Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.

Svårt att ta farväl, svårt att va isär.

Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.

Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.

Låt hela världen se ditt vackra leende.

jag säger lys, lys som den stjärna du är.

Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.

Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.

Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.

Värmen och kärleken läker mina sår.

Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.

Känner du förstår vad jag genomgår.

Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.

Du är speciell, för mig helt underbar.

Jag står kvar, to my insperation and my shining star.

To my insperation and my shining star.

Skin, skin som den sol du är.

Låt hela världen se ditt vackra leende.

jag säger lys, lys som den stjärna du är.

Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.

Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.

Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig


onsdag


Och ja har spenderat hela dagen med bästa Tettis, vi har vart på donken och käka, och där var de en kaffe åå  i vanlig ordning, sen drog vi hem till mig och laa oss på gräset och solade åå så skönt hää vaa, sen drog vi ner till lappens och käkade glass och köpte en skvätt kaffe från donken och satt och hade hää myys,, jaaavisst. Sen hem och umgås med mamma,bror, kusin, och hennes man, Ååå trevligt.. Sen dök hängpung oh Daniel upp så vi satt och snackade lite, sen drog vi ner till lappens för dom ville ha glass, sen hem och duscha och tala mer med folket och nu sitter jag här och ska till och sova, för i morgon ska jag upp tidigt och har en massa saker att göra :D

Det spelar ingen roll vad jag säger eller gör
.. 


Onsdag


och jag har spenderat några timmar ihop med min älskade pappa, vi har setat vid en varsin dator och donat, haha och duckit en skvätt kaffe, myys. <3 Och nu ska jag sätta mig på trappen och vänta på att den bästa Tettiråå ska sluta jobbet, jaaavisst..

jag vill inte sluta träffa dig min vän, du vet att jag tycker om dig,


natt


Kl är nu snart 3 och jag är vaken, tusan jag kan int sova efter de där, faaan


less


Nu är jag faaaan less på det här, att bara gå hemma om dagarna och inget göra, att vakna dricka massa kaffe kolla datorn dricka mer kaffe, tala i luren, nej fy faaaan vad tråkigt hää är, huaaa, jag vill börja jobba nu, jaa hoppas hää går fort tills på måndag morgon, faan mitt humör är int som hää ska varaa, trött,,slö lätt irriterad, nej det här är intm min stil att bara vara hemma och inget göra..


Tisdag


Och det här är min sista lediga vecka, sen dra det igång, hää ska bli skönt, trött på att bara gå hemma, och sen ska hää bli galet kul åå att få konma till ett ställe där jag vet att jaa trivdes som fisken i vattet, =)

Jahaaa har nyss legat och fläkat på trappen i några timmar, phu så varmt och skönt hää ää, men nu har solen gått i moln så då ska jag passa på att taa och duscha en skvätt =) Och invänta bästa Tettiråå som ska kika förbi en sväng och dricka en skvätt kaffe :D



Måndag


Och det vart lunch med tettis i dag vi gjorde en egen *sallad* mmgott vare då allt vill jag lova. sen drog hon iväg på äventyr och jag va hemma och donade och stökade, sen kom tettis tillbaka för att käka lite mer sallad med mig och sen vart det en stor kaffe med mjölk från donken mmgott vare då allt vill jag lova. Sen har jag pratat med min älskade pappa 4 gånger i dag :D haha mye att tala om vill jag lova =)

Jaa då har då allt tankarna satt fart i skallen på mig, tusan jag fattar inte, jag saknar dig så sjukt mye, och jag vill haa dig tillbaka NU, kom tillbaka det är allt jag vill, allt jag begär är att du kommer tillbaka, om inte för evigt endast för en stund
.. Miss you <3

Nej nu blire musika en skvätt tää sen film och söööva =)


,

You can show me a different world, beautiful, dazzling, delightful
you can learn to see beyond the magic, unforgettable moments, if you fly away with me
a whole new world, From another perspective, no one in charge here, where and when
are only dreaming, a place I never knew existed, but here everything clear, so wonderful
the va here in a whole new world with you, I can believe what I see
feeling is without borders, incredible as it seems here, in a sky without end
I must not close our eyes not, so much we have left to see, no, try to hold your breath
everywhere there is something new, every moment is a wish, and I'll catch it and save it
Let me share this whole new world with you, a whole new world, That opens
a dream palace, a magical place, for you and me


,

Den vill ja haaa, hoppas den finns i min Stl :D


,


Ååå vad jag saknar dig


Torsdag


och jag vaknade i morse av att min pappa ringde =) Så då var det bara att paddla sig upp ur sängen och göra sig i ordning för att sen gå ner och dra igång på kaffebryggaren och invänta pappa.. Och vi har donat med datorerna så nu har jag allt mitt på den nya datorn :D weho, vad gjorde jag utan min far, ojj ojj det vet jag inte, och det är en fråga jag aldrig kommer få svar på :D jahaa nu då, jag funderar på om man skulle ta och lägga sig i solen en stund eller två =) låter nå så otroligt skönt och inte annat :D Jaapps jag tar mitt kaffe och går ut och fläkar :D


..


Varje gång jag hör ditt skratta så blir jag varm i hela kroppen, ditt skratt är så härligt, man skrattar med dig, jag tycker om dig så jätte mycket.


Onsdag kväll


och jag har mitt Beck maraton =) har sett dom en sissodär 100 gånger redan med Tettis men jag kan då allt se dom 100 gånger tää om hää ska vara så =) haha Jahaa i mön är det då allt Torsdag, och jag ska träffa min älskade pappa <3 vi ska dona och grejja lite med min nya dator och den gamla datorn :D sen får vi då allt se vad som händer under dagen, hoppas hää blir sol så man kan täää och sola en skvätt, för sen i morgon kväll blire en date med Tettis <3 =)

Ojj råkade klicka en hem till klocka ååå =)


Onsdag


Oh jag sitter och kikar runt oh dricker mitt kaffe =) och väntar på att min älskade far ska ringa, hmm hoppas dom har kollat upp nu då vad hää kommer kosta och hur lång tid hää ska taa då =) Hoppas hoppas hoppas hää blir till midsommar IGEN :D  ska nog vara med världens bästa Tettis senare i dag åå jippie <3

Aaajust det jaaa, min lur, haha nu är den knasig igen, jaa herre gud den lever verkligen sitt egna lilla liv den där luren =)


Kom oh tänka på en sak


Tänk att.. när jag inte är i hans närhet så är det är mig han saknar, att det är mig han tycker om och vill vara med, att det är mig han är kär i, att det är jag som får honom att bli varm i hela kroppen, att han lägger märke till alla små saker som jag gör, det är jag som får honom att känna en trygghet, att skratta, att må bra, att han inte vill ha någon annan än mig, att jag är den enda för honom.. Är det inte helt fantastiskt vad en människa kan få en annan person att känna, det är helt magiskt =)



Ja just de ja,min lur verkar fungera igen, haha han lever sitt egna lilla liv den där luren, jag slipper köpa ny =)


Joohoo


I dag har det då allt vart en dag med en massa pyssel hit och dit, jag har ringt runt både hit och dit, vart och handlat, slängt ut mina böcker från skolan på nätet, jag behöver ju int dom nu eller, snart e ja klar med min utbildning weho. från det att jag börjar igen så är det bara 4 månader =) hm sen vet jag inte vad jag ska göra om jag ska plugga vidare, jobba eller sadla om helt kanske D: mm det återstår och se..

jag tycker om dig, jag tycker om dig
du är bäst, när jag ser dig le så tänds en eld inom mig.



Tisdag


Och det måste vara sveriges kallaste dag, hua jag fryser som en galning, blåser och är kallt, brr. Så jag sitter här och musikar och dricker mitt kaffe =) mmgott. Och funderar på vad man skää ta och göra, hmm. Pratade med pappa för en stund sen och det vart int att träffa honom i dag, hmm data killarna har inte hört av sig än.. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska ta och lägga mig i en skön ställning och läsa Topp Hälsa eller om jag till och med skulle ut och för bättre på min hälsa =) haha. Hmm vet inte vad som låter skönast.
Men jag vet då en sak och det är att min Beck maraton fortsätter i kväll =)

Det är så fruktansvärt tråkigt att vara tillbaka i verkligheten igen, jag hade då absolut inte haft någe emot att stanna i Stholms skogen en vecka till, att få spendera mer tid med dom bästa, Ååå vad skönt hää skulle haa vart vill jag lova =) jaaavisst :D  Men men det är bara att hålla tummarna på att vi snart är tillbaka i skogen igen, jag Tettis och pojkarna :D

Tycker om dig så mycket. Du är bäst min vän, glöm aldrig det.


Heljen


Vi drog vi till Stholm i fredags jag Tettis och tre killar, och när vi kom dit så mötte vi upp en kill kompis och sen drog vi ut till stugan =) Ooo det har vart en så sjukt mysig helj så i går ville jag då inte alls åka hem, har vart lugnt och skönt inte haft luren med mig, det har legat på ett och samma ställe nästa hela heljen, vi har setat på klipporna och myst, det har vart en satans massa mys juh :D vi har druckit vin och tagit det så lugnt och skönt, och spelat lite spel ååå aaa det vart super lyckat, så nu hoppas jag att hää blir någe till midsommar =) jaaavisst..


Tettirå =)


I vanlig ordning som alla andra kvällar så har jag och Tettirå tagit oss en stor kaffe med mjölk på donken =) mmgott som alltid D: Och mye folk va det då allt där i dag, men inte känner vi alla eller nej nej =) haha.. Ojj ojj i morgon skää jag åka lastbil, faan så kul jaaaavisst :D

Nej nej söööva nu så hää blir fredag snart, så jag får träffa dom bästaa =) Saknar dig jag..

Chopp Chopp


Så galet


Så galet nöjd med mitt hår ojj ojj så snyggt,, mmgott =) Har nog aldrig vart så här nöjd, hon jag var till är skit duktig så henne blire nästa gång åå =) Har vart hos bästa Ia i dag och fått kaffe =) Och nu tror jag nästan att jag har packat klart inför i morgon, men men som sagt jag är tjej så det där hinns ju göras om 100 gånger innan vi åker, haha. Och nu snart skää jag ta mig till duschen och invänta bästa Tettis =)

Jonte är en fjaaaaaaaaant :D höhöhö


Äntligen torsdag

I går var det tänkt att jag skulle sova iaf minst till 10 i dag, men som vanligt så vaknade jag före kl, halv 9 vaknade jag och var super pigg, huaa jag ville sova mer men inte gick hää eller, =) haha. Jaha då sitter jag här med mitt kaffe och väntar på att klockan ska gå så klockan blir 11,30 :D weho, i dag är det min tur,jippie som jag längtat. :D Och sen när jag är klar med det så har många timmar gott, så då ere bara hem och packa och dona och vänta på att bästa Tettis ska komma förbi efter sitt lilla äventyr :D

Sen i morgon är det ju FREDAG weho då ska vi åka weho weho så kul, och vi fick två godingar till med oss på resan kan inte bli bättre, men det känns lite riskfyllt att överlåta till dom att köpa allt vin vi ska dricka, heejjååhåå, jag som ät så kräsen på viner, hahaha men nog blir häää bra. =) jaaavisst..

Ändrade planer, så fort jag är klar med mitt äventyr, så ska jag hem till bästa Ia och dricka kaffe :D

Jag tycker om dig så galet mycket


Väntar och väntar


Och nu sitter jag här och väntar på att bästa Tettis ska bli klar med den hon är i väg på =) Och sen blire ut på äventyr vill jag lova. Och min lur är trasig, hmm, men jag tänker då inte heller gå och köpa mig en ny, tycker det är ganska skönt och veta att min lur lever sitt egna lilla liv, och att man inte kan få tag på mig dyget runt, jag skulle lika gärna kunna vara utan lur, höhöhö.  I Like it :D haha


Onsdag


Och i morgon är det Torsdag weho längtar, 11,30 skä jag vara där :D mm spännanade, men det kommer bli bra, haha, det kommer bli så sjukt snyggt vill jag lova D: WEHO


Onsdag


Jag valde Falun =) weho det känns då så galet bra vill jag lova. =) Och min lur går nog snart sönder helt jag tror, hmm skitans, men men jag kan ju iaf svara om när det ringer, haha, men sms nej nej, men och andra sidan är det skapligt skönt när man inte kan smsa och vara tillgänglig hela tiden =) Nångång vill man vara lite off oxå :D haha..

Jaha i dag händer kanske inte så mye då, jag kanske ska ut och trippa med mamma, men men vi får se vad som händer då, vet att jag ska upp på stan en skvätt =) Men en sak vet jag då allt, och det är att på fredag drar jag till Stockholm med dom bästa, och vi ska hälsa på den bästa, och vara där hela heljen =) weho, så nice hää ska bli =)

Åååhååå fick en inbjudan i går till sommarens bästa fest =) *Längtar* dom absolut bästa kommer vara med <3


hemma igen


Då har jag vart på mötet, och nu är jag hemma och har setat på trappen en stund och druckit en skvätt kaffe och talade med min kära mor =) Mmm jag har nog gått och bestämt mig jaag :D weho,, hää blir braa som tusan det här, det tror jag absolut, jaaavisst =) Nej ut i solen igen nu =)

Chopp Chopp


Tisdag

¨
Och jag sitter och dricker mitt morgon kaffe =) mmgott är det vill jag lova. Ja då har jag fått reda på lite lön oh så från falun, mm nu ska jag snart bege mig på ännu ett möte för att se vad dom kan ge mig då,, men jag har ju nästan bestämt mig redan, men vi får se.. =) Japps. Jaaa snart är det torsdag oxå, två dagar kvar bara, weho weho, längtar. Och sen längtar jag tills det står Tettis på lur, och hon ska då säga i luren, weho vi åker på fredag, haha hoppas hoppas på hää åå :D

Nej nu ska jag dricka mitt kaffe och sen bege mig =)


måndag


I morse var jag ner på mötet, hmm vet inte det där kändes inte riktigt som min grejj eller.. Sen drog jag mig hem och drack ett glas kaffe i sällskap med min älskade pappa, och sen drog vi till Blge, jag fick köra :D weho härlig bil =) Och på väg dit så ringer dom från Falun och vill ge mig 7-16. i 8 veckor hmm svårt att motstå speciellt när dom vill ha mig där :D hmm och i morgon är det ett nytt möte. aaa nu blire att invänta morgon dagen och sen besluta sig då :D

Och nu sitter jag och dricker kaffe i väntan på att bästa Tetta ska sluta jobbet, så jag kan få prata med henne och se vad hon tycker, om hon kan hjälpa mig med mitt beslut =) Även mamma, och pappa har sagt vad dom tror är det bästa för mig =)

Nej ut på trappen nu då, jajjjamensan =)


Söndag och regn


Jag och Tetta drog till smedjebacken i går och hem till Jonte, och hade skit kul, vi var på markand, och vi var till Ludvika och käkade och vi kollade på jätte söta, håriga och stora tjurar =) en sån skulle man ha hemma i trädgården =) haha.. Sen drog vi tillbaka till Jonte och duschade och gjorde oss klara för att Öla satan, haha, nehe vi var så lugna och städade så :D Sen vart det en krogrunda åå med Jontes någe vänner =) Sen köpte vi mat och gick hem och laa oss =)

Sa du knulla,, hahaha dåre kommer och knackar på fönstret mitt i natten på morgonen och vill haa efterfest, haha jaa vilka vänner jonte har då :D hihi

Sen nu sitter jag här och har precis skickat i väg ett arbete till min lärare som jag totalt glömt bort =) haha eller glömt och glömt jag har nog bara vart för lat för att orka skriva de på datorn :D haha

Jahaa blire som  vi vill på fredag nu då, jaaa vi hoppas då på hääää =) Jaaavisst :D



Sommarlov =)


Nu har jag äntligen sommarlov :D weho, jippie. =) Skönt som fan, Så i morse vaa jag och hämtade upp bästa Ia och sen drog vi till donken och köpte stor kaffe med mjölk, och sen till Säte campingen, och där fick vi alla en ros av lärarna och sen drack vi kaffe och talade och härjaaade runt, och sen spelade jag och 5 till vollybollOooo satans vad kul hää var då, det var absolut skit kul :D haha.. Sen hem och sätt sig på trappen med Ia och en till och hämta sig lite kaffe =) mmgott. Sen körde jag hem Ia och jag drog hem och laa mig på trappen och solade, mmmskönt som tusan vaa hää =) Och nu sitter jag hännä och kikar och musikar =) 

Ååå saknar dig jag.

Michael Jackson åå satans vilken röst han har, mmm =)


Torsdag


Och idag har jag gjort min sista dag på praktiken,, weho, gud så galet skönt =) huaa inte min plats här i livet eller, nej nej, men nu är hää klart :D Sen när jag kom hem så vart det ut och forsätta med solandet =) gud så skönt hää är då :D Så i morgon ska vi till skolan eller iaf till säters camping en stund med klassen och haa avslutningen där, sen har jag sommarlov, :D jippie.. sen ska jag vara ledig och sova en skvätt längre, men sen ska det nog börjas jobba D: måste ju haa pengar ååå =)

Du är kul du din fjant, jag vet inte vad det är med dig, men någe är det, någe speciellt så får mig att le när jag tittar på dig, du är så vacker så man tröttnar aldrig på att titt på dig,

Ååhåå vad jag hoppas nu att jag och Tettis får en långhelj med pojkarna ute i skogen, höhöhö, ååå det skulle vara super kul vill jag lova D: *håller tummarna*


trötter


Huaaa vad trött jag är, helt galet, det tar på krafterna att kliva upp skit tidigt juh, hua. Men jag orkade ändå ta bilet och glida ut en stund för att fixa lite saker =)  Nu sitter jag och talar med min bror *Andreas* Och ska nog snart ta mig till sängen och söööva..


mmm =)




galet bra, och så vacker. Ne nu ska jag dricka kaffe :D



Onsdag


Weho
min näst sista dag på praktiken, i morgon går jag dit för sista gången, weho gud så skönt hää ska bli, sen på fredag ska vi tillbaka till skolan sen har vi sommarlov :D höhöhö Men jag ska inte säga att praktiken inte var bra, för det har det absolut, personalen har vart super bra, iaf vissa  av dom =) haha. Och dom boende har vart hel mysiga D: Men ska bli så galet skönt att det är sista dagen i möön =)

Och i dag har vi setat ute hela dagen och druckit en massa kaffe, så jag har passat på att sola, sköööönt =)
Och när jag kom hem så la jag mig på trappen för att sola vidare =) Brun ska jag då vara :D

Snart är det bara en vecka kvar,, weho längtar som faaaaan =)


Tisdag


Gud så härligt nu är det bara två dagar kvar på praktiken =) weho.. längtar som tusan..
Åhååå solat i dag som en tok,, fått i mig en stor kaffe på donken med världens absolut bästa Tettis =) <3 du är det bästa, skruttan :D Sen har jag som vanligt talat med min pappa i dag till och med 2 gånger, saknar dig <3  Och nu sitter jag vid burken och musikar och pratar med en fåntratt i luren =) höhöhö



Hoppas Hoppas

Ooo vad jag hoppas nu att vi kommer iväg, att vi får ta stugan den heljen =) Ååå det skulle vara så sjukt härligt att få åka i väg med pojkarna och bästa Tettis =) *håller tummarna* jaaaavisst :D haha


RSS 2.0